Viskas aišku Tik mano formos 21 ir 26 cm Kaži jei kepčiau dvigubą normą 26 cm, aukštis pakankamas būtų? Svoris man ne tiek svarbu, svarbiau, kad gautųsi bokalas, o ne tazikas O rankeną iš anksto darėt ir padžiovinot?
Jeigu jus nepelnytai įžeidė- grįžkite ir nusipelnykite.
Viskas aišku Tik mano formos 21 ir 26 cm Kaži jei kepčiau dvigubą normą 26 cm, aukštis pakankamas būtų? Svoris man ne tiek svarbu, svarbiau, kad gautųsi bokalas, o ne tazikas
tada daryciau tik 21 ir dar mazesni... nes sitoj temoj esu macius tik gal du bokalus... visi kiti buvo tazikai niekam asmeniskai netaikau
merginso, akys dziaugiasi, labai grazu, super !!! kad as tureciau nors kiek daugiau laiko ir orkaite , bet vyras zada nupirkt ir tada tikiuosi bus grazesni mano tortukai, Aisku nieko pries as ir dideles virtuves, kaip butu malonu dirbt:D
smeigciau tik juoda miska ir rafaelo kiti kazkaip man pakankamai stabilus gaunas o is esmes bent vienas pagaliukas nepamaisys nei vienai rusiai apsidraudimui kp sakant
kaip tik dabar kepuosi biskvitus 21 formoj.. tai norint islaikyt bokalo matmenis laaabai jau aukstas tas tortas turi but nu bet cia gal tik man.... tokiai fanatei kad tortas turi atitikt daromo daikto prototipą
Sveikos, saunios kepejeles Norejau paklaust gal yra Kaune kur nors pirkti jau nulipdytu krikstynu batuku ar angeliuku/kudikeliu? Zodziu krikstynu tortui