Manau pasinaudosiu gerais patarimais, 60 cm tikrai telpa tiek vietos kol kas ir numaciau
Alia, visos ir visi taip nukrypot nuo temos. Grįžtam atgal prie zonų. Ar ten viskas tvarkoj su jom?
Viryklės aš kampe nedaryčiau Gal galite apkeisti pvz. su šaldytuvu?
Kokį virtuvės apšvietimą planuojate? ''Mėtausi'', ar daryti nuleidžiamą ''laiptelį'' virš virtuvinio su LED'ais ar halogenais (stalviršis bus atskirai apšviestas)
Kokį virtuvės apšvietimą planuojate? ''Mėtausi'', ar daryti nuleidžiamą ''laiptelį'' virš virtuvinio su LED'ais ar halogenais (stalviršis bus atskirai apšviestas)
QUOTE(Jurgitak @ 2012 06 24, 21:27)
Sveikos, virtuvių specės
Jau kelintas užėjimas su nauja virtuve, bet jau šiais metais tai reikalas pribrendo galutinai
Čia primečiau tokį grubų planelį, tik dėl zonų paskirstymo. Virtuvės plotas nėra didelis, tai per daug erdvės fantazijai nėra.
Patarkit, prašau, ar išplanavimas tinkamas. Gal visgi kažką kardinaliai geriau pakeisti?
Jau kelintas užėjimas su nauja virtuve, bet jau šiais metais tai reikalas pribrendo galutinai
Čia primečiau tokį grubų planelį, tik dėl zonų paskirstymo. Virtuvės plotas nėra didelis, tai per daug erdvės fantazijai nėra.
Patarkit, prašau, ar išplanavimas tinkamas. Gal visgi kažką kardinaliai geriau pakeisti?
Indaploves nebus?
O kam tas kargas prie spinteles? manyciau i ji patogiausia alieju ir prieskonius det butu, tai prie virykles jis gal patogiau pasitarnautu?
QUOTE(Fei @ 2012 06 25, 16:36)
Viryklės aš kampe nedaryčiau Gal galite apkeisti pvz. su šaldytuvu?
Viryklė nebus kampe.
QUOTE(daluzenik @ 2012 06 25, 22:21)
Indaploves nebus?
O kam tas kargas prie spinteles? manyciau i ji patogiausia alieju ir prieskonius det butu, tai prie virykles jis gal patogiau pasitarnautu?
Nebus
Kargas bus aukštas - kruopoms ir panašiai bakalėjai laikyti. Prie viryklės jei gausis bus mažiukas - būtent aliejams, actams ir pan.
QUOTE(Jurgitak @ 2012 06 25, 22:29)
Viryklė nebus kampe.
Nebus
Kargas bus aukštas - kruopoms ir panašiai bakalėjai laikyti. Prie viryklės jei gausis bus mažiukas - būtent aliejams, actams ir pan.
Nebus
As taip pat pagal sena virtuve uzsisakiau dviguba kriaukle ir visai be stalciu, tai dabar beveik gailiuosi, bet jau velu kazka keist. penktadieni zada atvezt jau pagamintus baldus
Be to mastom deti papildomus filtrus po kriaukle geriamam vandeniui, kurie atims is spinteles daug vietos
http://s536.photobuc...nt=Picture1.png
Bet va dar vienas klausimas merginos:
Koki krana deti? ziurineju tuos lenktus ir netgi istraukiama slanga, aukstai iskeltus.
Vokiski franke atrodo nerudyjancio plieno.
Gal kas kokiu pliusu ar minusu pastebesite? gal ka pasiulysit kol dar nenusipirkom?
Papildyta:
http://www.laikasnam...iama-zarna.html
Ar neperdidelis?
Ar ta istraukiama zarna naudinga? gal kas turit kazka panasaus?
QUOTE(daluzenik @ 2012 06 25, 23:04)
Koki krana deti? ziurineju tuos lenktus ir netgi istraukiama slanga, aukstai iskeltus.
Gal kas kokiu pliusu ar minusu pastebesite? gal ka pasiulysit kol dar nenusipirkom?
su ištraukiama žarna patogu vandens į viedrą prisipilt, aš nusipirkau frankes neptune, jo dar išbandyt neteko
QUOTE(daluzenik @ 2012 06 25, 22:04)
Ar neperdidelis?
Ar neperdidelis?
mes dėsim būtinai su ištraukiama žarna labai patogu pripilti,pvz., vandenį į puodą didelį,nekišant jį į kriauklę.arba kokias uogas nuplauti
QUOTE(Jurgitak @ 2012 06 24, 21:27)
Sveikos, virtuvių specės
na, aš ne specė, bet tikiuosi mano pamąstymai jums padės pasirenkant sau teisingiausią variantą.
pas jus praktiškai nėra darbastalio. aišku galima sugalvoti plautuvės uždengimą, kai ji nereikalinga, kad galima būtų papjaustyti/patarkuoti ką nors, bet kaip ir visi mobilūs ir kilnojami dalykai tai nėra pats patogiausias variantas. indaplovė su vienguba plautuve jums prailgintų darbastalį, bet kadangi jos nenorite reikia apmąstyti kitą sprendimą. jei orkaitę norite turėti II aukšte galbūt verta ją būtų kelti vietoj spintelės prie kargo, tada prailgintumėte darbastalį (būtų: spintelė-spintelė-dviguba kriauklė). kitas variantas apmąstymui: jei jus plaunate indus taip, kad viena iš dvigubos kriauklės dalių naudojama mažiau / reikalauja ne tokio super patogaus priėjimo, tai galbūt ją galima būtų išvis kelti į kampą (viskas priklauso nuo to ar jau pasirinkote kriauklę ar dar renkatės ir kampinė būtų variantas.
sprendimų jūsų virtuvei yra nemažai, tiesiog nežinau ką jau esate tvirtai apsisprendę turėti galvojant bendrai apie vaizdą, įeinant į virtuvę jums iškart matysis kaitlentė su puodais ir kriauklės. O tikrai įmanoma pas jus suplanuoti taip, kad matytusi pvz. orkaitės siena ar šaldytuvo siena...visada švari/ visada graži
o kur langai? žiūrint į piešinio proporcijas planuojate tokį nedidelį stalą ar čia tik piešinyje taip?
QUOTE(daluzenik @ 2012 06 25, 23:04)
Bet va dar vienas klausimas merginos:
Papildyta:
Ar neperdidelis?
Papildyta:
Ar neperdidelis?
man tai faini tie dideli išlenkti. dabar tokį turiu ir naujoje virtuvėje turėsiu. tik mano hansgrohe. minusas galbūt tas, kad dauguma jų neturi "stabdžiuko" tai kol išmokau juo naudotis, kažkiek papyliau sau ant rankovių bet man jie patys gražiausi. tiesa maniškis be žarnos. galvojau apie žarną, bet pasirinkau be jos, nes ... taigi aš turėsiu indaplovę, tai man kaip ir nebūtinas tas pasiruošimas 'pramoniniam indų plovimui'... o žarna vistiek bijau su laiku išsiklibintu, kad ir nenaudojama o pats maišytuvas aukštas, pakišti nesunku ir didelį puodą, tai kaip ir nebelieka prasmės turėti papildomai žarną.
dar klausimas dėl relingų būtinybės, ar juos dėti ar nebūtina ??? parašykite prašau ką manote, nes niekaip neapsisprendžiu vis dar. ir dar: ar į indaplovę galima sukišti kepimo skardas, tas kur eina kartu su orkaite? ar jos netilps?
http://s536.photobuc...nt=Picture1.png
Na gal dabar iseis, nes pirmai sumazinau, po to visai istryniau ta foto
Gal pakritikuosit musu sprendima
Na gal dabar iseis, nes pirmai sumazinau, po to visai istryniau ta foto
Gal pakritikuosit musu sprendima
QUOTE(Jurgitak @ 2012 06 24, 22:28)
Įėjimas dešinėje pusėje apačioje. Ten ta tiesi linija su lankeliu ir reiškia duris, kurios atsidaro į vidų. Durys standartinio pločio - 90 cm. Turiu tokią mintį, tik nežinau ar vyras pritars, kad montuoti stumdomas duris, padarius papildomą sieną už viryklės. Nes ir dabar jos dažniausiai atviros būna. Visiškai išmontuoti durų nenorėčiau, nes kartais labai prisireikia.
Aš norėjau irgi stumdomų durų, bet mane atkalbėjo. Žiūrint kam jų reikia, jei patalpą paslėpti ar nuo mažų vaikų apsaugai, tai taip, bet jei dėl dūmų ir kvapų - tai nepadės. Pas visus, kas turi, klausiau, tai jie uždaro tik kai dulkes nuo jų šluosto
QUOTE(elfikas @ 2012 06 25, 23:40)
na, aš ne specė, bet tikiuosi mano pamąstymai jums padės pasirenkant sau teisingiausią variantą.
pas jus praktiškai nėra darbastalio. aišku galima sugalvoti plautuvės uždengimą, kai ji nereikalinga, kad galima būtų papjaustyti/patarkuoti ką nors, bet kaip ir visi mobilūs ir kilnojami dalykai tai nėra pats patogiausias variantas. indaplovė su vienguba plautuve jums prailgintų darbastalį, bet kadangi jos nenorite reikia apmąstyti kitą sprendimą. jei orkaitę norite turėti II aukšte galbūt verta ją būtų kelti vietoj spintelės prie kargo, tada prailgintumėte darbastalį (būtų: spintelė-spintelė-dviguba kriauklė). kitas variantas apmąstymui: jei jus plaunate indus taip, kad viena iš dvigubos kriauklės dalių naudojama mažiau / reikalauja ne tokio super patogaus priėjimo, tai galbūt ją galima būtų išvis kelti į kampą (viskas priklauso nuo to ar jau pasirinkote kriauklę ar dar renkatės ir kampinė būtų variantas.
sprendimų jūsų virtuvei yra nemažai, tiesiog nežinau ką jau esate tvirtai apsisprendę turėti galvojant bendrai apie vaizdą, įeinant į virtuvę jums iškart matysis kaitlentė su puodais ir kriauklės. O tikrai įmanoma pas jus suplanuoti taip, kad matytusi pvz. orkaitės siena ar šaldytuvo siena...visada švari/ visada graži
o kur langai? žiūrint į piešinio proporcijas planuojate tokį nedidelį stalą ar čia tik piešinyje taip?
man tai faini tie dideli išlenkti. dabar tokį turiu ir naujoje virtuvėje turėsiu. tik mano hansgrohe. minusas galbūt tas, kad dauguma jų neturi "stabdžiuko" tai kol išmokau juo naudotis, kažkiek papyliau sau ant rankovių bet man jie patys gražiausi. tiesa maniškis be žarnos. galvojau apie žarną, bet pasirinkau be jos, nes ... taigi aš turėsiu indaplovę, tai man kaip ir nebūtinas tas pasiruošimas 'pramoniniam indų plovimui'... o žarna vistiek bijau su laiku išsiklibintu, kad ir nenaudojama o pats maišytuvas aukštas, pakišti nesunku ir didelį puodą, tai kaip ir nebelieka prasmės turėti papildomai žarną.
dar klausimas dėl relingų būtinybės, ar juos dėti ar nebūtina ??? parašykite prašau ką manote, nes niekaip neapsisprendžiu vis dar. ir dar: ar į indaplovę galima sukišti kepimo skardas, tas kur eina kartu su orkaite? ar jos netilp
dar klausimas dėl relingų būtinybės, ar juos dėti ar nebūtina ??? parašykite prašau ką manote, nes niekaip neapsisprendžiu vis dar. ir dar: ar į indaplovę galima sukišti kepimo skardas, tas kur eina kartu su orkaite? ar jos netilp
Viena apacioj paskersuoju saukstu dekla isemus. Dar galima virsutini stslciu sukelt pas mane.dar nebandziau. Naudoju kepimo popieriu ar folga tai jas isplaunu rankom. Kai jau baisiai kazkas grudu i indaplove