grazus torciukai mergickos
ale Pasta issilydau,kai pamatau beze puosta torta pradiem silpna
Pasta222 koks grozis tos jusu rozytes
Mike pukuotukas su visa puodyne medaus begalo mielas siltas tortukas
Mersiukas gerulis ir tas vaikiskas simsimi
Mike pukuotukas su visa puodyne medaus begalo mielas siltas tortukas
Mersiukas gerulis ir tas vaikiskas simsimi
Sveikos merginos visu darbai tiesiog nuostabus!!! Visoms po
Noriu jusu paprasyti - merginos is Klaipedos gal galetumet atsiliepti per az nes drauge gryzta i Lt dukterecia krikstyt ir nori grazu torta uzsisakyti o jokiu ten parduotuviniu vaizdelis nedziugina tai prase mane cia kokia gera kepejele butent klaipedoj surast. Iskepciau as jai bet is taip toli juk irgi nevesi
Buciau labai labai dekinga. Aciu
Sorry kad ne i tema cia parasiau bet nezinojau per kur dar i jus pasikreipt
Noriu jusu paprasyti - merginos is Klaipedos gal galetumet atsiliepti per az nes drauge gryzta i Lt dukterecia krikstyt ir nori grazu torta uzsisakyti o jokiu ten parduotuviniu vaizdelis nedziugina tai prase mane cia kokia gera kepejele butent klaipedoj surast. Iskepciau as jai bet is taip toli juk irgi nevesi
Buciau labai labai dekinga. Aciu
Sorry kad ne i tema cia parasiau bet nezinojau per kur dar i jus pasikreipt
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 30, 20:55)
bet dabar tai kaip patiems tai sueis
O rapsu aliejus tai zymiai pigesnis uz alyvuogiu.
As ploninu ploninu ir man pradeda skilineti. Kazi kodel cia taip?
O rapsu aliejus tai zymiai pigesnis uz alyvuogiu.
As ploninu ploninu ir man pradeda skilineti. Kazi kodel cia taip?
o jus cia sau siaip,be progos tokio didumo torta susilipdet?
net nezinau floriolio atrodo kazkiek virs 7lt kainuoja
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 30, 22:05)
nu koks fainas!
bet ziuriu ,nors ir buvo pastaba del ''tarakonu'' jus juos mylit
praleidau kelis tortukus vrtus dėmesio
Viliuosi , jei netyčia papulčiau į rojų tikrai norėčiau , kad tarp tavo angeliukų
Strazduks nekenčiu mėlynų rožių , bet tavo tie kringeliukai ir rožės tai super
Auksiuke , vienareikšmiškai mano akims per didelė fotkė .....tortukas labai dailus , labai ir suknutė daili , bet ta nelemta nuotrauka viską kžkaip iškraipo
Mingailiux , tavo tas trečiukas nuostabukas tikrai , o ten dar tipo ir bantas yr
Nevute , kadangi puoši idealiai , matau truputuką nelygumų , prašau manęs akmenimis neužmėtyt
pastebėjau vieną keistą reiškinį , kad vienos kepėjos yra tokios šaunios , kad net už kvailoką kritiką padėkoja , bet kitos tokios fainos , kad net už pagyras AČIŪ nepasako ]
atsiprašau mergaitės , kad visas sėkmingai patujinau , pasitaisysiu
Viliuosi , jei netyčia papulčiau į rojų tikrai norėčiau , kad tarp tavo angeliukų
Strazduks nekenčiu mėlynų rožių , bet tavo tie kringeliukai ir rožės tai super
Auksiuke , vienareikšmiškai mano akims per didelė fotkė .....tortukas labai dailus , labai ir suknutė daili , bet ta nelemta nuotrauka viską kžkaip iškraipo
Mingailiux , tavo tas trečiukas nuostabukas tikrai , o ten dar tipo ir bantas yr
Nevute , kadangi puoši idealiai , matau truputuką nelygumų , prašau manęs akmenimis neužmėtyt
pastebėjau vieną keistą reiškinį , kad vienos kepėjos yra tokios šaunios , kad net už kvailoką kritiką padėkoja , bet kitos tokios fainos , kad net už pagyras AČIŪ nepasako ]
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 30, 23:23)
čia dar tais laikais, kai tarakonus gamindavau bus kitas kada paviešintas saldumynas, tai ten jau bus boružės borožiškesnės )
p.s. bet dėl tos "tarakonų" žinojau kad kažkas bus blogai, nes paskutinis sakinys kurį man pasakė - darykit taip, kad norėčiau pas jus gryžt. Perskaičiau ir galvoju - geruoju nesibaigs akurat!
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 05 30, 23:34)
nejau čia aš tokia?
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 30, 23:40)
p.s. bet dėl tos "tarakonų" žinojau kad kažkas bus blogai, nes paskutinis sakinys kurį man pasakė - darykit taip, kad norėčiau pas jus gryžt. Perskaičiau ir galvoju - geruoju nesibaigs akurat!
[color=yellow] nejau čia aš tokia?
[color=yellow] nejau čia aš tokia?
yra gi pasaulyje keistu zmoniu
o gal as neee...as atrodo padekoju ne kievienai asmeniskai,bet parasau zodeli
dauguma cia turbut tiek iprate gintis,kad tik i kritika sureaguoja
QUOTE(linette @ 2012 05 30, 23:34)
Jau pasiemiau akmeni
Aaaaciu!
As stengiuosi padekot bet jeigu kada nepadekojau atsiprasau ir dekoju vel
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 30, 23:23)
o jus cia sau siaip,be progos tokio didumo torta susilipdet?
Buvo tokia menka proga (musu vestuviu metines), o tortas tai nemenkas toks gavosi. Valgysim savaite
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 31, 07:49)
Buvo tokia menka proga (musu vestuviu metines), o tortas tai nemenkas toks gavosi. Valgysim savaite
sveikinu o siandien musu bet apsieisim be torto
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 31, 07:58)
sveikinu o siandien musu bet apsieisim be torto
Aciu
Tai musu irgi snd., tik neturesiu laiko knistis su tortu tai vakar padariau
SZ, tave irgi sveikinu
Merginos sau kaip visada, neturit laiko pasidaryti tortą