Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas joje svarbu

QUOTE(elfikas @ 2012 06 06, 14:55)
smile.gif o kokios grindys realiai? koks kambario dydis, čia su svetaine kartu, ar ne?
man gražus ir neperkrautas projektas, bet jei plotai leidžia gal vertėtų pagalvoti apie salą. darbastalio mažoka. bet čia priklauso kiek kas gamina, mes su vyru nepasidalintume tokio gabaliuko....  biggrin.gif
Papildyta:

Plotas kartu su svetaine 60 kv. m. Bet cia nesimato, yra kolonos. Galvojau ir as apie sala, bet man su tom kolonom nelabai kazkaip, labai jau uzsigriozdinta atrodo.
Na, nezinau, dabar pas mane perpus maziau darbastalio, bet uztenka.
http://images60.fotk...30178/61-vi.jpg
Vyras mano negamina schmoll.gif
Grindu dar nera, bet galvoju apie sviesias, truputi i capuccino.
Gryno darbastalio gaunas apie 2,70 m. berods be to pazeminimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 06 birželio 2012 - 14:07
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 06, 13:58)
Kainos tai tikrai nepasakysiu, yra ju ne vieno gamintojo.Pries siuntinedama pasidomesiu labiau lotuliukas.gif 
Projektuotoja ir patare daryti balta blizgia, prie visko tinka, neturi tokio buitiskumo.
Bet as dar nezinau g.gif Nors stalvirsis lietas akmuo, tai gali buti sunku kitokios spalvos  pritaikyti tu didziuju spintu apvadus g.gif

Ir kaip tokia vadinama? Nieko as ten tam termopalas.lt nesupratau, kuri ten ta mano minima blizgi yra... Apsvieskit mane zalia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 06 06, 15:11)
Ir kaip tokia vadinama? Nieko as ten tam termopalas.lt nesupratau, kuri ten ta mano minima blizgi yra... Apsvieskit mane zalia  blush2.gif

http://www.termopala...balta-blizganti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 06, 15:04)
Plotas kartu su svetaine 60 kv. m. Bet cia nesimato, yra kolonos. Galvojau ir as apie sala, bet man su tom kolonom nelabai kazkaip, labai jau uzsigriozdinta atrodo.
Na, nezinau, dabar pas mane perpus maziau darbastalio, bet uztenka.
http://images60.fotk...30178/61-vi.jpg
Vyras mano negamina schmoll.gif
Grindu dar nera, bet galvoju apie sviesias, truputi i capuccino.

oho koks geras plotas biggrin.gif geriausia paimti plytelę ar grindų lentą ir nuvažiuoti pažiūrėti realybėje kas dera... jei bus granitas, tai jo irgi pasirinkimas ne toks jau platus, tada atitinkamai rinktis durelių spalvą. nes realiai tos spalvos visai kitaip atrodo. ir geriausia žiūrėti ant didesnių plotų (o ne mažiukų mėginukų, kur turi projektuotojai). Ikea sala (nežiūrėkite į klasikinio tipo virtuvę, čia aš sau ieškojau), tik jūsų projekte sala galėtu būti ilgesnė ir siauresnė ir neskirta sėdėti prie jos (šiaip man labiau patinka valgyti prie stalo, o ne ant tokių baro kėdžių, todėl niekam to nerekomenduočiau hihihi.gif), jūsų plotas leidžia turėti normalų žmonišką valgomąjį stalą ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū 4u.gif O čia tada kokia: padidinto blizgumo ,,Span brilliant'' plokštė?
http://www.termopala...rillant-plokste

Čia gal kokia dar mandresnė ir brangesnė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elfikas @ 2012 06 06, 15:14)
oho koks geras plotas  biggrin.gif geriausia paimti plytelę ar grindų lentą ir nuvažiuoti pažiūrėti realybėje kas dera... jei bus granitas, tai jo irgi pasirinkimas ne toks jau platus, tada atitinkamai rinktis durelių spalvą. nes realiai tos spalvos visai kitaip atrodo. ir geriausia žiūrėti ant didesnių plotų (o ne mažiukų mėginukų, kur turi projektuotojai). Ikea sala (nežiūrėkite į klasikinio tipo virtuvę, čia aš sau ieškojau), tik jūsų projekte sala galėtu būti ilgesnė ir siauresnė ir neskirta sėdėti prie jos (šiaip man labiau patinka valgyti prie stalo, o ne ant tokių baro kėdžių, todėl niekam to nerekomenduočiau  hihihi.gif), jūsų plotas leidžia turėti normalų žmonišką valgomąjį stalą  ax.gif
user posted image

Kad man tos kolonos neleidzia graziai salos ikomponuot, jos gana dideles. Knisa visa prota.
O stalas butinai bus.
Tvarka tokia: virtuve (kolonos) stalas, svetaines komplektas
Atsakyti
Kai yra zemos lubos virtuveje tai kaip geriau daryti virsutines spinteles: iki pat lubu ar paliekant tarpa tarp lubu ir spinteliu?
Gal kas zinot kaip labiau aukstina vizualiai virtuve? g.gif
Atsakyti
kadangi jau niekas daugiau nenorite man padėti su tuo stalviršiu (ar su metaliukais ar be gražiau ir kas praktiškiau), tai gal galėsite padėti nuspręsti ar relingas (na, tas daiktas, ant kurio kabinami visokie samčiai, rankšluoščiai ir pan.) yra gerai ar atgyvena ir gražiau be jo. kaip jums?

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 06, 15:21)
Knisa visa prota.

biggrin.gif taigi kolonos pats grožis, visokiems paveiksliukams tobula vieta, ir erdvei jaukumo priduoda.

QUOTE(TomaKa @ 2012 06 06, 16:14)
Kai yra zemos lubos virtuveje tai kaip geriau daryti virsutines spinteles: iki pat lubu ar paliekant tarpa tarp lubu ir spinteliu?
Gal kas zinot kaip labiau aukstina vizualiai virtuve? g.gif

čia kaip labiau patinka su tarpu ar be. man labiau be, bet jei lubos labai kreivos, tai sunku padaryti gražiai, labai geras meistras turi būti. šiaip vizualiai aukština virtuvę ilgos ir siauresnės spinteles iki pat lubų (tokios vertikalios o ne horizontalios). erdvę didina šviesūs baldai, o tamsūs mažina. šviesūs atrodo lengvesni, o tamsūs sunkesni. na, bet čia surašiau ką ir taip žinote ax.gif
Atsakyti
Merginos, kokios firmos imontuojamus saldytuvus rinkotes?

Kazi, kaip AEG?
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2012 06 05, 08:55)
Bent jau man atrodo maziausiai prieziuros reikalauja plokste. Jei atspalvi gera pasirenki, tai nieko nesimato  smile.gif Turiu toki varianta 8 metai, tai nepasigailejau nei karto, ir name toki varianta desiu tikriausiai, jei kas neperkalbes  tongue.gif
O stiklas nemazai prieziuros reikalauja, kad visada blizgetu ir nebutu aptaskytas, juk matosi ant stiklo labai viskas  g.gif

Man ne visos plokstes gerai valosi. Stikla naudoju daugiau kaip astuonis metus thumbup.gif . Labai atspari medziaga thumbup.gif .

QUOTE(elfikas @ 2012 06 05, 09:10)
čia kaip kas labiau mėgsta. aš labiau mėgstu jaukius interjerus ir šilumą skleidžiančias medžiagas. man stiklas skleidžia šaltį. ir jis turi žalsvą šaltą atspalvį, kuris man nelabai patinka. todėl rinkčiausi plyteles arba hpl'ą.

QUOTE(elfikas @ 2012 06 05, 09:39)
smile.gif jo-jo. rašo, kad bespalvis, bet visur kur mačiau yra tas žalsvas atspalvis. ir kai domėjausi, mano baldininkas patvirtino, kad jis yra. netgi už jo dedamas tapetas negali to panaikinti. na, tiesiog tokia jau to stiklo savybė matyt. bet tikiu, kad yra žmonių, galbūt ne tokių priekabių 

Yra ir baltas(be to zalio atspalvio ) su pamazintu gelezies oksidu stiklas. Mes ir visa miegamaji pasidarem is balto ir baltai dazyto stiklo thumbup.gif . Jau prieziura wub.gif . Tinkanti tinginiams blush2.gif .
Va kaip atrodo stiklai http://www.glastroes...Basisglas_5.jpg .

Geri AEG imontuojami saldytuvai.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2012 06 06, 18:37)
.

Geri AEG imontuojami saldytuvai.

aciuks.gif

Galvoju gal visa imontuojama technika AEG ziuretis g.gif

Veizu, veizu ir akys baigia iskrist blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 06, 17:45)
aciuks.gif

Galvoju gal visa imontuojama technika AEG ziuretis g.gif

Veizu, veizu ir akys baigia iskrist blink.gif

Nesuprantu kam ristis ptie vienos firmos. As rinkausi skirtingu firmu pagal technines charakteristikas plius dizainas, praktiskuma. Ir niekas net nepastebi, kad jei skirtingu firmu tongue.gif .
Atsakyti