QUOTE(allberto @ 2012 06 20, 08:53)
Tesiant tema apie apsvietima...
Asmeniskai mes labai daznai naudojam tik darbastalio pasvietima.
Nors kolkas pas mus seni baldai, todel pakabintos paprastos fluorescencines lempos - ijungimas prie lempu, tai kartais iseinant norisi isjungti, tai tenka grizti...
Todel turbut daryciau laiptine apsvietimo sistema (kad galetum ijungti/isjungti ir prie darbastalio, ir iseinant).
Asmeniskai mes labai daznai naudojam tik darbastalio pasvietima.
Nors kolkas pas mus seni baldai, todel pakabintos paprastos fluorescencines lempos - ijungimas prie lempu, tai kartais iseinant norisi isjungti, tai tenka grizti...
Todel turbut daryciau laiptine apsvietimo sistema (kad galetum ijungti/isjungti ir prie darbastalio, ir iseinant).
vat aš irgi galvoju kaip čia patogiai padarius... mes irgi darbastalio apšvietimą labiausiai naudojame... jei kas turės dar patarimų kaip patogiai galima padaryti, labai busiu dėkinga ... kolkas galvojame apie judėsio daviklius, kad įsijungtu automatiškai pamojavus ranka
QUOTE(Nenuorama @ 2012 06 20, 09:56)
Dėkui už patarimus. Taip, patalpa nedidelė, vienas langas, bet šviesos nedaug duoda, nebent kai saulė labai pašviečia. Paskutinis mano variantas po vakar dienos prasinešimo po parduotuvę vaizdas iš holo
Plytelės realiai geltonos, kur ne kur matosi dramblio kaulo spalva, visumoj matinės, bet vietomis truputį ir blizgio yra.
Sienas tada daryčiau irgi panašaus tono kaip plytelės, tik šviesesnio tono. Ką manot?
Plytelės realiai geltonos, kur ne kur matosi dramblio kaulo spalva, visumoj matinės, bet vietomis truputį ir blizgio yra.
Sienas tada daryčiau irgi panašaus tono kaip plytelės, tik šviesesnio tono. Ką manot?
man dabar jau žymiai geriau. bus linksmiau ir nuotaika geresnė iškart... tik jei nemėgstate dažnai plauti grindis, tai geriau toks raštas: plytelės ... tik vat jūsų pasirinktos tos geltonos labiau dera prie žalsvos sienelės, jei ji liks, tai reik panašios spalvos kaip pasirinkote tik su tuo "išmozotu" raštu nors ... viskas skonio reikalas, žiūrėkite kas jums labiausiai patinka