Mingailiux man tai labai grazus tortukas, aisku yra defektu kuriuos jau minejo, bet visumoj tai
pasta222 paskutinis tokios grazios spalvos, toks svelnus atrodo ir tas rozinis labai grazus
simisimi84
As cia siandien puodyne nulipdziau
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 30, 15:59)
Na, idedu ir as savo keverzones.
bendras vaizdas labai vykes ir skoningai papuostas, tik kita karta gellytes lapelius isploninciau kiek imanoma labiau- ji tokia lengvesne butu, o kaspinas, jei neiseina is mases- del atlasini greit, grazu, gerai, prabangiai
QUOTE(Nevute @ 2012 05 30, 17:31)
As cia siandien puodyne nulipdziau
nu jau tavo stiliu pazadinta is miego pazinciau Superinis tortas
merginos, gal galetumet kuri atsakyti, ar pavyks padaryti bokala su sokoladine saldainiu mase?
aciu
aciu
aciu uz pagirimus mergaites
QUOTE(dovydulia @ 2012 05 30, 17:03)
PASTA222 gal galima pas jus i kursus puosimui kremu???? galvojau ,kad nieko sudetingo tas rozes padaryt,o kai pabandziau tai toks S gavos .
nezinau kuom pagelbit , mano visas mokslas is jutubi, ziuri ir mokaisi man tai pat neiseidavo is pirmo sikio, bet nenuleidau ranku , na jei kas gal reiks kada pravest kursus
QUOTE(pasta222 @ 2012 05 30, 15:52)
nieko naujo vel tos pacios raozytes
O gal kas nors turit kokia nuoroda, kaip butent tokias rozytes padaryt?
O jau tortu grozis
QUOTE(ryto_rasa @ 2012 05 30, 17:56)
merginos, gal galetumet kuri atsakyti, ar pavyks padaryti bokala su sokoladine saldainiu mase?
aciu
aciu
As dariau du bokalus, ir abu tik su sia mase
kiek reiketu grietines ir grietineles dvigubai (cipciuko) meducio normai sutepti?
ir kokia krema geriau tepti po pastilazu sarlotes ar ta sviesto ir kondensuoto pieno??
ir kokia krema geriau tepti po pastilazu sarlotes ar ta sviesto ir kondensuoto pieno??
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 30, 00:09)
nezinau kokio tipo reik bet:
Sito ir reikejo, aciu Jums
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 30, 17:19)
na jei ne tas bantas...
beja,bantu as niekada nedarau is anksto.visada dedu iskart prie torto
o alieju as naudoju Floriol rapsu. pastilazo baltumas dar priklauso nuo medaus sviesumo
beja,bantu as niekada nedarau is anksto.visada dedu iskart prie torto
o alieju as naudoju Floriol rapsu. pastilazo baltumas dar priklauso nuo medaus sviesumo
Nu jau man paciai bloga nuo to banto . Jei reiketu sveciams tai tikrai nulupciau ir perdaryciau, bet dabar tai kaip patiems tai sueis
Aciu uz patarimus del baltumo. Reikes atkreipti demesi i medaus spalva. O rapsu aliejus tai zymiai pigesnis uz alyvuogiu.
QUOTE(Auksiuke @ 2012 05 30, 17:38)
bendras vaizdas labai vykes ir skoningai papuostas, tik kita karta gellytes lapelius isploninciau kiek imanoma labiau- ji tokia lengvesne butu, o kaspinas, jei neiseina is mases- del atlasini greit, grazu, gerai, prabangiai
nu jau tavo stiliu pazadinta is miego pazinciau Superinis tortas
nu jau tavo stiliu pazadinta is miego pazinciau Superinis tortas
As ploninu ploninu ir man pradeda skilineti. Kazi kodel cia taip? Ar kad pastiliaza ne taip kazkaip pasidarau ar per ilgai knisuosi su tom gelytem ir apdziuva?
O gal geriau butu daryti is atskiro pastiliazo figurelems? (as tai darau is to, kur torta dengiu (pagal Cipciuko recepta), nes kai nekepu masiskai tai labai daug likuciu butu, tai bandau sunaudoti gelytems)
QUOTE(dovydulia @ 2012 05 30, 17:03)
jetum, čia tikrai apie mane???? kaip malonu.. netrukus atnešiu dar kokį tortą, ta proga...
QUOTE(airius @ 2012 05 30, 21:24)
As dariau du bokalus, ir abu tik su sia mase
aciu