Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas joje svarbu

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 18, 14:34)
Pvz.: remelis 3 vietu 256 be PVM, jungiklis 123 be PVM doh.gif

na jo doh.gif o aš verkiu kad Jung brangus doh.gif , na bet kai reik 80 vnt įvairių rozečių-jungtukų, bent kokie pasidaro brangoka
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 06 18, 22:25)
na jo  doh.gif o aš verkiu kad Jung brangus  doh.gif , na bet kai reik 80 vnt įvairių rozečių-jungtukų, bent kokie pasidaro brangoka

Nu jo, kad man kokiu 5 tereiktu negalvociau, dabar bijau ir skaiciuot galutine suma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2012 06 18, 17:43)
ZEMAI LENKIUOSI VISOMS FORUMO MAMYTEMS IR PATAREJOMS. SAVO VIRTUVE "GIMDZIAU" DVEJUS METUS, BET DABAR ESU VISISKAI PATENKINTA. VIRTUVE NAUDOJUOSIU JAU VIENERIUS METUS.  I 6KV.M. SUTALPINAU DIDELE VIRYKLE, INDAPLOVE, DVIDURI SALDYTUVA IR DAUGYBE KITU DAIKTU. PRASOM KOMENTUOTI AR KLAUSTI MIELAI VISOMS ATSAKYSIU. kAZKODEL NEPAVYKSTA PAVERSTI PIRMOSIOS NUOTRAUKOS  g.gif

Kazkaip sunku susidaryti bendra vaizda. Gal turite baldininku projekto vizualizacija. Nes sitiek daiktu sutalpinti i tokio dydzio virtuvele, tikrai menas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Augė @ 2012 06 18, 22:25)
na jo  doh.gif o aš verkiu kad Jung brangus  doh.gif , na bet kai reik 80 vnt įvairių rozečių-jungtukų, bent kokie pasidaro brangoka

Kainos, toks reikaliukas pagal kiekvieno kisene;) Vyras pasakojo, kad buvo klientas, kuris norejo apsaugos sistemos skydeliu paauksuotu wink.gif Taip kad sunku pasakyti. Kartais galima atrasti ne toki brangu daikta, bet tikrai kokybiska.
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 06 18, 22:18)
ar patogus toks kampas su praustuve? kaip atsidaro durys ? patogu ?kas po juo  blush2.gif ? kokio dydžio praustuvas ?
pas mus irgi gaunasi taip dabar galvoju kaip daryt
būčiau dėkinga už atsakymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kampas tikrai patogus, nes plautuves padeklas desineje, indu rankomis beveik neplanu, nes po kaire nuo platuves indaplove (60cm). spintute po desine, yra 40cm gylio - ten telpa visi puodai (turiu juos 9vnt) ir bliudai. dureles po plautuve atsidaro atsilenkianciu lankstu, po plautuve laikau siuksliu deze, bulves, gyvunu edala ir kaikurias priemones. plautuve nemaza apie 65*50. kitoje virtuves puse palei lubas sudejau 50cm akscio antresoles, kuriu kai kurie mano sveciai net nepastebi. apacioje - didele spintele su stalciais 70cm, ten telpa irankiai, kruopos miltai, o apatiniame susidejau smulkia buitine technika(smustiniu keptuve, mikseri ir pan.) taip pat ten guli kepimo popierius, folija... tiesa - didokas saldytuvas, kuri laika teko prie jo priprasti.

projekto, baldininkai man nebraize - viska dariau pati, pasikonsultuodama su SM dalyvemis. siuo metu nerandu to brezinuko. su baldininkais dar teko pasigincyti, kad padarytu taip kaip noriu. todel ir derinausi net su trimis kol radau toki, kuris pasistenge igyvendinti visus mano kaprizus.
Atsakyti
Elektrikas nelabai ką kitą ir siūlo, o jis beje savas, tai ir tikiu mirksiukas.gif
norisi ir pigiai ir gerai , bet dažniausiai taip nebūna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2012 06 18, 22:45)

Kainos, toks reikaliukas pagal kiekvieno kisene;) Vyras pasakojo, kad buvo klientas, kuris norejo apsaugos sistemos skydeliu paauksuotu wink.gif Taip kad sunku pasakyti. Kartais galima atrasti ne toki brangu daikta, bet tikrai kokybiska.

Na, zinot, kad grozio noris ir nepaauksuoto. lotuliukas.gif Cia ne kokybej esme. Bet jauciu, teks grozio atsisakyt verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima kas ka mao ? ir kaip ? pasidalinkite nuomone savo ..labai reikia patarimo

DAROME nauja virtuve , uzsakem sendinto tipo baltos spl. baldus, dabar klausimas toks iskilo ka daryti su stalvirsiu ir sienele tarp stalvirsio ir spinteliu virsutiniu ? Nes piteles jau pabodo , tie tarpai ir t.t norisi kazko naujo .

1. AR DETI STIKLA ? piesinuka galima uzdeti bet koki ?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

2. AR DETI AKMENS mase ant stalirsio ir ant sieneles kartu vienu islietu gabalu gausis , tik ant sienos zymiai ploniau bus
user posted image
user posted image

3. AR DETI stalvirfi plotkste ir siena irgi daryti is tos paties plokstes tik plonesnes zymiai

del kainos skirtumo tai 1 ir 2 varjantas kaina vienoda butu nuo 500 iki 700 lt . Trecias varjantas butu pigiausias

LAUKSIU JUSU NUOMONIU , gal kas is patirties ka zino kas praktiskiau ir geriau

Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2012 06 19, 08:28)
del kainos skirtumo tai 1 ir 2 varjantas kaina vienoda butu nuo 500 iki 700 lt . Trecias varjantas butu pigiausias

koks plotas pas jus gaunasi?
As tik stikla sau paskaiciavau ~400 lituku gaunasi.
O kur dar spauda (lipdukas).

As skaiciuoju 3x0,5
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2012 06 19, 10:28)
Sveiki, turiu klausima kas ka mao ? ir kaip ? pasidalinkite nuomone savo ..labai reikia patarimo
DAROME nauja virtuve , uzsakem sendinto tipo baltos spl. baldus, dabar klausimas toks iskilo ka daryti su stalvirsiu ir sienele tarp stalvirsio ir spinteliu virsutiniu ? Nes piteles jau pabodo , tie tarpai ir t.t norisi kazko naujo .

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
2. AR DETI AKMENS mase ant stalirsio ir ant sieneles kartu vienu islietu gabalu gausis , tik ant sienos zymiai ploniau bus
user posted image
user posted image

3. AR DETI stalvirfi plotkste ir siena irgi daryti is tos paties plokstes tik plonesnes zymiai

Na del stiklo, tai vienur mane labai atkalbinejo, o kitur sake, kad valosi gerai. Bet visi aiskino viena, kad ant stiklo visi nesvarumai labai matosi, tai rekomendavo tik tuo atveju, jeigu megstu patoviai valyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRK @ 2012 06 19, 10:22)
Na del stiklo, tai vienur mane labai atkalbinejo, o kitur sake, kad valosi gerai. Bet visi aiskino viena, kad ant stiklo visi nesvarumai labai matosi, tai rekomendavo tik tuo atveju, jeigu megstu patoviai valyti  rolleyes.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
stiklą galima pasidaryti LABAI gražų ir IŠSKIRTINĮ (ne taip kaip pas draugus ar kaimyną biggrin.gif ), bet va norint kad jis dar ir naudojantis gražiai atrodytų , kad ir koks piešinys būtų- reiks kas dien geria pavalinėt doh.gif na nebent jūs nepedantė ir jums apsitaškęs stiklas "gyvenimo negadins"
aš , asmeniškai, rinkčiausi tada lieto akmens sienele. nereikai tada jokiu staljuosčių, viskas labai lengvai nusivalo, niekur nepritrupa, nepribega
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inkava @ 2012 06 19, 09:40)
visiškai pritariu  drinks_cheers.gif
stiklą galima pasidaryti LABAI gražų ir IŠSKIRTINĮ (ne taip kaip pas draugus ar kaimyną biggrin.gif ), bet va norint kad jis dar ir naudojantis gražiai atrodytų , kad ir koks piešinys būtų- reiks kas dien geria pavalinėt  doh.gif  na nebent jūs nepedantė ir jums apsitaškęs stiklas "gyvenimo negadins"
aš , asmeniškai, rinkčiausi tada lieto akmens sienele. nereikai tada jokiu staljuosčių, viskas labai lengvai nusivalo, niekur nepritrupa, nepribega
4u.gif

bet jug stikls tai bus su piesinuku, ir is kitos puses stikla yra lengviau valyti su valymo priemonem negu pliteles jai jos dar neligaus pavirsio .... nors as pasimetusi ar akmeni lieti tada viskas grazu bus , arba plokste , es virstuve kartu bus su baru o ta bara gal irgi islieti akmeniu ?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 19, 00:12)
Na, zinot, kad grozio noris ir nepaauksuoto.  lotuliukas.gif Cia ne kokybej esme. Bet jauciu, teks grozio atsisakyt  verysad.gif

visada iš tikrųjų esmė yra kokybėje. nes tik kokybiškas daiktas atrodo gražiai. nekokybiškas atrodo blogai arba iškart arba po trumpo laiko naudojimo.

QUOTE(mamulka10 @ 2012 06 19, 09:28)
DAROME nauja virtuve , uzsakem sendinto tipo baltos spl. baldus , dabar klausimas toks iskilo ka daryti su stalvirsiu ir sienele tarp stalvirsio ir spinteliu virsutiniu ? Nes piteles jau pabodo , tie tarpai ir t.t norisi kazko naujo .

a) jei turėsite tokio tipo baldus ir leidžia kišenė vienareikšmiškai rinkčiausi corianą ar kitą akmenį. Todėl, kad jūsų stilius jau pasirinktas. Mano akimis žiūrint stiklas čia komponuotųsi prasčiausiai. Jis dar puse velnio tinka modernioms virtuvėms.
cool.gif Corianas (jau nekalbu apie tikrą akmenį) kainuoja, mano žiniomis, stipriai brangiau, nei kiti variantai. Jei su sienelė, kainos skaičiuojamos tikrai ne šimtais, o tūkstančiais 4u.gif
Atsakyti