Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

@adrija@ kaip visada labai šaunu

tinulia84 batukai tikrai dailūs man patiko , bet labai krito į akis viso torto nelygumai ax.gif , o tas 45 tai gerulis , ir tikrai labai gerulis wub.gif

astufis abu man patiko

simisimi84 undinė abaldėna , čia iš tos dalies kur super : wub.gif

Kaip tai kaip traukinukas toks nemandrus , be didelių atkrūtasų , bet visai mielas smile.gif

BUZIUKAS mintis tortuko tai labai gera thumbup.gif , bet tik mintis , nes su užrašais tai ryškiai kažkas negerai blush2.gif ax.gif , arba aš dūra nesuprantu lotuliukas.gif , ir negali , jokiu budu negali pagrindinės detalės būti sutrūkinėjusios schmoll.gif

Dianaaa1215 tas su kringeliais dar ne toks tobulas kaip keilos , bet labai dailus smile.gif , o bokaliukas tai puikuolis ir dar vėžiukas tai išvis fantastiškas wub.gif Šaunuolė absoliutinė

Atize nu ką aš žinau bile ko ten prikringeliavai , ale man tai patiko lotuliukas.gif , bet tu man neišprususiai moteriškei paaiškink , kuo tas vidurinis puoštas g.gif blush2.gif saldainukais ar tikrais vaisiais lotuliukas.gif

*Keila* krikštynų tortukas labai dailus , tik mažas pastebėjimas blush2.gif , man gal labai gražu būtų jei tarp tų melsvų detalių toks tipo tinklelis iš aisingo būtų uždėtas , nu tipo jas į visumą sujungtų smile.gif
o mašinytės tai labai mažos, fotkės nedatraukiu , bet kažko man rodos , kad ten nėr viskas tobulai .... o pati ar esi 100 procentų tuo tortuku patenkinta blush2.gif

zuikuti su saule , tavo tulpės labai dailės wub.gif , bet su lapukais ....negi neturi pas ką pasimokyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 26 gegužės 2012 - 20:13
QUOTE(linette @ 2012 05 26, 21:09)
BUZIUKAS mintis tortuko tai labai gera  thumbup.gif , bet tik mintis , nes su užrašais tai ryškiai kažkas negerai  blush2.gif  ax.gif , arba aš dūra nesuprantu  lotuliukas.gif , ir negali , jokiu budu negali pagrindinės detalės būti sutrūkinėjusios  schmoll.gif

uzrasas yra muzikine dovana, lyg ir be klaidu uzrasyta g.gif biggrin.gif manes paprase taip uzrasyti tai ir uzrasiau 4u.gif o savo klaidas zinau, dekoju uz kometarus, kad kas pastebi ir bent pakritikuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 26, 21:13)
uzrasas yra muzikine dovana, lyg ir be klaidu uzrasyta g.gif  biggrin.gif manes paprase taip uzrasyti tai ir uzrasiau 4u.gif o savo klaidas zinau, dekoju uz kometarus, kad kas pastebi ir bent pakritikuoja blush2.gif

nu ačiū , kad į pakaušį užmest už kritiką nepasiūlei lotuliukas.gif , bet tu man paaiškink kas ant tos plokštelės parašyta , nu žodį DOVANA tai perskaitau , bet kas ten viršuj ....... tai man iš tos srities kur tiesa slypi anapus lotuliukas.gif blush2.gif

dabar tai perskaičiau doh.gif blush2.gif MUZIKINĖ lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 26 gegužės 2012 - 20:21
QUOTE(linette @ 2012 05 26, 21:17)
nu ačiū , kad į pakaušį užmest už kritiką nepasiūlei  lotuliukas.gif , bet tu man paaiškink kas ant tos plokštelės parašyta , nu žodį DOVANA  tai perskaitau , bet kas ten viršuj ....... tai man iš tos srities kur tiesa slypi  anapus  lotuliukas.gif  blush2.gif

muzikine pirmas zodis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 05 26, 21:17)
dabar tai perskaičiau  doh.gif  blush2.gif  MUZIKINĖ  lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 05 26, 21:26)
muzikine pirmas zodis biggrin.gif
Papildyta:

hihihi.gif

Imk kokius du baliončikus 4u.gif 4u.gif , ir sau už durnumą kokius du duočiau lotuliukas.gif , ačiū , kad normaliai sukritikavimą priėmei blush2.gif
dar viena mano trupučiuką pakritikuota kepėja , mačiau , kad perskaitė , bet taip nieko ir neparašė blink.gif , matyt tikrai šioj temoj tik girt galima lotuliukas.gif

Atsakyti
linette - del kriksto tortuko rimtai, gal reikejo su tuo aisingu pakringeliuoti g.gif

O del masinytes - esu patenkinta tik 80 proc., nors pamacius akis, kuri atsieme tai buvau issisiepusi iki ausu, nes mano mazajai aiskino kokia mama wub.gif turi nors jai tik 9 men ir isejo visa issisiepusi biggrin.gif
Nu dar karta ejau paziureti foto tos masinytes, tai ten atrodo kad nelygumai yra, o ten taip isformavau virsu ir ant virsaus daziau, tai gal toki efekta sudaro, kad nelygus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 26 gegužės 2012 - 20:44
QUOTE(linette @ 2012 05 26, 21:40)
Imk kokius du baliončikus  4u.gif  4u.gif , ir sau už durnumą kokius du duočiau  lotuliukas.gif , ačiū , kad normaliai sukritikavimą priėmei  blush2.gif
dar viena mano trupučiuką pakritikuota kepėja , mačiau , kad perskaitė , bet taip nieko ir neparašė  blink.gif , matyt tikrai šioj temoj tik girt galima  lotuliukas.gif

visoms pasitaiko biggrin.gif 4u.gif na nematau nieko blogo kritikoje, kaip tik kartais gali atsizvelgt i tai ir nebekartot tu klaidu 4u.gif
Atsakyti
*Keila* dėl to pakringeliavimo , tai aš puikiausiai suvokiu , kad tortas natūroj atrodė daaaug gražiau negu foto , bet man pačius ... nu taip automatiškai šovė tokia mintis i psio lotuliukas.gif

dėl mašinytės , nu taip išdėstei , kad ir aš dabar išsišiepus sėdžiu blink.gif lotuliukas.gif , va va , gal tas blizgesys man ir apvėlė akis blush2.gif , bet visumoj tikrai gražu , daugiau tokių mažų fotkių nedėk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 26 gegužės 2012 - 20:51
Turėjau pasidarius pakalnučių ir audžiau mintį kaip jas panaudoti...atsidariau FB ir prieš akis išdygo idėja...pagoglinau-dar tokią pat radau,tik keturkampio formos anie torčiukai buvo...

Snikersas,MMG+aisingas. Gėlytės iš AguOnos masės.

user posted image
Atsakyti
adrija drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lenkiu galva pries jusu darbus... audziu vilti daryti tokius pat tortus, kai tik vaikas leis skirti daugiau laiko:) aiku ir kitu merginu tortai super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenka: 26 gegužės 2012 - 21:34
linette, niu tikrai tas mano krikštynų celiulitnas gavos....nors natūroj biški geriau atrodo....bet kaip suktis iš tokios situacijos, tortas jogurtinis minkštutis..aptepiau tuo sviestiniu ir jis vistiek kreivai atrodo...dengiau, glosčiau gal pusvalandį, vistiek kai kur nelygumai išlindo sad.gif ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras kas dar nemiega 4u.gif
Gal kas patars ar darant "šlapią beze" kiaušiniai geriau kambario temperatūros, ar iš šaldytuvo? Ačiū 4u.gif
Atsakyti