Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 07:58)
sveikinu  bigsmile.gif o siandien musu  bigsmile.gif  bet apsieisim be torto  biggrin.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 31, 08:10)
Aciu  smile.gif
Tai musu irgi snd., tik neturesiu laiko knistis su tortu tai vakar padariau  blush2.gif
SZ, tave irgi sveikinu  4u.gif

Musu irgi siandien lotuliukas.gif . Sveikinu abejas drinks_cheers.gif

Tortukai labai grazus.
Smailytte - lb lb tas su masiniukais wub.gif

Valgomi - taip pat lb grazus wub.gif

del puosimo kremu nesutinku, kad nera ispudinga ir taip grazu, kaip su pastilazu. Pvz,"mano rozes" biggrin.gif kaip sakant klasika, visimes patinka ir nereikia daugiau ant virsaus ko nors deti, ar dar kaip puosti
Ir siaip pilnas internetas foto graziai puostu valgomu tortu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 31, 13:06)

Valgomi - taip pat lb grazus wub.gif
del puosimo kremu nesutinku, kad nera ispudinga ir taip grazu, kaip su pastilazu. Pvz,"mano rozes" biggrin.gif  kaip sakant klasika, visimes patinka ir nereikia daugiau ant virsaus ko nors deti, ar dar kaip puosti
Ir siaip pilnas internetas foto graziai puostu valgomu tortu wub.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dani84 @ 2012 05 31, 12:07)

o del pirsteliu - sonus aptepiau tuo paciu pertepimo kremu, bet is vakaro, kai sutepiau torta. ryte dejau pirstelius ir jie puikiausiai prikibo, bet nebuvo perslapia kad visai sudrektu. tada del grozio (ne del to kad laikytu) aprisau juostele. o ant virsaus likusi tarpeli paslepiau tiesiog plaktos grietineles bangelem.  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 05 31, 09:39)
Laba ryteli, stai atnesu jusu teismui savo pora torciuku smile.gif

Raima.ma o kas cia per karaliska glazura ?! g.gif

gražus aštunkojis 4u.gif
royal ising arba rusiškai - korolevskaja glazur.
Skaičiau, kad dedasi kiaušinio baltymo milteliai. Nu neprisimenu, kad būčiau mačiusi pirkti.
Pagal aprašymą ši glazūra panaši į aisingą. Manau, kad taip ir bus, tik pavadinta mandriau. Norėjau pasikonsultuoti, gal kas bandė
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2012 05 31, 13:51)
Kaune, maisto institute, ką tik buvau, yra visokių padėkliukų, o ir dežių, kaip visada, geras pasirinkimas.

aciu, bet iki kauno man tolokai verysad.gif
QUOTE(loret30 @ 2012 05 31, 13:41)

va butent tokiu ir reikejo, tik kad del poros padeklu siustis doh.gif na reiks mastyt. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 31, 13:10)
Labas mergaites, negirsiu-pacios zinot kad grozius kepat, laiko ner tongue.gif
As su klausimu: kur gaut LT padekliuku kur viena puse sidabrine kita auksine, reik 26cm tortui ir dar kad krastukas ne siauras tuscias liktu ax.gif
ir kur gaut dezute tokiam tortukui, bet ne ta standartine o aukstesne kad butu blush2.gif

ACIUUUUUUU kas nepatinges parasyti smile.gif

gal bandyt pačiai pasidaryti
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 31, 14:24)

va butent tokiu ir reikejo, tik kad del poros padeklu siustis doh.gif na reiks mastyt. Aciu smile.gif

Tai Jūs ieškote Panevėžyje?-Imu kartono nuo dėžės,išsikerpu ir aptaisau blizgiu popieriumi,kaip Cipsiukas kažkada mokė...nes man į Tauragę irgi nieks neatveža mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2012 05 31, 12:24)
Pagal aprašymą ši glazūra panaši į aisingą. Manau, kad taip ir bus, tik pavadinta mandriau. Norėjau pasikonsultuoti, gal kas bandė

Parduotuvese maciau pilna yra,tik nebandziau ax.gif
Atsakyti

Dar karteli aciu kad ivertinote mano darbelius 4u.gif
Visiskai sutinku su keila puosti tortai kremu irgi yra labai grazus jei moki puosti taip kaip ji savo rozytemis, dar berods pasta222 labai grazias rozes daro is kremo ir siaip jei moki su konditeriniai svirkstai dirbti, as deja nemoku.. O zmonems norisi stalo puosmenos, vaikams tai kad kuo ryskesni spalvingesni tortai burtu su visokiom masinytem kiskuciais tai va ir lieka pagrindinis draugas pastilazas smile.gif nors savo namiskiams as dazniausiai puosiu sokoladu ar tiesiog uogomis ar zele tik cia tokiu tortuku nededu blush2.gif

QUOTE(loret30 @ 2012 05 31, 13:41)

ax.gif O čia tai man misija neįmanoma...kaip taip tobulai padaryt apvalų? Turit formą,ar čia jau rankelė tiek įgudusi  ?  blush2.gif

Na formos jokios neturiu, viska rankomis kartais geriau kartais blogiau pasiseka, tisiog apacioje dejau mazesnius biskvitus tada dejau 3-4 cm didesnius biskvitus ir vel mazesnius, dar virsuneje kad apvalesnis gautusi dejau biskvito trupinuku ir torto kremo misinika, kai sutepti susistovejo tada aptepiau sviestiniu kremu ir islyginau kad kuo apvalesnis butu 4u.gif

Beje sveikinu cia kelias mergaites kurios sukaktis svencia mirksiukas.gif

Svajotojaa as tai pasimatuociau tortuko skersmeni ir sonu auksti ir dar siek tiek dadeciau ir tokio dydzio blyna iskociociau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2012 05 31, 15:24)

Olesta darė su ja papuošimus, ornamentus. Tik ji dabar retokai pasirodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 31 gegužės 2012 - 14:48
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 31, 14:24)

Sveiki. Ar gerai suprantu, kad jie vienkartiniai?
Atsakyti
Ikelsiu ir as viena darbeli
user posted image
Atsakyti
super, o aš maniau tortų danai nevalgo tongue.gif kiek teko būti Danijoje nemačiau net parduotuvėse normalių tortų...
Atsakyti