senoji tema
http://www.supermama...howtopic=823866
QUOTE(geruta @ 2012 05 23, 19:56)
Jblmami, juodo granito grindis turite virtuvėje, o tai kaip su dėmėmis? Seniai turit? Gražu, bet skaičiau, kad granitas labai porėtas, minkštas, virtuvėje visos dėmės susigeria ir lieka, reikia specialiai impregnuoti ir t.t.
Gal galetumete patarti kas yra geriau MDF ar blizgi Termopal plokste. Mes norime ir virtuve ir svetaine kartu pasigaminti, tik nezinau ka geriau rinktis is siu dvieju, nes noriu blizgios. Kaip yra graziau? Siaip esu pasiklausinejusi tai kiekvienas turi savo nuomone, bet daugelis sako kad MDF graziau atrodo. Ka pasakysite jus?
QUOTE(Ulijana @ 2012 05 23, 23:23)
Jblmami, juodo granito grindis turite virtuvėje, o tai kaip su dėmėmis? Seniai turit? Gražu, bet skaičiau, kad granitas labai porėtas, minkštas, virtuvėje visos dėmės susigeria ir lieka, reikia specialiai impregnuoti ir t.t.
Jau naudoju 8 metus. Ir visi pavirsiai(palanges, darbastaliai) is to pacio granito "blue pearl". Maziau poreti granitai yra brangesni( kaina dar priklauso ir nuo to is kokio storio plokstes gaminama. Buna, kad suklijuoja dvi plonesnes plokstes. Akim nematoma, pigiau, bet del to jis zymiai trapesnis). Turiu ir marmuro palanges. Tai saugau kaip savo aki, nes ju prieziura
Jokiu demiu pas mus nera. Labai "dekingas" akmuo . Gali balos stoveti, bet tu ju nepastebesi. Musu sveciai ta pati sake
Akmenis po slifavimo ir poliravimo visada impregnuoja. Sake, kad po kokiu 25 metu ir reiks papildomai impregnuoti. Paziuresim kaip bus.
QUOTE(jblmami @ 2012 05 23, 15:14)
Nesutinku .
Turiu juodo granito grindis virtuvej . Tas juodumas nelygus ir blizgus. Geriau ir buti negali. Nieko nesimato . Kai isiziuri pries saule, tai tik tada matosi.
O vonioj turiu labai tamsias(beveik juodas) rudas matines( odos imitacija) . Nu tai kiekvienas nutiskes lasas matosi .
Taip kad tamsus tamsiam nelygu.
Turiu juodo granito grindis virtuvej . Tas juodumas nelygus ir blizgus. Geriau ir buti negali. Nieko nesimato . Kai isiziuri pries saule, tai tik tada matosi.
O vonioj turiu labai tamsias(beveik juodas) rudas matines( odos imitacija) . Nu tai kiekvienas nutiskes lasas matosi .
Taip kad tamsus tamsiam nelygu.
Na man dizainere sake, kad blogiausias pavirsius yra matinis, ypac tamsus. Poto eina blizgus .. o pas mus butu LAPATO pavirsius.
Pacios plyteles turi ir blizgumo pries saule ir nera lygios, su tokiu grubletumu.. ir dar banguotas rastas.
Tai nuramino,kad tikrai nieko nesimatys jokiu dulkiu.
Sveikos naujoj temoj
Mane domina coriano stalvirsis virtuveje , tik paskaiciau kad gana lengvai braizosi be to negali deti karstu puodu ir keptuviu tiesiai ant jo kazin kaip su demem? Gal kas kokios patirties turite - pasidalinkite. Viena mamyte sake paziures pas drauge kaip jis atrodo po keliu metu naudojimo laukiu info.
Baiminuosi del kriaukles kad jei bus islieta is coriano tai i ja nieko karsto neimesi, gal nei peili irgi neimesi nes subraizys , galvoju kazin ar verta tokius pinigus moketi ir dar jam tarnauti.
Ziurejau paprasti thermopolo stalvirsiai labai kokybiski , sujungimu beveik nesimato , yra placiu ir HPL padaro kaip jums atrodo ar labai jau vaizdas skirisi nuo koriano aisku kriaukles atzvilgiu tai skirsis nebus vientisa taip . Suku galva kaip cia daryt nes po keliu savaiciu reik nusprest kur kriaukle bus , tai jei ne coriano tai nenoriu saloje jos det ir kad sedintiems pries akis borteliai ir sujungimai visokie kysotu. Gal as jau per daug smulkmeniskai
Papildyta:
dar klausimas - gal kas zinote koks cia gali buti stalvirsis (manau cia ne corianas) kad va taip kaip sitoje nuorodoje galima butu kriaukle imontuoti ??
http://skelbimai.bal....php?id=4877909
Mane domina coriano stalvirsis virtuveje , tik paskaiciau kad gana lengvai braizosi be to negali deti karstu puodu ir keptuviu tiesiai ant jo kazin kaip su demem? Gal kas kokios patirties turite - pasidalinkite. Viena mamyte sake paziures pas drauge kaip jis atrodo po keliu metu naudojimo laukiu info.
Baiminuosi del kriaukles kad jei bus islieta is coriano tai i ja nieko karsto neimesi, gal nei peili irgi neimesi nes subraizys , galvoju kazin ar verta tokius pinigus moketi ir dar jam tarnauti.
Ziurejau paprasti thermopolo stalvirsiai labai kokybiski , sujungimu beveik nesimato , yra placiu ir HPL padaro kaip jums atrodo ar labai jau vaizdas skirisi nuo koriano aisku kriaukles atzvilgiu tai skirsis nebus vientisa taip . Suku galva kaip cia daryt nes po keliu savaiciu reik nusprest kur kriaukle bus , tai jei ne coriano tai nenoriu saloje jos det ir kad sedintiems pries akis borteliai ir sujungimai visokie kysotu. Gal as jau per daug smulkmeniskai
Papildyta:
dar klausimas - gal kas zinote koks cia gali buti stalvirsis (manau cia ne corianas) kad va taip kaip sitoje nuorodoje galima butu kriaukle imontuoti ??
Susena
tai reiks dabar dar vyrui tokį variantą siūlyt, nes man jūsų argumentų užteko. Ti tada manau ir patį virtuvinį dar pasididinti galima, ir dujinę gal išeitų ant kitos sienos perkelt, nes ten man ji nelabai patinka g.gif
Dar galiu pasiūlyti keisti sandėliuko formą t.y. padaryti jį su užkaboriu gale, o duris į sandėliuką padaryti kaip Jūsų 1 variante toje vietoje, tik vienoje plokštumoje su spintelėmis tarsi paslėptas. Nežinau ar aiškiai išsireiškiau
tai reiks dabar dar vyrui tokį variantą siūlyt, nes man jūsų argumentų užteko. Ti tada manau ir patį virtuvinį dar pasididinti galima, ir dujinę gal išeitų ant kitos sienos perkelt, nes ten man ji nelabai patinka g.gif
Dar galiu pasiūlyti keisti sandėliuko formą t.y. padaryti jį su užkaboriu gale, o duris į sandėliuką padaryti kaip Jūsų 1 variante toje vietoje, tik vienoje plokštumoje su spintelėmis tarsi paslėptas. Nežinau ar aiškiai išsireiškiau
QUOTE(Vaidillute @ 2012 05 24, 10:40)
Sveikos naujoj temoj
Cia greiciausiai granitas. Pas mus ir taip pat is apacios ir vonioj ir virtuvej imontuota. Gal dar kokio dirbtinio akmens galetu buti stalvirsis .
QUOTE(jblmami @ 2012 05 24, 15:12)
Cia greiciausiai granitas. Pas mus ir taip pat is apacios ir vonioj ir virtuvej imontuota. Gal dar kokio dirbtinio akmens galetu buti stalvirsis .
Aisku
dar pagalvojau kad cia tikriausiai corianas irgi gali but.
QUOTE(Vaidillute @ 2012 05 24, 11:40)
Del stalvirsio nezinau, bet pakomentuosiu kriaukle - butent toks kriaukles tipas man pats pats patogiausia Turiu jau 8 metai ir negaliu atsidziaugti kaip patogu. Ir name tik tokia desiu...
QUOTE(rim @ 2012 05 24, 12:26)
Susena
Na pas mus pagal projektą esmė yra tokia:
virtuvė su sandeliuku
O kaip siūlot tai tiesą pasakius nelabai supratau
QUOTE(Vaidillute @ 2012 05 23, 16:07)
Normalus atstumas 1,30 . nebezinau tik ka Jums patarti as gal vistik daryciau tada su pusbariu (glaustu prie sienos) taip patogiai issiprendzia su kaitlente ir kraiukle , bet po pusbariu atsiranda papildomu spinteliu ir aisku stalvirsio be to jis labiau dengia virtuve nuo svetaines (juk kartais buna taip, kad nesinori, kad sveciai pamatytu kokio bardako)
suku galva, suku... MB pareiske, kad jam kampu tiktu, kad prie lango butu stalvirsio daugiau (jam picai gamint - as pjaustau, o jis tesla minko) Atseit jei sala, taiuzpakaliais trinsimes, nes prie sienos vietos tik vienam
Apkeiciau kampiniame variante kriaukle su kaitlente.
Stulpas patrauktas is matomos zonos, deja tik virtualiai.
Is desines:
*saldytuvas (imontuojamas...)
*indaplove (60 ar 45???, idealu virs jos orkaite, bet kazkaip su plokstem sudetingiau??? Imanoma?)
*plautuve+siuksliadeze (max 60cm, bet gal siauresne?)
* stalciu blokas
*kaitlente +orkaite (arba stalciu blokas)
*kargo? Nenoriu, bet kazkaip reikia patraukti orkaite nuo kampo..
*kampine tiesi 120*60 spintele arba kampine 90*90 (panaikinti kargo krepsiuka) Arba kampinis stalciu blokas....
*Stalciu blokas 1 arba 2.
Dar va toks variantas gal?
Virsutines spinteles butu be horizontalaus perskyrimo. Arba platesnes su pakeliamom durelem. jos neesme.
Kaip rozetes technikai isdeliot, stai kur klausimas!!! Teorija zinau, bet kur pas save ja pritaikyt...
Arba si+ sala.. Patogios spinteles ir stalciai, pjaustymui ir pasidejimui vietos uztektinai, kazka pasidet arba MB teslai minkyt - sala taip pat su spintelem...