Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Labas rytas smile.gif .

Didžiausios sveikatėlės Augustei wub.gif , ir , kad kuo greičiau pasiektumėt užsibrėžtą tikslą 4u.gif .
-----------------------------------------------------
Keila , krikštynų tortas puikus thumbup.gif , ir mano manymu , tie kringeliai padarytu jame " maklę " , o dabar viskas savo vietoje , labai pagyvina puošimą balti atlasiniai kaspinėliai wub.gif

Ačiū visoms už įvertinimus mano darbams , įdedu dar du paskutinius .

Krikštynų " Snikersas ir Morenginis "

user posted image...user posted image

"Medutis

user posted image

Sėkmės visoms darbuojantis , ir iki greito .... smile.gif
Atsakyti
Kokios visos saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif -man tokie mieli visi torciukai wub.gif
O @adrij@ galiu tik pasakyt-ilgas ACHHHH notworthy.gif
Kaip as svajoju turet vyra milijonieriu,kad atleistu is darbo,o as kepineciau sau torciukus neskubedama,atiduodama visa savo dusia malonumui rolleyes.gif ,bet kadangi vyras ne turtuolis (bet vistiek mylimiausias),is darbo atleist niekas nezada lotuliukas.gif ,tai dusia,kad ir pavargusia,retkarciais vistiek kam nors padovanoju 4u.gif-medutis u zele/varskes su vaisiais,slapia beze (privargau belygindama doh.gif ) ir truputukas pastiliazo
user posted image
Atsakyti
labai gražu, kad ir privargusia dūšia wink.gif
Atsakyti
Mano aisku neprilyginsi jusiskiams, bet darau.
Tortukas bibliotininkei
user posted image
Atsakyti
NUOSTABUS TORTAI!

QUOTE(linette @ 2012 05 26, 21:09)
zuikuti su saule   bet su lapukais ....negi neturi pas ką pasimokyt lotuliukas.gif

blink.gif
nu neee biggrin.gif
Atsakyti
Tortai vel visi kaip nulieti wub.gif

Su knygom,paprastas,bet viska pasakantis.liuks thumbup.gif

ir 30 labai dailus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 26, 10:57)
Mano pirmas toks didelis gamintas tortas  4 kg Rafaelo

Gal galit pasakyt, kokio skersmens šitas bokalas ir iš kiek normų darėte? Man kaip tik penktadieniui reikia iškepti bokalą maždaug 20 vyrų, kurie valgo ne tik mėsą biggrin.gif Būsiu labai dėkinga 4u.gif

QUOTE(versaal @ 2012 05 27, 00:10)
Reikia pagalbos?[/b] Nusipirkau raides liniuote, nu niekaip man nesigauna ju isspausti. Kaip jumas gaunas jas ispausti isimti doh.gif ,labai reikia patarimo 4u.gif

Pirmiausia stipriai prispauskite visą liniuotę, aš net pasukioju, tada pakelkite ir paspauskite tą viršutinį spaustuką, kad iškristų, nenaudoju jokių plėvelių- pavyksta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano tortas sūnaus pirmai komunijai. Juodasis miškas, šlapia beze.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu jau angeliuku fainumas bigsmile.gif super
Atsakyti
[quote=šarūnė,2012 05 27, 20:14]
Gal galit pasakyt, kokio skersmens šitas bokalas ir iš kiek normų darėte? Man kaip tik penktadieniui reikia iškepti bokalą maždaug 20 vyrų, kurie valgo ne tik mėsą biggrin.gif Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Biskvitus kepiau 24 cm formoje, o norma tortui emiau 1 ir 3/4,jei bus neaisku bandysiu dar aiskinti,Suteptas , be papuosimo svere3,4 kg
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 05 25, 17:59)
o kada reiktu deti dazus i beze, ir kiek mazdaug pilti ?

Gelinius americolor dazus tai pabaigoje dedu, o va ukrainietiskus kai dejau tuos miltelius tai paplakiau truputi baltymus kol suputojo tada dejau dazus staciau virs garu ir plakiau smile.gif

Na ir derlingas savaitgalis, daug graziu, mielu tortuku, labiausiai istrigo Kiskutis is begales gelyciu, cia sakyciau darbas kantrybes isbandymui thumbup.gif
Saules zuikucio su gelytem toks siltas torciukas rolleyes.gif , Divios 30 metyuku tortuka rolleyes.gif dievinu drugelius ax.gif Adrijus kaip visuomet tiesiog nebera ka ir sakyti jau smile.gif ji viska ir taip zino blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smailyttte: 27 gegužės 2012 - 22:25
Pažystamos vaikui mikė pukuotukas
user posted image
Atsakyti