Dome labai patiko tavo tortukas, labai labai grazi gele o raidziu viduriukai kai kuriu specialiai neisimti?
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 30, 20:55)
As ploninu ploninu ir man pradeda skilineti. Kazi kodel cia taip? Ar kad pastiliaza ne taip kazkaip pasidarau ar per ilgai knisuosi su tom gelytem ir apdziuva?
O gal geriau butu daryti is atskiro pastiliazo figurelems? (as tai darau is to, kur torta dengiu (pagal Cipciuko recepta), nes kai nekepu masiskai tai labai daug likuciu butu, tai bandau sunaudoti gelytems)
O gal geriau butu daryti is atskiro pastiliazo figurelems? (as tai darau is to, kur torta dengiu (pagal Cipciuko recepta), nes kai nekepu masiskai tai labai daug likuciu butu, tai bandau sunaudoti gelytems)
as visad tik is dengiamo darau, o jei dziut pradeda, truputi rankas patepk aliejum ir perminkyk, tik nepersistenk...bet suktis reik greit- tas teisybe. Sekmes ir pirmyn
QUOTE(linette @ 2012 05 30, 23:34)
Auksiuke , vienareikšmiškai mano akims per didelė fotkė .....tortukas labai dailus , labai ir suknutė daili , bet ta nelemta nuotrauka viską kžkaip iškraipo
tai patark blondinei, kaip tinkamo dydzio ikelt ir tada tik tobulus tortus cia Jums atnesiu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 16:27)
snikers 2kg.pastilazas
nu nereaaaaliai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 16:27)
snikers 2kg.pastilazas
Kooooooks grooooozis!!!
QUOTE(smailyttte @ 2012 05 31, 09:39)
Laba ryteli, stai atnesu jusu teismui savo pora torciuku
abu nepaprastai kruopstus ir dailus, super
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 14:27)
snikers 2kg.pastilazas
super torciukas
aciu visoms!
QUOTE(Olesta @ 2012 05 31, 15:01)
super, o aš maniau tortų danai nevalgo kiek teko būti Danijoje nemačiau net parduotuvėse normalių tortų...
Olesta,valgo ir dar kaip Tik kad pas juos jei nori kazka tokio uzsisakyti,tai kainos kosmines
QUOTE(smailyttte @ 2012 05 31, 15:17)
Dome labai patiko tavo tortukas, labai labai grazi gele o raidziu viduriukai kai kuriu specialiai neisimti?
Is tikruju tai maniau kad jos neissiima,paskui is kazkurios iskrito,ziuriu kad issiima Cia pirma karta is vis pavyko raidytes,tai dziaugiaus rezultatu nes raideliu liniuote turejau apie metus,bet niekaip iki tol nesiseke isimti.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 15:27)
Grozis
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 27, 21:02)
QUOTE(linette @ 2012 05 30, 23:34)
[/color]
Ačiū už mano tortuko įvertinimą
Laiko skaityti visai nėra. Daug švenčių supuolė Komunija, ketvirtoko išleistuvės, mažiaus gimtadienis. Bet dabar perskaičiau jau viską ir vėl prisižiūrėjau labai gražių daug tortų. Bet kitaip šioje temoje ir nebūna Šaunuolės visos
Važiuoju į Kauną Kokią parduotuvę turėčiau aplankyti, norėdama nusipirkti padėkliukų, antgalių ir formelių?
Ar Minordija turi parduotuvę? Ar dirba sekmadieniais?
Ar Minordija turi parduotuvę? Ar dirba sekmadieniais?
Saules zuikuti - OMG kaip grazu
Kaip isgavai tokia grazia spalva raudona? Ar ant virsaus dazei?
Kaip isgavai tokia grazia spalva raudona? Ar ant virsaus dazei?