As tai is saldytuvo...
Visos tikrai saunuoles, daug darbo ir pastangu idedate...
@adrij@ DIDELIAUSIAS JUMS ACIU UZ MUSU AUGUSTELEI PADOVANOTA NUOSTABIAUSIA TORTA!!!!!!!!!
Daugiau foto ir visa informacija Musu FB grupeje
Daugiau foto ir visa informacija Musu FB grupeje
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 05 26, 23:57)
Nuostabaus grozio mergaite negalejau sulaikyti asaru ziuredama video
taip noretusi prisideti prie mergaites dziuginimo, kad ir mazom mielom saldziom staigmenom
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 27, 00:48)
QUOTE(Ingusia31 @ 2012 05 26, 23:57)
taip noretusi prisideti prie mergaites dziuginimo, kad ir mazom mielom saldziom staigmenom
Mazosios apetitas po chemoterapijos vaistu toks prastas, kad mama stengias riboti saldumynu skaiciu kad tik nors kiek to "normalaus" maisto suvalgytu
[quote=Ingusia31,2012 05 27, 01:00]
[/quote]
Mazosios apetitas po chemoterapijos vaistu toks prastas, kad mama stengias riboti saldumynu skaiciu kad tik nors kiek to "normalaus" maisto suvalgytu
[/quote]
Pilnai suprantu. jei kada reikes pradziuginti mazaja, duokite zinot per az
[/quote]
[/quote]
Pilnai suprantu. jei kada reikes pradziuginti mazaja, duokite zinot per az
QUOTE(versaal @ 2012 05 27, 01:10)
Labai graziu toruku prikepet , saunuoles
@ adrija@ kokie tobuli tortai , kiek fantazijos , nerialiai grozus.
Reikia pagalbos? Nusipirkau raides liniuote, nu niekaip man nesigauna ju isspausti. Kaip jumas gaunas jas ispausti isimti ,labai reikia patarimo
@ adrija@ kokie tobuli tortai , kiek fantazijos , nerialiai grozus.
Reikia pagalbos? Nusipirkau raides liniuote, nu niekaip man nesigauna ju isspausti. Kaip jumas gaunas jas ispausti isimti ,labai reikia patarimo
jau buvo sneketa n kartu (tik nesupykit) . Iskocioti mase, siek tiek palaukti, kol truputi padzius, uzdeti maistine plevele ir spausti. Kuo puikiausiai issispaudzia
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 27, 00:15)
jau buvo sneketa n kartu (tik nesupykit) . Iskocioti mase, siek tiek palaukti, kol truputi padzius, uzdeti maistine plevele ir spausti. Kuo puikiausiai issispaudzia
ne nepykstu, bet vistiek man nesigauna , bet einu toliau bandyt gal per mazai palaukiau .
QUOTE(versaal @ 2012 05 27, 01:19)
ne nepykstu, bet vistiek man nesigauna , bet einu toliau bandyt gal per mazai palaukiau .
ir viršun ir apačion dėkit plėvelę. ir pačią masę gerai pakrakmolinkit viršuj ir apačioj.
uzejau paskaityti ir nusterau. jau tortu groziai. visoms po
ir kaip jus taip mokate. man taip nesigauna tikros auksarankes.
ir kaip jus taip mokate. man taip nesigauna tikros auksarankes.
kažkas klausė apie šlapią bezė, o koks skirtumas ar tie kiaušiniai iš šaldytuvo ar ne, juos juk vistiek kaitinat