QUOTE(mamaRK @ 2012 06 19, 10:22)
Na del stiklo, tai vienur mane labai atkalbinejo, o kitur sake, kad valosi gerai. Bet visi aiskino viena, kad ant stiklo visi nesvarumai labai matosi, tai rekomendavo tik tuo atveju, jeigu megstu patoviai valyti
QUOTE(inkava @ 2012 06 19, 10:40)
visiškai pritariu
stiklą galima pasidaryti LABAI gražų ir IŠSKIRTINĮ (ne taip kaip pas draugus ar kaimyną
), bet va norint kad jis dar ir naudojantis gražiai atrodytų , kad ir koks piešinys būtų- reiks kas dien geria pavalinėt
na nebent jūs nepedantė ir jums apsitaškęs stiklas "gyvenimo negadins"
aš , asmeniškai, rinkčiausi tada lieto akmens sienele. nereikai tada jokiu staljuosčių, viskas labai lengvai nusivalo, niekur nepritrupa, nepribega
QUOTE(inkava @ 2012 06 19, 11:23)
taip, stiklą valyti nei plyteles yra
lengviau,
bet teks dažniau
o piešinys yra "viduje" , tad atsispindi ant pačio stiklo esantys nešvarumai
be to, mano nuomone, jei plytelės yra margos ir matinės/pusiau matinės - tai galima sau leist ir 2/3kart savaitej nuvalyt, o va stiklą - tai kasdien, ir ne po vieną kartą, jei daug gaminat
plokstes sau nedėčiau - jau "praėjo ta mada"
jei šiandien tektų rinktis ir finansai leistu - bučiau už lieta akmenį
bet žinoma jums patiems spresti
Turiu satinuota stikla. Nieko ten nesimato
. Va prikisus nosi matosi, kad reiktu jau prasivalyt
i. Ant lygiu blizgiu plyteliu jau senai viskas matytusi. Tas matymas ir nesimatymas salygoja daug faktoriu, koks stiklas, is kur sviesos saltinis, kas po juo. Kaip ir plyteles. Ant kaikuriu matosi viskas iskarto, ant kaikuriu ne. Bet stiklas valosi zymiai paprasciau, nei plyteles
.
O lieto akmens sienele man atrodo "persunkiai" ir ypac mazesnej virtuvej. Ir isvis tas lietas akmuo, man plastmase, bet ne akmuo
.
QUOTE(Vilienė @ 2012 06 19, 16:48)
ant tamsių grindų viskas viskas matosi, pas anytą namie tamsiai rudos plytelės hole ir kambary... nu viskas matosi, o virtuvėj tai manau, kad dar daugiau trupinių visokių
Ne ant visu tamsiu plyteliu viskas matosi
. Ant matiniu lygiu tikrai viskas matysis. Aisku priklauso ir is kur sviesos saltinis.