QUOTE(sarune+ @ 2012 05 25, 14:04)
na kadangi mes dabar irgi deliojames virtuve, tai as jum siulyciau deti kriaukle lango stalvirsio pusej arciau kampo, bet, kad pati kriaukle nebutu kampe, o kaitlente deti siek tiek atitraukus nuo saldytuvo bloko, o jeigu imanoma tai orkaite montuociau i ta spilnteliu bloka desneje. Na supratote ka turiu omenyje. Siuo atveju butu darbastalio ir ties langu, ir prie kaitlentes. Man regis taip butu patogiausia.
Nors pagal visas taisykles turetu eiti saldytuvas-kriaukle- virykle, bet imant jusu atveju man kazkodel geriausiai deliojasi butent taip.
kriaukle tik prie tos pacios sienos (per siauras nuoteku vamzdis, alkune gali uzsikimsti, nerekomendavo santechnikas, nzn ar paiket juo, nors noreciau prie lango). Jei kelti dar orkaite ir nuo jos atitraukti kaitlente, plius kriaukle ne kampe, liktu labai mazai vietos tarpe tarp kaitlentes ir kriaukles... Cia juk pagrindinis stalvirsis. Beto visa siena 4,35, tai kai primeciau,kiek zingsniu nuo saldytuvo iki kriaukles... Svoriui mest labai tiktu toks marsrutas, bet vakare koju nepavilksiu... Vel dilema.. Man ir grazu, ir patogus stalvirsis ir spinteles butu... Tik santechnikas uzbegdamas uz akiu net neklaustas ispejo.. Aisku padarys,kaip noresiu. Todel ir delioju kriaukle arciau saldytuvo. Kazin, surizikuot stumt toliau?
Mazdaug taip? Sitaip galima ant tos pacios sienos ivadai ir nuotekos bet per kampine spintele istraukt gofruota vamzdi (nebus uzlenkimo kampe). Tik man pasirode toloka nuo saldytuvo. Ir prie dziovykles priejimas nekoks (jei paskutine kampine spintele)