Sveikos jusu tortai nuostabus fantastiski .As pradedancioji ir nuo begales informacijos pasimeciau visiskai .Patarkit moterys ar vidury vasaros (pas mus labai karsta +35 bus tikrai)puostas tortas cukrine mase isilaikys keleta valandu ar vasara jus puosiat kuo kitu.Cukrine mase pirkta ,nes vienas tortas puostas manaja cukrine mase nepavyko...Man patare daryt klasikini torta sokolado ir vanilinio skonio koks tai tortas butu???
dekui uz atsakyma
iki malonaus
laba diena, gal galit merginos patarti, noriu brolio gimtadieniui padaryti torta - bokala, is ko geriau sonus daryti, ar is sokoladines mases, ar tiesiog aptepti sokoladau..? ir tas putas ant virsaus, ar tiktu tiesiog purskiama grietinele?
labai laukiu nuomoniu,aciu
beje, tortai kuo tpliau tuo grazesni ir tobulesni, idomu,kuo tai baigsis?
labai laukiu nuomoniu,aciu
beje, tortai kuo tpliau tuo grazesni ir tobulesni, idomu,kuo tai baigsis?
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 27, 00:21)
ir viršun ir apačion dėkit plėvelę. ir pačią masę gerai pakrakmolinkit viršuj ir apačioj.
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 27, 00:15)
jau buvo sneketa n kartu (tik nesupykit) . Iskocioti mase, siek tiek palaukti, kol truputi padzius, uzdeti maistine plevele ir spausti. Kuo puikiausiai issispaudzia
Aciu, man gavosi isspaust raides , bet jei neatsakytumet ,tai jau tikrai neeiciau ju spausti
QUOTE(astull @ 2012 05 28, 14:38)
Sveikos, saunios kepejeles
Norejau paklaust gal yra Kaune kur nors pirkti jau nulipdytu krikstynu batuku ar angeliuku/kudikeliu? Zodziu krikstynu tortui
Norejau paklaust gal yra Kaune kur nors pirkti jau nulipdytu krikstynu batuku ar angeliuku/kudikeliu? Zodziu krikstynu tortui
Nejaugi visos lipdot ir nera ju niekur pirkti?
QUOTE(Magira @ 2012 05 28, 23:24)
Sveikos jusu tortai nuostabus fantastiski .As pradedancioji ir nuo begales informacijos pasimeciau visiskai .Patarkit moterys ar vidury vasaros (pas mus labai karsta +35 bus tikrai)puostas tortas cukrine mase isilaikys keleta valandu ar vasara jus puosiat kuo kitu.Cukrine mase pirkta ,nes vienas tortas puostas manaja cukrine mase nepavyko...Man patare daryt klasikini torta sokolado ir vanilinio skonio koks tai tortas butu???
dekui uz atsakyma
iki malonaus
dekui uz atsakyma
iki malonaus
pas Jus ne tik karšta, bet ir drėgna turėtų būti. O tai dvigubas smūgis tortų gamintojams, ypač dirbant su masėmis, pastilažu.
O dėl išsilaikymo.. tai Jūs vietinėj tortų kepykloj paklauskit, kaip jie sprendžia šiuos klausimus. Gal ką patars iš vietinės patirties
astull,Jūs Bijoloj buvot? Gulbinienės tortų parduotuvėse? Ne kažkas, bet ten galima rasti šiokių tokių baibokų.
Tortukai nuostabūs, šaunuolės , galėčiau isskirti tik @adrija@ fantastiški tortai, o su aguonomis tobulas. Nevute lenkiu žilą galvą prieš tokį kiekį figūrėlių, keksiukai nuostabūs
Žmogus voras
[attachmentid=222260]
Šviesūs biskvitai, grietinėlės varškės kremas su konservuotais persikais, 2,3 kg
Kaspinėliai
[attachmentid=222261]
Šviesūs biskvitai, grietinėlės varškės kremas su konservuotais persikais,2 kg
Vienetukas
[attachmentid=222262]
Šokoladiniai biskvitai, šokoladinis, karamelinis kremai su riešutais, 3 kg
Žmogus voras
[attachmentid=222260]
Šviesūs biskvitai, grietinėlės varškės kremas su konservuotais persikais, 2,3 kg
Kaspinėliai
[attachmentid=222261]
Šviesūs biskvitai, grietinėlės varškės kremas su konservuotais persikais,2 kg
Vienetukas
[attachmentid=222262]
Šokoladiniai biskvitai, šokoladinis, karamelinis kremai su riešutais, 3 kg
Žaviuosi jūsų tortais
Noriu visoms padėkoti už patarimus, naudingą informaciją
Štai pralėkė vaiko auginimo atostogėlės, reik grįžti į darbą. Jūsų dėka atradau pomėgį, kuris džiugino visus artimus žmones. Aš mokinausi kepti, puošti tortukus, o jie skanavo ir grožėjosi. Tortai tapo kiekvienos šventės laukiama stalo puošmena. Nuoširdžiai dėkoju visoms
Noriu visoms padėkoti už patarimus, naudingą informaciją
Štai pralėkė vaiko auginimo atostogėlės, reik grįžti į darbą. Jūsų dėka atradau pomėgį, kuris džiugino visus artimus žmones. Aš mokinausi kepti, puošti tortukus, o jie skanavo ir grožėjosi. Tortai tapo kiekvienos šventės laukiama stalo puošmena. Nuoširdžiai dėkoju visoms
QUOTE(naitas @ 2012 05 29, 00:02)
pas Jus ne tik karšta, bet ir drėgna turėtų būti. O tai dvigubas smūgis tortų gamintojams, ypač dirbant su masėmis, pastilažu.
O dėl išsilaikymo.. tai Jūs vietinėj tortų kepykloj paklauskit, kaip jie sprendžia šiuos klausimus. Gal ką patars iš vietinės patirties
astull,Jūs Bijoloj buvot? Gulbinienės tortų parduotuvėse? Ne kažkas, bet ten galima rasti šiokių tokių baibokų.
Dekui uz atsakyma -paklausiu.
QUOTE(versaal @ 2012 05 28, 23:22)
Aciu, man gavosi isspaust raides , bet jei neatsakytumet ,tai jau tikrai neeiciau ju spausti
smagu, kad gavosi
QUOTE(niukse @ 2012 05 29, 10:42)
nu man tai fantastiskai grazus tortas
galit pamegint apiejum patept sokolada
QUOTE(niukse @ 2012 05 29, 10:42)
Merginos pasakykit ka netaip padariau? Vakar pasidariau snikersa nestis i svecius uzliejau zokoladine glazura pradzioj blizgejo graziai o kai pabuvo per nakti saldytuve pasidare matine ir net spalva pasviesejo lyg noretu pabalti ka dabar daryti jau niekaip neistaisysiu ane
del pataisymo nežinau. Manau per anksti į šaldytuvą įkišote ar labai stipriai šaldo.