QUOTE(vilimex @ 2012 06 22, 15:28)
Del vandens nubegimu, t.y. kalkiu ant akmeniniu kriaukliu nieko nesimato
(aisku jeigu ne juoda), sviesios akmenines irgi daugiau prieziuros reikalauja, anksciau turejau pilkos spalvos akmenine kriaukle, tai ja galejau karta metuose valyti, bet ir tai nebuvo poreikio
Pas mane juoda akmeninė, tikrai nieko nesimato
Dar gal labai priklauso nuo vandens pačio, kalkėtas ar ne. Kartą į kelias savaites, ne dažniau, su Fairy ir kempine pereinu, nenaudoju net jokių tų kremų
QUOTE(vilimex @ 2012 06 23, 10:06)
Del buitines manau vertetu pirma cia paieskoti kokiom kainom galima nupirkti, nes perkant didesni kieki buitines technikos kainos yra atskirai derinamos. Galite pvz ir i Azon.lt, Varle.lt ar dar ju ten devynios galybes
paklauskit el.pastu kokia butu kaina jusu issirinktu modeliu, net jei tu modeliu kuriu norite netures, jie gali pasiziureti kokia butu kaina jei juos uzsakytu.
Lygiai taip pat ir aš dariau, susirinkau visus modelius kokių noriu, persiunčiau per visas internetines pardas, ir viską susipirkau iš azon'o, man jie didžiausią ant visos buitinės tecnikos nuolaidą padarė. To ko neturėjo, teko palaukti keliom savaitėm ilgiau
QUOTE(edisada @ 2012 06 24, 15:17)
Klausimėliai:
- kur dedate knygas, literatūrą (receptus), kur laikote?
- kur laikote duoną/batoną?
- vieta magnetolai (man ji lb reikalinga). Mąstau apie atskirą lentinėlę jai.
- gal kas galite įkelti kaip jūsų šiukšliadėžių spintelė atrodo? Ir man čia dilema, kaip išnaudot šitą spintelę.
- Šluotai vieta?
-Pas mane viskas paslėpta
Laikau receptines knygas aukščiau prieskonių
-Stalčiuj
-neturiu nuomonės dėl tokio dalyko
Pas mane kai bendra virtuvė su svetaine, iš svetainės muzikos garso pakanka...
-pas mane kampinė spintelė, bet ji ne kampo formos, tiesi,kai dureles atsidarai, šiukšlės, giliau jau visas sandėliukas gali tilpti, dureles darėm tokias, kad esant reikalui įlįsti giliau, jos išsilankstytų kaip armonika
Apibraukiau kriauklės dureles
-Šluotos pas mane vonioj randasi, irgi paslėptos