QUOTE(allberto @ 2012 06 04, 11:07)
ačiū allberto. bijau, kad taip nenutiktų, bet vistiek nenoriu tų metaliukų... o gal kas turi sujungimus be metaliukų ir neišsiputė? busiu labailabai dėkinga už nuomonę, nes man tai labai svarbus klausimas pasidarė ... kas geriau grožis ar praktiškumas
Papildyta:
QUOTE(Fei @ 2012 06 04, 11:39)
Sveiki, jei leisite, prisijungsiu ir as prie jusu diskusiju apie virtuvinius
Rekonstruojame nusipirkta nama, reikes viska daryti is naujo, tad neisvengiamai - ir virtuve. Kyla daug klausimu, tad tikiuosi rasti cia atsakymus. Bandziau braizyti projekteli su ALNO Kitchen planner, bet kita diena mano issaugoto projekto neatidare - kazkas matyt uzstrigo, tai meciau sita reikala, teks braizytis ant paprasto popieriaus.
Koki patartumete daryti langa per viduri ''pagrindines'' sienos, kur stoves virtuvinis? Suplanavome ji per pati sienos (ilgis 3,70 m) viduri - 120 cm x 120 cm. Tik nezinom, ar daryti ji ''perskirta'', ar vientisa? Mums siulo daryti vientisa ir kad jis nesidarynetu, nes prie kitos sienos, netoli bus kitas langas, tas jau darynesis. Ir dar, noreciau prie kazkurio is siu langu daryti kriaukle - kazin neapsitaskys labai, plaunant indus?
Kaitlente po langu irengti tikriausiai isvis neprotinga?
pas mane dabartinėje virtuvėje viskas prie lango. jei turėčiau galimybė kitą virtuvę irgi ten planuočiau
langas, jei jau yra, tai geriau, kad darinėtųsi (mes vasarą beveik visada laikome viršų atidarytą, taip smagiau) ... nuo kriauklės langas šiek tiek apsitaško, bet gi nusivalo
). jei yra galimybę aš langą pastumčiau į kurį nors kampą ir daryčiau šalia orkaitę akių lygyje ... labai patogus dalykas ... dabartinėje virtuvėje taip turiu ir naujoje taip turėsiu