Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 27, 20:56)
Biskvitus kepiau 24 cm formoje, o norma tortui emiau 1 ir 3/4,jei bus neaisku bandysiu dar aiskinti,Suteptas , be papuosimo svere3,4 kg

Viskas aišku 4u.gif Tik mano formos 21 ir 26 cm ax.gif Kaži jei kepčiau dvigubą normą 26 cm, aukštis pakankamas būtų? Svoris man ne tiek svarbu, svarbiau, kad gautųsi bokalas, o ne tazikas lotuliukas.gif O rankeną iš anksto darėt ir padžiovinot?
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 05 28, 12:04)
Viskas aišku  4u.gif Tik mano formos 21 ir 26 cm  ax.gif Kaži jei kepčiau dvigubą normą 26 cm, aukštis pakankamas būtų? Svoris man ne tiek svarbu, svarbiau, kad gautųsi bokalas, o ne tazikas  lotuliukas.gif

tada daryciau tik 21 ir dar mazesni... nes sitoj temoj esu macius tik gal du bokalus... visi kiti buvo tazikai blush2.gif niekam asmeniskai netaikau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O jau kiek grožių grožių , širdis atsigauna šita temutę aplankius bigsmile.gif .

Keletą ir savo parodau ax.gif
Skrybėlė, 2,2 kg , kriaušinis su karamele, pastilažas
user posted image
user posted image

"Tradiciniai" krikštynų batukai biggrin.gif , Vyšninis su karamele, 2,9 kg, pastilažas

user posted image
user posted image
Voražmogis, jogurtinis su persikais, 3 kg , pastilažas
user posted image
Atsakyti
merginso, akys dziaugiasi, labai grazu, super !!! kad as tureciau nors kiek daugiau laiko ir orkaite verysad.gif , bet vyras zada nupirkt ir tada tikiuosi bus grazesni mano tortukai, Aisku nieko pries as ir dideles virtuves, kaip butu malonu dirbt:D
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 28, 11:16)
tada daryciau tik 21 ir dar mazesni... nes sitoj temoj esu macius tik gal du bokalus... visi kiti buvo tazikai  blush2.gif  niekam asmeniskai netaikau  biggrin.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif Tada dar paklausiu blush2.gif Jeigu bus 21 cm ir aukštas- ar reikia sutvirtinti, kad nenučiuožtų, ta prasme, persmeigti kokius pagaliukus?
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 05 28, 13:19)
Ačiū  4u.gif Tada dar paklausiu  blush2.gif Jeigu bus 21 cm ir aukštas- ar reikia sutvirtinti, kad nenučiuožtų, ta prasme, persmeigti kokius pagaliukus?

is kokio torto darysit???

smeigciau tik juoda miska ir rafaelo biggrin.gif kiti kazkaip man pakankamai stabilus gaunas biggrin.gif o is esmes bent vienas pagaliukas nepamaisys nei vienai rusiai biggrin.gif apsidraudimui kp sakant biggrin.gif

kaip tik dabar kepuosi biskvitus 21 formoj.. tai norint islaikyt bokalo matmenis laaabai jau aukstas tas tortas turi but rolleyes.gif nu bet cia gal tik man.... tokiai fanatei kad tortas turi atitikt daromo daikto prototipą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 28, 12:49)
is kokio torto darysit???

Rafaelo biskvitai ir grietinėlės- jogurto- želatinos- želės gabaliukų pertepimas. Visgi darysiu aukštą ir smeigsiu. Ačiū 4u.gif
Nuolat gėriuosi jūsų tortais Facebooke ax.gif
Atsakyti
Sveikos, saunios kepejeles 4u.gif
Norejau paklaust gal yra Kaune kur nors pirkti jau nulipdytu krikstynu batuku ar angeliuku/kudikeliu? Zodziu krikstynu tortui smile.gif
Atsakyti
Augustele super mergaite, didziausios stiprybes jai ir aisku seimynai, padejau kiek galejau, jeigu reiketu ko nors dar bandysiu pagelbet 4u.gif

Visu tortukai nuostabus, negaleciau isskirti ne vienos. Darbuojates kaip reikalas thumbup.gif

Ikelsiu savo keksiukus, nieko blatno, bet vistiek rodausi kad kazka veikiu biggrin.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 05 28, 16:16)
nieko blatno,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ka as galiu pasakyt.... nugi tikrai nieko blatno doh.gif
Atsakyti
nevute, ujej ;D kiek figūrėlių, labai gražu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 05 28, 16:16)

nu bet netingejimas bigsmile.gif
Atsakyti