Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

/?braske super ir tas daniskas tortas , ir visi cia tortai idomus. tuiru klausima, o kaip padaryti pvz apvalu torta na kaip kamuoli ar surio galva, jei neturi spec formos? daugiau idet kremo ir tada aptept?
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 05 31, 22:05)
/?braske super ir tas daniskas tortas , ir visi cia tortai idomus. tuiru klausima, o kaip padaryti pvz apvalu torta na kaip kamuoli ar surio galva, jei neturi spec formos? daugiau idet kremo ir tada aptept?

Dar šiandien apie tai buvo kalbėta ir paaiškinta...vos pora puslapių atgal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 05 31, 21:54)
Nevute kokie keksiukai  thumbup.gif  ir tikrai is kur tiek kantrybes keksiukus puosti  smile.gif

Man keksiukai labai grazu, tai kazkaip dar ir yra tos kantrybes, tikiuosi ji neisseks biggrin.gif Aciu kam patiko 4u.gif
Atsakyti
gal galit kas duoti DENGIMO SALDAINIŲ MASĖS receptą.. arba akla, arba nerandu.. ten kur nuorodos yra, tai tik zefyrai ir pudra.. bet ar gera ji? jei man jos reikia baltos, paskui nudažysiu, ar nepatogiau būtų dirbti su šokoladine saldainių mase? tik vietoj juodo, dėti baltą šokoladą???
Atsakyti
Tortukas mokslų baigimo proga
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astuftis @ 2012 05 31, 22:29)
Tortukas mokslų baigimo proga

gražu. bet, arba kablelio reikia, arba nosinės, žiūrint ką norit pasakyti.
šiaip labai dailus

zuikučio braškė ir nevutės keksiukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 31 gegužės 2012 - 21:32
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 19:45)

aciu
o del bangeliu/nuciuozimo,tai siame tortuke tikrai jo nera.tortas i virsu siek tiek siaureja,tai gal taip atrodo foto  g.gif
o apie kitus tortukus ...keletuose tikrai matesi paciuozimas  blush2.gif  ,kaikuriuose toki vaizda sudare atspindys nuo padekliuko-sita gerai pamenu  smile.gif

as taip irgi buvau pagalvojusi. bet visumoj jusu tortai man labai labai thumbup.gif

Nevute t.p vis grozybiu prideda, braiza galima atskirti net niko neskaicius. kiek esu macius tortu ar keksiuku - visi dvelkia siluma... wub.gif

Kitu tortukai t.p puikus, bet as pati retai ka berodau, (tik pastoviai seku tema) taigi negaliu cia nieko nei kritikuoti nei peikti, nes vien tik tai jog visos stengiates ir kepate tai jau yra nuostabu.
Labai pasiilgau senbuviu torciuku, kaip Asseni, Migles, Dianockos,( jau visai nesilanko) Akvilytes...
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 05 31, 22:10)
Dar šiandien apie tai buvo kalbėta ir paaiškinta...vos pora puslapių atgal  4u.gif

ot gi ziopla boba as lotuliukas.gif , kazkaip praleidau doh.gif , bet jau radau. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 05 31, 19:34)
Mano siandienos keksiukai

nuostabus, o kaip jus ruosiate keksiukus? kepate ir puosiate ta pacia (sventes) diena? Kiek skaiciau, kad kita diena keksiukai nebebuna tokie skanus. O gal papuosimus is anksto pasiruosiate? planuojuosi didele svente... ax.gif
Atsakyti
Oi kokiu fainuciu tortuku idejot wub.gif
o keksiukai man tai laaaabai nuostabus wub.gif
as ir sios savaiteles pora tortuku atnesu blush2.gif
Rafaelo, pastiliazas, aisingas 2.744 kg.
user posted image
varskinis gaivumelis, pastiliazas 3.1 kg.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 31, 22:28)
gal galit kas duoti DENGIMO SALDAINIŲ MASĖS receptą.. arba akla, arba nerandu.. ten kur nuorodos yra, tai tik zefyrai ir pudra.. bet  ar gera ji? jei man jos reikia baltos, paskui nudažysiu, ar nepatogiau būtų dirbti su šokoladine saldainių mase? tik vietoj juodo, dėti baltą šokoladą???

gal galite kas atsakyti... kurią masę geriau daryti tortų dengimui? kokią jūs darote? gal yra koks patobulintas receptas? kažkada senai esu dariusi, bet nieko nebepamenu kaip kuri..
Atsakyti
saldainiųš masės receptai yra santraukų temoj, pačioj pradžioj 4 žinutė...kai dėsit baltą šokoladą, tai vietoj grietinėlės pilkit vandenį...pati skaniausia, deja pati brangiausia, ir pati kaprizingiausia masė dengimui... iki šiol neatradau geresnės nei Adrijos pasiūlyto pastilažo dengimui 4u.gif 4u.gif 4u.gif kainos ir kokybės santykis mane irgi šiai dienai tebetenkina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti