Sveikos, merginos,
gal kas bandė tortą dengti karališka glazūra?
Ar tai labai sudėtinga? Jūsų nuomonė man labai svarbi- norėčiau išbandyti, tik nesiryžtu.
Gal kuri galėtų atsakyti. Ačiū
Laba ryteli, stai atnesu jusu teismui savo pora torciuku
Tortas Triufelis, puosta pastilazu ir sausainiu trupinukais, na masinyciu lipdyti tai as tikriausiai niekada neismoksiu
O cia i sunelio yamahos mokykleles svente, astuonkojo grupe varskinis gaivumelis, pastilazas ir sausainiu trupinukai
Raima.ma o kas cia per karaliska glazura ?!
Tortas Triufelis, puosta pastilazu ir sausainiu trupinukais, na masinyciu lipdyti tai as tikriausiai niekada neismoksiu
O cia i sunelio yamahos mokykleles svente, astuonkojo grupe varskinis gaivumelis, pastilazas ir sausainiu trupinukai
Raima.ma o kas cia per karaliska glazura ?!
QUOTE(smailyttte @ 2012 05 31, 09:39)
Man tas su masinytem labai labai grazus.
Gal uzduosiu kvaila klausima, bet kaip trupinius prikabinat prie pastiliazo? Koki sviestini krema tepat ar ka kita? Siaip tai juk nekimba
Dabar kai pradejau dometis tortu gamyba tai kuo toliau i miska, tuo daugiau klausimu kyla. Nepykit jei kartais nusisnekesiu ar uzduosiu labai kvailu klausimu
labas rytas
visu tortukai nuostabus, kaikuriu tortukams net zodis 'nuostabus' netinka, bet turbut lietuviu kalboj ne nerasciau tinkamo isreiksti susizavejima
nors pokalbiuose nedalyvauju, bet tema seku ir karts nuo karto tortukus kepu nera net ko lygintis prie jusu, bet kad jau kepu tai pasirodysiu nemegstu as tos cukraus mases, net gelytes su kanciom darau tai stengiuosi kuo maziau su ja draugauti, todel mano tortukai paprasti, valgomi
meduciai, kaikurie su persikais ir zele. puosti trupinukais, sokoladu, grietinele, vaisiais.
medutis su persikais ir zele, puostas grietinele, gelytes ir batukai is pirktines cukraus mases. pirmieji mano batukai ir pirmosios tokios gelytes
rafaelo svajone, puostas sausainukais ir gelytem is pirktines cukraus mases.
va kiek pridejau komentaru ir kritikos tikrai nebijau, suprantu kad ji labai naudinga.
visu tortukai nuostabus, kaikuriu tortukams net zodis 'nuostabus' netinka, bet turbut lietuviu kalboj ne nerasciau tinkamo isreiksti susizavejima
nors pokalbiuose nedalyvauju, bet tema seku ir karts nuo karto tortukus kepu nera net ko lygintis prie jusu, bet kad jau kepu tai pasirodysiu nemegstu as tos cukraus mases, net gelytes su kanciom darau tai stengiuosi kuo maziau su ja draugauti, todel mano tortukai paprasti, valgomi
meduciai, kaikurie su persikais ir zele. puosti trupinukais, sokoladu, grietinele, vaisiais.
medutis su persikais ir zele, puostas grietinele, gelytes ir batukai is pirktines cukraus mases. pirmieji mano batukai ir pirmosios tokios gelytes
rafaelo svajone, puostas sausainukais ir gelytem is pirktines cukraus mases.
va kiek pridejau komentaru ir kritikos tikrai nebijau, suprantu kad ji labai naudinga.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 05:58)
sveikinu o siandien musu bet apsieisim be torto
Su svente jus!
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 31, 06:10)
Aciu
Tai musu irgi snd., tik neturesiu laiko knistis su tortu tai vakar padariau
SZ, tave irgi sveikinu
Tai musu irgi snd., tik neturesiu laiko knistis su tortu tai vakar padariau
SZ, tave irgi sveikinu
Su svente!
QUOTE(smailyttte @ 2012 05 31, 07:39)
Viskas idealu mano akimis
Papildyta:
QUOTE(dani84 @ 2012 05 31, 08:03)
labas rytas
Kad ner ka kritikuot,viskas labai super
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 31, 10:07)
aciu, zinau kad mano tortukai baisiai paprasti, bet vistiek labai malonu kai kas pagiria, neslepsiu
QUOTE(dani84 @ 2012 05 31, 08:10)
aciu, zinau kad mano tortukai baisiai paprasti, bet vistiek labai malonu kai kas pagiria, neslepsiu
Paprastume ir slypi grozis! Tikrai grazu!
Dani, labai gražu, taip valgomas, taip tortiška.. tik pirmam torte reikia kablelio (nepatinka gramatinės ir skyrybos klaidos man).
smailyte, tavo autoobiliukų tortas puikus labai graži dengimo masės, kur šonai, spalva. kaip ją išgavai? Ačiū
ir ačiū, mergaitės, už mano tortukų vertinimą
smailyte, tavo autoobiliukų tortas puikus labai graži dengimo masės, kur šonai, spalva. kaip ją išgavai? Ačiū
ir ačiū, mergaitės, už mano tortukų vertinimą
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 31, 11:06)
Dani, labai gražu, taip valgomas, taip tortiška.. tik pirmam torte reikia kablelio (nepatinka gramatinės ir skyrybos klaidos man).
ups, tikrai
Aciu uz grazius atsiliepimus merginos
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 31, 11:06)
Mase daziau americolor rudais dazais, tada dar dejau nedaug elektrines orandzines is americolor ir siek tiek baltos spalvos, kol i barsciau anmases spalva gavosi panasesne i sausainiu spalva
O trupinukus tai barsciau virsuje ant sviestiniu kremu aptepto torto, o sonus tai irgi truputi patepiau tuo sviestiniu kremuku ir barsciau, visai gerai laikesi, aisku torta vesti prasiau atsargiai, bet kiek namie is vienos vietos i kita nesiojau tai gerai laikesi
Dani84 mane labiausiai suzavejo jusu pirmasis tortas, noreciau dabar gabalelio prie kavutes
QUOTE(raima.ma @ 2012 05 31, 09:17)
Sveikos, merginos,
Ar tai labai sudėtinga? Jūsų nuomonė man labai svarbi- norėčiau išbandyti, tik nesiryžtu.
Bandyti nebandžiau, kiek teko skaityti tai manau vienas iš sudėtingiausių ir seniausių būdų. Daroma skirtingo tirštumo glazūra,priklauso kokiam tikslui ji skirta.
dani84,grazus paprasti tortukai,tokie kaip man patinka,tikroviski Pastilaziniai man nelabai ,bet pastebejau,kad cia beveik vien tik tokius ir gamina visos...norisi daugiau tokiu paprastu tortuku,gal kur atskira temuke yra?
O tuos damu pirstelius kaip tvirtinat? Kuom krastus sutepat? Tuo paciu pertepimo kremu ar isvis nieko nenaudojat,tik apdeliojat ir surisat?
Papildyta:
smailyttte,nors ir pastilaziniai,bet vistiek simpatulkos
O tuos damu pirstelius kaip tvirtinat? Kuom krastus sutepat? Tuo paciu pertepimo kremu ar isvis nieko nenaudojat,tik apdeliojat ir surisat?
Papildyta:
smailyttte,nors ir pastilaziniai,bet vistiek simpatulkos