Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Smaguma @ 2012 05 31, 19:24)
Ar Minordija turi parduotuvę? Ar dirba sekmadieniais?

Manau kad sekmadieniais nelabai kas dirba, nebent prekybos centrai smile.gif

Mano siandienos keksiukai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 05 31, 20:34)
Manau kad sekmadieniais nelabai kas dirba, nebent prekybos centrai smile.gif

Ačiū..

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 05 31, 15:20)
Na formos jokios neturiu, viska rankomis kartais geriau kartais blogiau pasiseka, tisiog apacioje dejau mazesnius biskvitus tada dejau 3-4 cm didesnius biskvitus ir vel mazesnius,  dar virsuneje kad apvalesnis gautusi dejau biskvito trupinuku ir torto kremo misinika, kai sutepti susistovejo tada aptepiau sviestiniu kremu ir islyginau kad kuo apvalesnis butu  4u.gif

bigsmile.gif Ačiū už paaiškinimą,teks kada bandyti smile.gif

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 05 31, 15:46)
Sveiki. Ar gerai suprantu, kad jie vienkartiniai?

Taip,vienkartiniai,bet sako galima juos panaudoti tikrai ne vieną kartą ...pačiai neteko panaudoti smile.gif

Ar kuri nors iš forumiečių darote-mini torčiukus? Pabandžiau tai man kažkoks siaubas...nerealiai daug darbo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 31 gegužės 2012 - 18:52
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 14:27)
och,tai ir jus sveikinam  biggrin.gif

grazus,tik ir man,kaip jau kazkam,uzkliuvo kaikuriu raideliu viduriukai  rolleyes.gif  ar cia taip reikia?  rolleyes.gif
---------------
snikers 2kg.pastilazas

labai grazus man jusu tortukai, labai kruopstus ir iki smulkmenu apgalvoti. wub.gif

Tik jau kelintame torte matau jog mase sonuose tarsi noretu nuciuozti, kazkokia nezymi bangele ar kaip ir pasiputimas, nemoku paaiskinti, ar ten tik nuotraukose taip atrodo? cia tiesiog toks pastebejimas. blush2.gif
Atsakyti
Nevute - fantastika 4u.gif jei leisi issisaugosiu ir panaudosiu ideja, nes man reikes juros tematika keksiuku daug biggrin.gif

QUOTE(loret30 @ 2012 05 31, 19:51)
bigsmile.gif Ačiū už paaiškinimą,teks kada bandyti  smile.gif
Taip,vienkartiniai,bet sako galima juos panaudoti tikrai ne vieną kartą ...pačiai neteko panaudoti  smile.gif
Ar kuri nors iš forumiečių darote-mini torčiukus? Pabandžiau tai man kažkoks siaubas...nerealiai daug darbo  doh.gif

Darau biggrin.gif Taip ten lb daug darbo ir visi jo kratosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 31, 20:00)

Darau biggrin.gif  Taip ten lb daug darbo ir visi jo kratosi lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Žemai lenkiu prieš Jus savo pradedančią žilti galvelę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu tortai grazus,bet is kur randat kantrybes zaist su keksiukais? doh.gif as dievazi,nedarytau tokiu.

o BRASKE,tai ypatinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 05 31, 16:39)
as visad tik is dengiamo darau, o jei dziut pradeda, truputi rankas patepk aliejum ir perminkyk, tik nepersistenk...bet suktis reik greit- tas teisybe. Sekmes ir pirmyn  mirksiukas.gif

Aciukas uz atsakyma. Man kai dziut pradeda, tai vandens bandydavau pilti, bet tada limpa prie ranku, vel privarau pudros ar krakmolo, tada vel trukineja. Reiks bandyt aliejaus tada. Aciukas

SZ, braske tai nereali thumbup.gif (butu gal geriau jei padeklas butu gelsvos/auksines spalvytes, prie braskes taskiuku labiau tiktu, nes dabar truputi blasko demesi tie margumai padekle. Nesupyk tik ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 31, 19:32)
Saules zuikuti - OMG kaip grazu wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kaip isgavai tokia grazia spalva raudona? Ar ant virsaus dazei?

aciu
o raudona spalva isgavau kaipir visada-dazus dejau i brinkinama zelatina

QUOTE(Nevute @ 2012 05 31, 19:34)

kaip grazu!

QUOTE(zibute77 @ 2012 05 31, 19:51)
labai grazus man jusu tortukai, labai kruopstus ir iki smulkmenu apgalvoti.  wub.gif

Tik jau kelintame torte matau jog mase sonuose tarsi noretu nuciuozti, kazkokia nezymi bangele ar kaip ir pasiputimas, nemoku paaiskinti, ar ten tik nuotraukose taip atrodo? cia tiesiog toks pastebejimas. blush2.gif
aciu
o del bangeliu/nuciuozimo,tai siame tortuke tikrai jo nera.tortas i virsu siek tiek siaureja,tai gal taip atrodo foto g.gif
o apie kitus tortukus ...keletuose tikrai matesi paciuozimas blush2.gif ,kaikuriuose toki vaizda sudare atspindys nuo padekliuko-sita gerai pamenu smile.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 31, 21:20)
butu gal geriau jei padeklas butu gelsvos/auksines spalvytes, prie braskes taskiuku labiau tiktu, nes dabar truputi blasko demesi tie margumai padekle. Nesupyk tik  ax.gif )
uuu,kaip supykau lotuliukas.gif
mintis buvo braske i pievele ideti,bet gal ir bloga mintis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 21:45)
mintis buvo braske i pievele ideti,bet gal ir bloga mintis buvo  biggrin.gif

Nu, net nepagalvojau, kad cia pievele lotuliukas.gif (is pradziu perkaiciau, kad i plevele, galvoju, nu kam ta braske i plevele vyniot lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 31, 21:50)
Nu, net nepagalvojau, kad cia pievele  lotuliukas.gif (is pradziu perkaiciau, kad i plevele, galvoju, nu kam ta braske i plevele vyniot  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif
Atsakyti
Auksiuke Aciu mirksiukas.gif

Saules zuikuti tikra braskiu braske wub.gif net uzsimaniau braskiu blush2.gif

Nevute kokie keksiukai thumbup.gif ir tikrai is kur tiek kantrybes keksiukus puosti smile.gif
Atsakyti