Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

As tai is saldytuvo...
Atsakyti
Visos tikrai saunuoles, daug darbo ir pastangu idedate... 4u.gif
Atsakyti
@adrij@ DIDELIAUSIAS JUMS ACIU UZ MUSU AUGUSTELEI PADOVANOTA NUOSTABIAUSIA TORTA!!!!!!!!!

user posted image

Daugiau foto ir visa informacija Musu FB grupeje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 26 gegužės 2012 - 22:57
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 05 26, 23:57)

Nuostabaus grozio mergaite wub.gif wub.gif wub.gif negalejau sulaikyti asaru ziuredama video unsure.gif
taip noretusi prisideti prie mergaites dziuginimo, kad ir mazom mielom saldziom staigmenom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 27, 00:48)
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 05 26, 23:57)

Nuostabaus grozio mergaite wub.gif wub.gif wub.gif negalejau sulaikyti asaru ziuredama video unsure.gif
taip noretusi prisideti prie mergaites dziuginimo, kad ir mazom mielom saldziom staigmenom wub.gif

Mazosios apetitas po chemoterapijos vaistu toks prastas, kad mama stengias riboti saldumynu skaiciu kad tik nors kiek to "normalaus" maisto suvalgytu blush2.gif
Atsakyti
[quote=Ingusia31,2012 05 27, 01:00]
[/quote]

Mazosios apetitas po chemoterapijos vaistu toks prastas, kad mama stengias riboti saldumynu skaiciu kad tik nors kiek to "normalaus" maisto suvalgytu blush2.gif
[/quote]
Pilnai suprantu. jei kada reikes pradziuginti mazaja, duokite zinot per az mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai graziu toruku prikepet thumbup.gif , saunuoles smile.gif
@ adrija@ kokie tobuli tortai , kiek fantazijos , nerialiai grozus.
Reikia pagalbos? Nusipirkau raides liniuote, nu niekaip man nesigauna ju isspausti. Kaip jumas gaunas jas ispausti isimti doh.gif ,labai reikia patarimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 05 27, 01:10)
Labai graziu toruku prikepet  thumbup.gif , saunuoles  smile.gif
@ adrija@ kokie tobuli tortai , kiek fantazijos , nerialiai grozus.
Reikia pagalbos? Nusipirkau raides liniuote, nu niekaip man nesigauna ju isspausti. Kaip jumas gaunas jas ispausti isimti doh.gif ,labai reikia patarimo 4u.gif

jau buvo sneketa n kartu biggrin.gif (tik nesupykit) . Iskocioti mase, siek tiek palaukti, kol truputi padzius, uzdeti maistine plevele ir spausti. Kuo puikiausiai issispaudzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 27, 00:15)
jau buvo sneketa n kartu biggrin.gif (tik nesupykit) . Iskocioti mase, siek tiek palaukti, kol truputi padzius, uzdeti maistine plevele ir spausti. Kuo puikiausiai issispaudzia mirksiukas.gif

ne nepykstu, bet vistiek man nesigauna verysad.gif, bet einu toliau bandyt gal per mazai palaukiau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 05 27, 01:19)
ne nepykstu, bet vistiek man nesigauna verysad.gif, bet einu toliau bandyt gal per mazai palaukiau g.gif .

ir viršun ir apačion dėkit plėvelę. ir pačią masę gerai pakrakmolinkit viršuj ir apačioj.
Atsakyti
uzejau paskaityti ir nusterau. jau tortu groziai. visoms po 4u.gif
ir kaip jus taip mokate. man taip nesigauna cry.gif tikros auksarankes.
Atsakyti
kažkas klausė apie šlapią bezė, o koks skirtumas ar tie kiaušiniai iš šaldytuvo ar ne, juos juk vistiek kaitinat smile.gif
Atsakyti