Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Mingailiux man tai labai grazus tortukas, aisku yra defektu kuriuos jau minejo, bet visumoj tai thumbup.gif

pasta222 paskutinis tokios grazios spalvos, toks svelnus atrodo smile.gif ir tas rozinis labai grazus wub.gif

simisimi84 thumbup.gif wub.gif

As cia siandien puodyne nulipdziau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 30, 15:59)
Na, idedu ir as savo keverzones.

bendras vaizdas labai vykes ir skoningai papuostas, tik kita karta gellytes lapelius isploninciau kiek imanoma labiau- ji tokia lengvesne butu, o kaspinas, jei neiseina is mases- del atlasini mirksiukas.gif greit, grazu, gerai, prabangiai ax.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 05 30, 17:31)
As cia siandien puodyne nulipdziau  blush2.gif

nu jau tavo stiliu pazadinta is miego pazinciau thumbup.gif Superinis tortas thumbup.gif
Atsakyti
merginos, gal galetumet kuri atsakyti, ar pavyks padaryti bokala su sokoladine saldainiu mase?
aciu
Atsakyti

aciu uz pagirimus mergaites 4u.gif

QUOTE(dovydulia @ 2012 05 30, 17:03)
PASTA222 gal galima pas jus i kursus puosimui kremu???? galvojau ,kad nieko sudetingo tas rozes padaryt,o kai pabandziau tai toks S gavos doh.gif .

nezinau kuom pagelbit g.gif , mano visas mokslas is jutubi, ziuri ir mokaisi rolleyes.gif man tai pat neiseidavo is pirmo sikio, bet nenuleidau ranku mirksiukas.gif , na jei kas gal reiks kada pravest kursus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 30 gegužės 2012 - 19:04
QUOTE(pasta222 @ 2012 05 30, 15:52)
nieko naujo  smile.gif vel tos pacios raozytes

O gal kas nors turit kokia nuoroda, kaip butent tokias rozytes padaryt?

O jau tortu grozis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ryto_rasa @ 2012 05 30, 17:56)
merginos, gal galetumet kuri atsakyti, ar pavyks padaryti bokala su sokoladine saldainiu mase?
aciu

As dariau du bokalus, ir abu tik su sia mase 4u.gif
Atsakyti
kiek reiketu grietines ir grietineles dvigubai (cipciuko) meducio normai sutepti?

ir kokia krema geriau tepti po pastilazu sarlotes ar ta sviesto ir kondensuoto pieno??
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 30, 00:09)
nezinau kokio tipo reik bet:

Sito ir reikejo, aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 30, 17:19)
na jei ne tas bantas...  rolleyes.gif
beja,bantu as niekada nedarau is anksto.visada dedu iskart prie torto

o alieju as naudoju Floriol rapsu. pastilazo baltumas dar priklauso nuo medaus sviesumo

Nu jau man paciai bloga nuo to banto doh.gif . Jei reiketu sveciams tai tikrai nulupciau ir perdaryciau, bet dabar tai kaip patiems tai sueis smile.gif
Aciu uz patarimus del baltumo. Reikes atkreipti demesi i medaus spalva. O rapsu aliejus tai zymiai pigesnis uz alyvuogiu.

QUOTE(Auksiuke @ 2012 05 30, 17:38)
bendras vaizdas labai vykes ir skoningai papuostas, tik kita karta gellytes lapelius isploninciau kiek imanoma labiau-  ji tokia lengvesne butu, o kaspinas, jei neiseina is mases- del atlasini  mirksiukas.gif greit, grazu, gerai, prabangiai  ax.gif
nu jau tavo stiliu pazadinta is miego pazinciau  thumbup.gif Superinis tortas  thumbup.gif

As ploninu ploninu ir man pradeda skilineti. Kazi kodel cia taip? Ar kad pastiliaza ne taip kazkaip pasidarau ar per ilgai knisuosi su tom gelytem ir apdziuva? g.gif
O gal geriau butu daryti is atskiro pastiliazo figurelems? (as tai darau is to, kur torta dengiu (pagal Cipciuko recepta), nes kai nekepu masiskai tai labai daug likuciu butu, tai bandau sunaudoti gelytems)
Atsakyti
QUOTE(dovydulia @ 2012 05 30, 17:03)
SIMISIMI<stebiu jusus darbus jau senokai ,tampu jusu gerbeja 4u.gif

jetum, čia tikrai apie mane???? kaip malonu.. netrukus atnešiu dar kokį tortą, ta proga... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 05 30, 21:24)
As dariau du bokalus, ir abu tik su sia mase 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
labai didelis ačiū už Mersedeso pastebėjimą 4u.gif
čia šiaip, vaikiškas, nebepamenu koks vidus. pastilažas
user posted image
Atsakyti