Neradau tokios temos.
Gal kas pasidalintų savo švente, kurią rengė "ant vandens". Kur/ už kiek/ koks maršrutas ir pan.
Šiuo metu ieškau informacijos šventei aplink kauną plaukiant.
Pernai vasarą esu organizavus šventę Trakuose. Tuomet labai viskas patiko, turėjom gal 30 vietų laivą. Kažko panašaus norėčiau rasti prie Kauno. Gal kas žinot kokį variantą kad tilptų 20-30 žmonių?
Ir išvis- kokie maršrutai galimi prie Kauno?
na kas nors aplink kauna gi sventet...
Musu vestuves buvo svenciamos laive
Tik ne Kaune, o Klaipedoje. Prisimenu kaip pasaka, buvo begalo romantiska, grojo saksofono muzika, jura, saulelydis, zodziu fain mielai pakartociau
Tik ne Kaune, o Klaipedoje. Prisimenu kaip pasaka, buvo begalo romantiska, grojo saksofono muzika, jura, saulelydis, zodziu fain mielai pakartociau
mes šventėm krikštynas laive, prieš 4 metus. plaukiojom 3 valandas tiesiog po Kauno marias, be jokio maršruto. buvau paruošus šaltų užkandžių, vaikiškos muzikos cd. laive buvo galima išsivirti kavos, sušalus - nusileist į apatinį denį (uždaras). visiems labai patiko kainavo tos 3 valandos apie 600 lt. paieškokit internete Algirdas arba Nemunas - rasit ir tel.numerį. pati net nepamenu, kuriuo laivu plaukėm telpa ten daug žmonių, pas mus apie 30 svečių buvo
O gal žinote kas plaukioja Nerimi, Vilniuje?
Ir as noreciau si gimtadieni atsvesti ant vandens, ka merginos pasiulytumet?
man ir vėl reikėtų tokios info. bet taip tyla čia