QUOTE(Fei @ 2012 06 25, 14:27)
Mes senam bute irgi neturejom indaploves, irgi karksejau, kad ''kam cia reikia'', ''galima ir taip isplaut'', bet dabar name planuodami virtuve itraukem ir indaplove i plana, nes bus vaiku, vadinas bus indu daugiau, tai manau man ji bus puiki pagalbininke
beto, pasiklausius draugu, kurie turi ja, tai net kitaip ir sugalvot negaleciau, nes visi jas tiesiog aukstina
cia turbut tas pats butu, kaip rast zmogu, kuris sako, kad skalbimo masina nera reikalinga, ''galima ir rankomis puikiai viska isplaut''... Tik nezinom ar pirkt 60 cm ar 45 cm plocio - labiau linkstu prie 60 cm
Mano virtuve maza - 6kv.m., todel del indaploves ilgai abejojau, bet aciu mano draugei, kad ji apsviete man prota ir ikalbejo. pasirinkau 60cm indaplove ir esu be galo patenkinta, kadangi telpa didieji puodai, indaplove "statau" ne kasdien, dazniausiai kas antra diena. indu kiekis indaujoje nepasikeite, nes milijonas puodeliu buvo ir iki indaploves, tik irankiu dabar turiu du komplektus t.y. 12vnt sakuciu, saukstu ir t.t. karsto vandens sanaudos sumazejo. plovimo priemoniu prisiperku per akcijas. o kalbant apie modelius - rinkausi is paprastu turiu BEKO - DIN 5832 EXTRA. naudojuosiu daugiau nei metus, kol kas jokiu priekaistu. Labai nustebau kai po 4men. (tada ieskojau saldytuvo) parduotuveje pamaciau analogiska indaplove, kurios kaina bvo didesne 300lt, tik skyresi pavadinimas
(blomberg) puoliau apziurineti ir isitikinau, kad skiriasi tik pavadinimas. Bukit atidzios, issiklausinekit konsultantu, kad nereiketu moketu uz tai, kad galetumet pasirinkti viena is keturiu spalvu , kuria svies indaploves indikatorius darbo metu.