Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Mergaites, padėėėėkit rolleyes.gif

sugalvojau keksiukus papuošti taip bigsmile.gif
user posted image

susipjausčiau tuos marshmallow saldainius, bandau klijuot ant čiupačiupso, patepdama vandeniu, bet niekas nelimpa doh.gif kaip man juos priklijuot??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2012 05 29, 19:05)
Mergaites, padėėėėkit  rolleyes.gif

sugalvojau keksiukus papuošti taip  bigsmile.gif

susipjausčiau tuos marshmallow saldainius, bandau klijuot ant čiupačiupso, patepdama  vandeniu, bet niekas nelimpa  doh.gif kaip man juos priklijuot???  4u.gif

Man atrodo cia gal to marshmelowso galiukas pakaitintas ir uzklijuotas (prie sauso ledinuko),nes jie gerai limpa karsti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 29 gegužės 2012 - 20:24
kažko negražiai klijuojasi doh.gif ir greitai juoduoja saldainis nuo kaitinimo, dega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2012 05 29, 21:21)
kažko negražiai klijuojasi  doh.gif ir greitai juoduoja saldainis nuo kaitinimo, dega  doh.gif

Na va parodyta kaip tai daroma žingsnis po žingsnio Gelytes
Klijuota baltu ištirpintu šokoladu, tik reikia palaukti paguldžius gėlytę, kol sustings 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2012 05 29, 22:12)
Klijuota baltu ištirpintu šokoladu, tik reikia palaukti paguldžius gėlytę, kol sustings 4u.gif

super paprasta ir grazu thumbup.gif ir svarbiausia jokiu masiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2012 05 29, 23:12)

Sveikutes, bet kaip jus taip viska randat internete, as suprantu, google visagalis, bet as vakar tiek ieskojau batuku lipdymo yotube, bet net nezinau net kaip uzrasyt normaliai, bandziau daryt batukus pagal duota pvz, bet neina man kazkaip, lyg neproporcingai gaunas, net nezinau ka daryt, sakau gal paziurejus vaisdziai tai butu lengviau, nu gi negaliu but visai bevildiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 05 29, 23:44)
Sveikutes, bet kaip jus taip viska randat internete, as suprantu, google visagalis, bet as vakar tiek ieskojau batuku lipdymo yotube, bet net nezinau net kaip uzrasyt normaliai, bandziau daryt batukus pagal duota pvz, bet neina man kazkaip, lyg neproporcingai gaunas, net nezinau ka daryt, sakau gal paziurejus vaisdziai tai butu lengviau, nu gi negaliu but visai bevildiska doh.gif

nezinau kokio tipo reik bet:
1. http://www.youtube.c...h?v=1cBcVz2IR_g
2. http://www.youtube.c...h?v=0vkvESoe7FU
3. http://www.youtube.c...h?v=-xG6QdIkWtI
ir t.t. gal dar ka rasit: http://www.youtube.c...0.0.nFzMbYHOTkg
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 05 29, 11:42)
Merginos pasakykit ka netaip padariau? Vakar pasidariau snikersa nestis i svecius uzliejau zokoladine glazura pradzioj blizgejo graziai o kai pabuvo per nakti saldytuve pasidare matine ir net spalva pasviesejo lyg noretu pabalti  verysad.gif  ka dabar daryti jau niekaip neistaisysiu ane  unsure.gif

Aš skaičiau, kad neblizga šokoladas, kai jis būna perkaitintas.
Iš pradžių pakaitinti iki 41-46 laipsnių, tada atvėsinti iki 28 ir vėl pakaitinti iki 32 laipsnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaguma: 29 gegužės 2012 - 23:12
QUOTE(Smaguma @ 2012 05 30, 00:12)
Aš skaičiau, kad neblizga šokoladas, kai jis būna perkaitintas.
Iš pradžių pakaitinti iki 41-46 laipsnių, tada atvėsinti iki 28 ir vėl pakaitinti iki 32 laipsnių.

jei perkaitintas tai is kart matosi, jau kitas vaizdas tada. Be to glazura darant viskas paprasciau nei gryna sokolada lydant. O jei is pradziu buvo gerai tik po saldytuvo pabalo tada tikrai pakenke temperaturu skirtumas-per greit atsalo, man ne kart yra taip buve su papuosimais kol isryskinau doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 05 29, 22:44)

Batuku schemu yra, jeigu as nemaisau temoje kur be komentaru ax.gif Esu dariusi ir pavyko, gal tik su kedais, kiek sunkiau gavosi...
Atsakyti
atnesu savo darbus, aisku ne jusu lygio jie blush2.gif keksiukai, pastilazas user posted image
mazas tortukas rafaelo, 900g, saldainiu mase, pastilazas user posted image
Atsakyti
Buziuk, man ant torto noretusi kad raides butu juodos o ne raudonos, nes dabar jos susilieja su bendru torto fonu....
Atsakyti