Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

grazus torciukai mergickos thumbup.gif
ale Pasta wub.gif issilydau,kai pamatau beze puosta torta blink.gif pradiem silpna doh.gif
Atsakyti
Pasta222 koks grozis tos jusu rozytes wub.gif wub.gif wub.gif
Mike pukuotukas su visa puodyne medaus begalo mielas siltas tortukas bigsmile.gif

Mersiukas gerulis ir tas vaikiskas simsimi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos visu darbai tiesiog nuostabus!!! Visoms po 4u.gif
Noriu jusu paprasyti - merginos is Klaipedos gal galetumet atsiliepti per az nes drauge gryzta i Lt dukterecia krikstyt ir nori grazu torta uzsisakyti o jokiu ten parduotuviniu vaizdelis nedziugina tai prase mane cia kokia gera kepejele butent klaipedoj surast. Iskepciau as jai bet is taip toli juk irgi nevesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Buciau labai labai dekinga. Aciu 4u.gif
Sorry kad ne i tema cia parasiau bet nezinojau per kur dar i jus pasikreipt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 30, 20:55)
bet dabar tai kaip patiems tai sueis smile.gif
O rapsu aliejus tai zymiai pigesnis uz alyvuogiu.
As ploninu ploninu ir man pradeda skilineti. Kazi kodel cia taip?

o jus cia sau siaip,be progos tokio didumo torta susilipdet? bigsmile.gif
net nezinau g.gif floriolio atrodo kazkiek virs 7lt kainuoja

QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 30, 22:05)

nu koks fainas!
bet ziuriu ,nors ir buvo pastaba del ''tarakonu'' lotuliukas.gif jus juos mylit biggrin.gif
Atsakyti
praleidau kelis tortukus vrtus dėmesio blush2.gif

Viliuosi , jei netyčia papulčiau į rojų lotuliukas.gif tikrai norėčiau , kad tarp tavo angeliukų

Strazduks nekenčiu mėlynų rožių , bet tavo tie kringeliukai ir rožės tai super smile.gif

Auksiuke , vienareikšmiškai mano akims per didelė fotkė .....tortukas labai dailus , labai ir suknutė daili wub.gif , bet ta nelemta nuotrauka viską kžkaip iškraipo ax.gif

Mingailiux , tavo tas trečiukas nuostabukas tikrai , o ten dar tipo ir bantas yr g.gif lotuliukas.gif

Nevute , kadangi puoši idealiai , matau truputuką nelygumų blush2.gif , prašau manęs akmenimis neužmėtyt ax.gif biggrin.gif

pastebėjau vieną keistą reiškinį lotuliukas.gif , kad vienos kepėjos yra tokios šaunios , kad net už kvailoką kritiką padėkoja mirksiukas.gif , bet kitos tokios fainos lotuliukas.gif , kad net už pagyras AČIŪ nepasako lotuliukas.gif]

atsiprašau mergaitės , kad visas sėkmingai patujinau blush2.gif , pasitaisysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 30 gegužės 2012 - 22:37
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 30, 23:23)
nu koks fainas!
bet ziuriu ,nors ir buvo pastaba del ''tarakonu''  lotuliukas.gif  jus juos mylit  biggrin.gif

čia dar tais laikais, kai tarakonus gamindavau biggrin.gif bus kitas kada paviešintas saldumynas, tai ten jau bus boružės borožiškesnės smile.gif)
p.s. bet dėl tos "tarakonų" žinojau kad kažkas bus blogai, nes paskutinis sakinys kurį man pasakė - darykit taip, kad norėčiau pas jus gryžt. Perskaičiau ir galvoju - geruoju nesibaigs biggrin.gif akurat! biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 05 30, 23:34)

pastebėjau vieną keistą reiškinį  lotuliukas.gif , kad vienos kepėjos yra tokios šaunios , kad net už kvailoką kritiką padėkoja  mirksiukas.gif , bet kitos tokios fainos  lotuliukas.gif , kad net už pagyras AČIŪ nepasako  lotuliukas.gif]

atsiprašau mergaitės , kad visas sėkmingai patujinau  blush2.gif , pasitaisysiu

nejau čia aš tokia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 30 gegužės 2012 - 22:42
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 30, 23:40)
p.s. bet dėl tos "tarakonų" žinojau kad kažkas bus blogai, nes paskutinis sakinys kurį man pasakė - darykit taip, kad norėčiau pas jus gryžt. Perskaičiau ir galvoju - geruoju nesibaigs biggrin.gif akurat!  biggrin.gif

[color=yellow] nejau čia aš tokia?  g.gif

yra gi pasaulyje keistu zmoniu biggrin.gif

o gal as g.gif biggrin.gif neee...as atrodo padekoju biggrin.gif ne kievienai asmeniskai,bet parasau zodeli biggrin.gif

dauguma cia turbut tiek iprate gintis,kad tik i kritika sureaguoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 30, 23:34)
Nevute , kadangi puoši idealiai , matau truputuką nelygumų  blush2.gif , prašau manęs akmenimis neužmėtyt  ax.gif  biggrin.gif

Jau pasiemiau akmeni biggrin.gif

Aaaaciu! smile.gif

As stengiuosi padekot blush2.gif bet jeigu kada nepadekojau atsiprasau ir dekoju vel
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 30, 23:23)
o jus cia sau siaip,be progos tokio didumo torta susilipdet?  bigsmile.gif

Buvo tokia menka proga (musu vestuviu metines), o tortas tai nemenkas toks gavosi. Valgysim savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 31, 07:49)
Buvo tokia menka proga (musu vestuviu metines), o tortas tai nemenkas toks gavosi. Valgysim savaite  lotuliukas.gif

sveikinu bigsmile.gif o siandien musu bigsmile.gif bet apsieisim be torto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 07:58)
sveikinu  bigsmile.gif o siandien musu  bigsmile.gif  bet apsieisim be torto  biggrin.gif

Aciu smile.gif
Tai musu irgi snd., tik neturesiu laiko knistis su tortu tai vakar padariau blush2.gif
SZ, tave irgi sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 31 gegužės 2012 - 07:11

Merginos sau kaip visada, neturit laiko pasidaryti tortą ax.gif
Atsakyti