QUOTE(elfikas @ 2012 06 21, 18:02)
nepykit tik aš žiauriai pykau, kai mano dizainerė atmetinėjo mano kai kurias idėjas ... dabar džiaugiuosi, kad ji buvo su manimi, kai aš norėjau to, kas kitur man patiko, bet neįvertindavau, kad mano namai kitokie ... ir dydis kitas ir stilius kitas ir atskiri elementai neatrodytų gerai... o pinigų aš tiek neturiu, kad perdarinėti pabandžius ir pamačius, kad negerai ... nors kai pradėjome remontą man atrodė, kad lėšų yra ... jo ... jos taip greitai tirpo, kad dabar jos patarimus vertinu, kaip didžiulį lėšų taupymą
Papildyta:
Fei, o kas pas jus ten prie lango spintelėje? čia krepšys?
Patarkite man dar prašau ar būtinas tas relingas kur viskas ant jo kabinama, ar be jo galima apsieiti. Jei virtuvė klasikinė? vis neapsisprendžiu ar jis atrodys gerai, ar tiks
Papildyta:
Fei, o kas pas jus ten prie lango spintelėje? čia krepšys?
Patarkite man dar prašau ar būtinas tas relingas kur viskas ant jo kabinama, ar be jo galima apsieiti. Jei virtuvė klasikinė? vis neapsisprendžiu ar jis atrodys gerai, ar tiks
As visiskai nepykstu, nera cia ko tik idomi ir kitu nuomone kontruktyvi kritika visada yra gerai, todel manau cia ir tariames visi. O foto, kaip minejau, is interneto platybiu, nei virtuve nei svetaine nuotraukose deja ne mano...