QUOTE(Vilienė @ 2012 06 27, 22:31)
man mano virtuvė irgi tobula - juk kiekvienam savo
tikrai taip. tiesiog kai viešai klausiama patarimo, kiekvienas gali pasakyti ką jis galvoja. aš pasakiau, kad stiklas ir tapetai virtuvėje prie darbastalio ne man
mes labai skirtingos matyt, man svarbūs išliekamąją vertę turintys daiktai ir projektai (akmeninis namas anūkams ir pan.) o jums patinka stikliniai namučiai ir dažni interjero keitimai.... bet juk nieko čia tokio, todėl ir egzistuoja rinkoje skirtingos medžiagos, įvairūs baldininkai, skirtingos kainos ir tuos skirtumus galima būtų vardinti iki begalybės
QUOTE(allberto @ 2012 06 27, 22:41)
O kam ju daug?
Juk jis veikia principe kaip amortizatorius.
Yra keliu galingumu, priklausomai nuo dureliu sunkumo...
O be to, stabdziukai juk ne lankstams, o durelems!
Nu gal ten kokiems 1,2 m stalciams ir reiketu dvieju, bet paprastoms durelems tikrai nemanau, kad reikia daugiau...
aš nežinau ar jų reikia daug. todėl ir klausiu ar reikia o gal pakanka vieno. nežinojau, kad yra skirtingo galingumo. o masyvui reikia galingesnių? kaip atrodo tie galingesni ... tokie su pilkais plasmasiukais? pas mane durelės 600 pločio, bet yra (pvz. šiukšliadežei) labai didelio aukščio, virš 700 mm), tai ir galvoju ar užteks po vieną ar reiktų daugiau kai viskas sklandžiai veiktu, apšvieskite mane prašau
Papildyta:
QUOTE(fukse @ 2012 06 27, 22:54)
įdomu koks tas įprastas dydis...
ačiū labai už info... pas mane sunkios ir nemažos tos durelės, tai vat ir galvoju ...