Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Sveikos, merginos,
gal kas bandė tortą dengti karališka glazūra?
Ar tai labai sudėtinga? Jūsų nuomonė man labai svarbi- norėčiau išbandyti, tik nesiryžtu.
Gal kuri galėtų atsakyti. Ačiū
Atsakyti
Laba ryteli, stai atnesu jusu teismui savo pora torciuku smile.gif

Tortas Triufelis, puosta pastilazu ir sausainiu trupinukais, na masinyciu lipdyti tai as tikriausiai niekada neismoksiu blush2.gif
user posted image

O cia i sunelio yamahos mokykleles svente, astuonkojo grupe biggrin.gif varskinis gaivumelis, pastilazas ir sausainiu trupinukai
user posted image

Raima.ma o kas cia per karaliska glazura ?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 05 31, 09:39)

Man tas su masinytem labai labai grazus.
Gal uzduosiu kvaila klausima, bet kaip trupinius prikabinat prie pastiliazo? Koki sviestini krema tepat ar ka kita? Siaip tai juk nekimba

Dabar kai pradejau dometis tortu gamyba tai kuo toliau i miska, tuo daugiau klausimu kyla. Nepykit jei kartais nusisnekesiu ar uzduosiu labai kvailu klausimu blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

visu tortukai nuostabus, kaikuriu tortukams net zodis 'nuostabus' netinka, bet turbut lietuviu kalboj ne nerasciau tinkamo isreiksti susizavejima wub.gif

nors pokalbiuose nedalyvauju, bet tema seku ir karts nuo karto tortukus kepu blush2.gif nera net ko lygintis prie jusu, bet kad jau kepu tai pasirodysiu blush2.gif nemegstu as tos cukraus mases, net gelytes su kanciom darau doh.gif tai stengiuosi kuo maziau su ja draugauti, todel mano tortukai paprasti, valgomi blush2.gif

meduciai, kaikurie su persikais ir zele. puosti trupinukais, sokoladu, grietinele, vaisiais.
user posted image
user posted image
user posted image

medutis su persikais ir zele, puostas grietinele, gelytes ir batukai is pirktines cukraus mases. pirmieji mano batukai ir pirmosios tokios gelytes blush2.gif
user posted image

rafaelo svajone, puostas sausainukais ir gelytem is pirktines cukraus mases.
user posted image

va kiek pridejau blush2.gif komentaru ir kritikos tikrai nebijau, suprantu kad ji labai naudinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 05:58)
sveikinu  bigsmile.gif o siandien musu  bigsmile.gif  bet apsieisim be torto  biggrin.gif

Su svente jus!

QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 31, 06:10)
Aciu  smile.gif
Tai musu irgi snd., tik neturesiu laiko knistis su tortu tai vakar padariau  blush2.gif
SZ, tave irgi sveikinu  4u.gif

Su svente!
QUOTE(smailyttte @ 2012 05 31, 07:39)

Tortas Triufelis, puosta pastilazu ir sausainiu trupinukais, na masinyciu lipdyti tai as tikriausiai niekada neismoksiu  blush2.gif

Viskas idealu mano akimis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dani84 @ 2012 05 31, 08:03)
labas rytas  4u.gif

va kiek pridejau  blush2.gif  komentaru ir kritikos tikrai nebijau, suprantu kad ji labai naudinga.  4u.gif

Kad ner ka kritikuot,viskas labai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 31, 10:07)

Kad ner ka kritikuot,viskas labai super  thumbup.gif

aciuks.gif aciu, zinau kad mano tortukai baisiai paprasti, bet vistiek labai malonu kai kas pagiria, neslepsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2012 05 31, 08:10)
aciuks.gif  aciu, zinau kad mano tortukai baisiai paprasti, bet vistiek labai malonu kai kas pagiria, neslepsiu  blush2.gif

Paprastume ir slypi grozis! Tikrai grazu!
Atsakyti
Dani, labai gražu, taip valgomas, taip tortiška.. tik pirmam torte reikia kablelio (nepatinka gramatinės ir skyrybos klaidos man). 4u.gif

smailyte, tavo autoobiliukų tortas puikus labai graži dengimo masės, kur šonai, spalva. kaip ją išgavai? Ačiū

ir ačiū, mergaitės, už mano tortukų vertinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 31, 11:06)
Dani, labai gražu, taip valgomas, taip tortiška.. tik pirmam torte reikia kablelio (nepatinka gramatinės ir skyrybos klaidos man).  4u.gif

blush2.gif ups, tikrai doh.gif blush2.gif
Atsakyti

Aciu uz grazius atsiliepimus merginos wink.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 31, 11:06)
smailyte, tavo autoobiliukų tortas puikus labai graži dengimo masės, kur šonai, spalva. kaip ją išgavai? Ačiū

Mase daziau americolor rudais dazais, tada dar dejau nedaug elektrines orandzines is americolor ir siek tiek baltos spalvos, kol i barsciau anmases spalva gavosi panasesne i sausainiu spalva 4u.gif

O trupinukus tai barsciau virsuje ant sviestiniu kremu aptepto torto, o sonus tai irgi truputi patepiau tuo sviestiniu kremuku ir barsciau, visai gerai laikesi, aisku torta vesti prasiau atsargiai, bet kiek namie is vienos vietos i kita nesiojau tai gerai laikesi smile.gif

Dani84 mane labiausiai suzavejo jusu pirmasis tortas, noreciau dabar gabalelio prie kavutes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2012 05 31, 09:17)
Sveikos, merginos,
gal kas bandė tortą dengti karališka glazūra?
Ar tai labai sudėtinga? Jūsų nuomonė man labai svarbi- norėčiau išbandyti, tik nesiryžtu.
Gal kuri galėtų atsakyti. Ačiū

Bandyti nebandžiau, kiek teko skaityti tai manau vienas iš sudėtingiausių ir seniausių būdų. Daroma skirtingo tirštumo glazūra,priklauso kokiam tikslui ji skirta.
Atsakyti
dani84,grazus paprasti tortukai,tokie kaip man patinka,tikroviski smile.gif Pastilaziniai man nelabai blush2.gif ,bet pastebejau,kad cia beveik vien tik tokius ir gamina visos...norisi daugiau tokiu paprastu tortuku,gal kur atskira temuke yra? g.gif
O tuos damu pirstelius kaip tvirtinat? Kuom krastus sutepat? Tuo paciu pertepimo kremu ar isvis nieko nenaudojat,tik apdeliojat ir surisat?
Papildyta:
smailyttte,nors ir pastilaziniai,bet vistiek simpatulkos smile.gif
Atsakyti