QUOTE(Magira @ 2012 05 28, 23:24)
Sveikos jusu tortai nuostabus fantastiski .As pradedancioji ir nuo begales informacijos pasimeciau visiskai

.Patarkit moterys ar vidury vasaros (pas mus labai karsta +35 bus tikrai)puostas tortas cukrine mase isilaikys keleta valandu ar vasara jus puosiat kuo kitu.Cukrine mase pirkta ,nes vienas tortas puostas manaja cukrine mase nepavyko...Man patare daryt klasikini torta sokolado ir vanilinio skonio koks tai tortas butu???
dekui uz atsakyma
iki malonaus
pas Jus ne tik karšta, bet ir drėgna turėtų būti. O tai dvigubas smūgis tortų gamintojams, ypač dirbant su masėmis, pastilažu.
O dėl išsilaikymo.. tai Jūs vietinėj tortų kepykloj paklauskit, kaip jie sprendžia šiuos klausimus. Gal ką patars iš vietinės patirties
astull,Jūs Bijoloj buvot? Gulbinienės tortų parduotuvėse? Ne kažkas, bet ten galima rasti šiokių tokių baibokų.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...