QUOTE(Grikute @ 2012 06 14, 16:44)
Pasibraiziau tokia virtuvele. Atrodo lyg ir nemaza ta virtuve, beveik 6metrai, bet vis tiek man cia daug kas netelpa.
Virtuve bus klasikinio stiliaus, medzio masyvo durelemis, sviesi. Virtuve pereina i svetaines zona, todel norisi, kad nebutu uzgriozdinta , lengvai atrodytu.
Trumpas aprasymas:
Aukstas kargo 35cm, imont.saldyt 60, kargo 25, kriaukle 60, indaplove 60, spintele 40, orkaite 60, stalciukai40 ir pastatoma indauja 80.
Pakabinamos spinteles iki lubu.
1. Ka manote apie stiklines spinteles? Stiklai manau lengvumo suteikia, bet kaip su praktiskumu. Jei jie bus persvieciami, tai negalesiu jau kruopu ir makaronu deti
O jei matiniai, tai gal nelabai tinka prie klasikos? O gal daryti medines,o tik indauja stikline?Nebezinau.
2. Indauja butu grazu tureti su persvieciamu stiklu, bet tada jauciu nesiderins prie pakabinamu spinteliu, jei jos bus matinio stiklo.
Kokie butu Jusu pastebejimai, patarimai.Aciu.
Man ir labai chaotiskai atrodo del skirtingu spinteliu plociu
. Bandyciau viska susidelioti i 40 ir 60 cm plocius. Plius ir praktiskumo nera. Indaplove prie vienos sienos indauja prie kitos sienos. Jei neina ko pakeisti, as indaujos isviso atsisakyciau. Nes pas jus tik 4,6 metro virtuviniu spinteliu ir i ja tiek "sukista" . Ir isvis kaip jus is indaploves indus iskraudinesit?
Ir man ji labai apkrauta kazkodel atrodo. Darbastalio lieka tik metras
. O is kurios puses ji matysis is svetaines? Is kurios puses sviesos saltinis?
Nepykit kad as cia taip tiesiai. Bet ta projekteli reik lauk mesti ir visai kitaip pradeti isnaujo.
QUOTE(Ulijana @ 2012 06 14, 23:21)
Susiplanavau spintelę po kriaukle 60 cm. Labai man norėtusi stalčių. Viršutinio kempinėlėms ir apatinio šiukšledėžėms ir chemijai. Bet baldininkai sako, kad Blum tokio pločio nėra.
Gal kuri darėtės 60 cm. spintelę, gal ką patartumėt kaip patogiai įsirengti. Juk ir šiukšledėžės kelios ir kempinėlės ir plovikliai ir virtuvinis rankšluostis ir t.t., o platesnė pas mane netelpa, paprastos atidaromos spintelės nesinorėtų.
Tai kad ner galimybes virsutiniam stalciui. Juk plautuve ileista, ir kanalizacijos vamzdziai.
QUOTE(Google @ 2012 06 15, 14:43)
Patarkit, kuris geresnis var. Jie vienodi, tik veidrodiniai atspindziai...
nezinau is kurios puses daryt...
beje nusprendziau, kad po imontuojama orkaite, darysiu stalciu per visa cokolio dydi.. bus skardom susidet..
dabar ieskau patogios ir dideles siuksliu dezes..
graziu prisiziurejau ale jauciu kainos atomines is furnitano..
Daryciau tik pirma varianta(jei gerai pamenu, kur aukstos spinteles kairej).
As ir norejau cokoliniu stalciu, bet del nelygiu grindu teko atsisakyti
.
QUOTE(Grikute @ 2012 06 15, 19:04)
Na as galvoju, kad daryti atskira stalciuka tam reikalui visai nebutina. Bet galima kazka panasaus susimeistrauti ant dureliu vidines puses. Arba pacioje spinteleje.
Gal net prisikabinti paprasciausia lentynele is senuku
O tai siuksles tiesiai varysit i ta pakabinta lentinele, nes ji juk virs siukslines kabes ir maisysis
.