QUOTE(Furtado @ 2012 07 01, 21:38)
niekas ir neatrašys, kiek kurios medžiagos ir furnitūra ir dar tuo labiau darbas kainuos. Čia lygiai tas pats, kai perkat suknelę, klaust kiek kainavo medžiaga, siūlai, pasiuvimas, ir dar kiek pardavėja nuo to gaus
Kiek, tarkim, Blum mechanizmai kainuoja tikrai gali atsakyt, pavyzdziui man beveik visos imones sake, kad mano virsutiniu spinteliu vienas pakelejas kainuoja 200Lt, tai vienai spintelei reikia dvieju vienetu, galejau nesunkiai paskaiciuoti, kad trim spintelem vien pakelejai 1200Lt, taciau Blum'o kainos buvo pasikeitusios pries kelis menesius, tai kitos imones sake, kad dar turi uzsipirke mechanizmu sena kaina tai ir skaiciavo tarkim, kad vienas pakelejas ne 200Lt, bet 180Lt. Taciau visas kainu subtilybes, manau, galima suzinoti tik susitikus su konkrecios imones projektuotoju
Spindulele, o kaina 10000tukst su MDF plokste, pagal Jusu virtuves dydi, man atrodo labai nedaug. O rasote apie spintos pastorinima? Kas cia per pastorinimas? Ar turite galvoje pacios plokstes pastorinimas? O kam jums du vidiniai stalciai?
Pvz, mano virtuve beveik dvigubai mazesne, keturi blum stalciai + vienas vidinis, virsutinese spintelese dvigubi pakelejai, bendras virtuves ilgis 4,5 metru man kainavo apie 8tukst. o kiek skaiciavo kainas gal 6 ar 7 skirtingos kompanijos kaina svyravo nuo 7 iki 12tukst