Labas rytas .
Didžiausios sveikatėlės Augustei , ir , kad kuo greičiau pasiektumėt užsibrėžtą tikslą .
-----------------------------------------------------
Keila , krikštynų tortas puikus , ir mano manymu , tie kringeliai padarytu jame " maklę " , o dabar viskas savo vietoje , labai pagyvina puošimą balti atlasiniai kaspinėliai
Ačiū visoms už įvertinimus mano darbams , įdedu dar du paskutinius .
Krikštynų " Snikersas ir Morenginis "
"Medutis
Sėkmės visoms darbuojantis , ir iki greito ....
Kokios visos saunuoles -man tokie mieli visi torciukai
O @adrij@ galiu tik pasakyt-ilgas ACHHHH
Kaip as svajoju turet vyra milijonieriu,kad atleistu is darbo,o as kepineciau sau torciukus neskubedama,atiduodama visa savo dusia malonumui ,bet kadangi vyras ne turtuolis (bet vistiek mylimiausias),is darbo atleist niekas nezada ,tai dusia,kad ir pavargusia,retkarciais vistiek kam nors padovanoju -medutis u zele/varskes su vaisiais,slapia beze (privargau belygindama ) ir truputukas pastiliazo
O @adrij@ galiu tik pasakyt-ilgas ACHHHH
Kaip as svajoju turet vyra milijonieriu,kad atleistu is darbo,o as kepineciau sau torciukus neskubedama,atiduodama visa savo dusia malonumui ,bet kadangi vyras ne turtuolis (bet vistiek mylimiausias),is darbo atleist niekas nezada ,tai dusia,kad ir pavargusia,retkarciais vistiek kam nors padovanoju -medutis u zele/varskes su vaisiais,slapia beze (privargau belygindama ) ir truputukas pastiliazo
labai gražu, kad ir privargusia dūšia
NUOSTABUS TORTAI!
nu neee
QUOTE(linette @ 2012 05 26, 21:09)
nu neee
Tortai vel visi kaip nulieti
Su knygom,paprastas,bet viska pasakantis.liuks
ir 30 labai dailus
Su knygom,paprastas,bet viska pasakantis.liuks
ir 30 labai dailus
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 26, 10:57)
Mano pirmas toks didelis gamintas tortas 4 kg Rafaelo
Gal galit pasakyt, kokio skersmens šitas bokalas ir iš kiek normų darėte? Man kaip tik penktadieniui reikia iškepti bokalą maždaug 20 vyrų, kurie valgo ne tik mėsą Būsiu labai dėkinga
QUOTE(versaal @ 2012 05 27, 00:10)
Reikia pagalbos?[/b] Nusipirkau raides liniuote, nu niekaip man nesigauna ju isspausti. Kaip jumas gaunas jas ispausti isimti ,labai reikia patarimo
Pirmiausia stipriai prispauskite visą liniuotę, aš net pasukioju, tada pakelkite ir paspauskite tą viršutinį spaustuką, kad iškristų, nenaudoju jokių plėvelių- pavyksta
Sveikos
Mano tortas sūnaus pirmai komunijai. Juodasis miškas, šlapia beze.
Mano tortas sūnaus pirmai komunijai. Juodasis miškas, šlapia beze.
Nu jau angeliuku fainumas super
[quote=šarūnė,2012 05 27, 20:14]
Gal galit pasakyt, kokio skersmens šitas bokalas ir iš kiek normų darėte? Man kaip tik penktadieniui reikia iškepti bokalą maždaug 20 vyrų, kurie valgo ne tik mėsą Būsiu labai dėkinga
Biskvitus kepiau 24 cm formoje, o norma tortui emiau 1 ir 3/4,jei bus neaisku bandysiu dar aiskinti,Suteptas , be papuosimo svere3,4 kg
Biskvitus kepiau 24 cm formoje, o norma tortui emiau 1 ir 3/4,jei bus neaisku bandysiu dar aiskinti,Suteptas , be papuosimo svere3,4 kg
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 05 25, 17:59)
o kada reiktu deti dazus i beze, ir kiek mazdaug pilti ?
Gelinius americolor dazus tai pabaigoje dedu, o va ukrainietiskus kai dejau tuos miltelius tai paplakiau truputi baltymus kol suputojo tada dejau dazus staciau virs garu ir plakiau
Na ir derlingas savaitgalis, daug graziu, mielu tortuku, labiausiai istrigo Kiskutis is begales gelyciu, cia sakyciau darbas kantrybes isbandymui
Saules zuikucio su gelytem toks siltas torciukas , Divios 30 metyuku tortuka dievinu drugelius Adrijus kaip visuomet tiesiog nebera ka ir sakyti jau ji viska ir taip zino