QUOTE(Erne1 @ 2012 05 25, 00:07)
o pas jus klijuotos dvi plokstes?idomu koks ju trapumas?kike mokejot uz metra tada?
Pas mus is vienos plokstes, bet ties pakrasciu is apacios yra isfrezuotas tarpelis ir jame iklijuota kazkokia virvute, kad krastai dar tvirciau laikytu.
Nenoriu meluoti, nes tiksliai jau kainu ir nebepamenu. Mokejom kazkur apie 5000 euru tik uz stalvirsius. Bet ju pas mus daug. Plius pussale, kuri yra platesne nei standartiniai stalvirsiai.
Papildyta:
QUOTE(sarune+ @ 2012 05 25, 14:04)
na kadangi mes dabar irgi deliojames virtuve, tai as jum siulyciau deti kriaukle lango stalvirsio pusej arciau kampo, bet, kad pati kriaukle nebutu kampe, o kaitlente deti siek tiek atitraukus nuo saldytuvo bloko, o jeigu imanoma tai orkaite montuociau i ta spilnteliu bloka desneje. Na supratote ka turiu omenyje. Siuo atveju butu darbastalio ir ties langu, ir prie kaitlentes. Man regis taip butu patogiausia.
Nors pagal visas taisykles turetu eiti saldytuvas-kriaukle- virykle, bet imant jusu atveju man kazkodel geriausiai deliojasi butent taip.
Nors pagal visas taisykles turetu eiti saldytuvas-kriaukle- virykle, bet imant jusu atveju man kazkodel geriausiai deliojasi butent taip.
Tikrai palikciau kaip yra . Ir vadovauciaus ta taisykle- saldytuvas, plautuve, virykle.
Nes kiek kilometru privarysi kol gaminsi . Man ir vienas "specas" siule daryti saldytuva prie kitos virtuves sienos, o ji uz beveik 7 metru. Tai as jam kai pasakiau, tai pareiske, kad del grozio galiu ir pavaikscioti . Matyt virtuvej nieko nedaro.
Plius yra galimybe daryti kampe virykle. Man labai grazu . Bet jau cia skonio reikalas