Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto paskolos palūkanos

QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 05, 18:23)
lygiai taip pat ir mums. Swed'as ir mazai laiko duoda 1.5 m. iki 100 proc pridavimo. O siuo metu laukiat konkretaus banko pasiulymo padave paraiskas, ar jau ir gavote konkrecius skaicius? g.gif

Geriausia pasiulyma gavom is SEB'o su juo sutarti ir pasiraseme.
Atsakyti
QUOTE(RaDiSoN @ 2013 02 07, 12:26)
Geriausia pasiulyma gavom is SEB'o su juo sutarti ir pasiraseme.

ir mes is SEB siandien gavome... kokia marza siule jums? mums 1.74, kuria sumazins jei intensyviau bendradarbiausim su banku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fefkute @ 2013 02 07, 08:10)
http://verslas.delfi...a.d?id=60604467

Va cia pagaliau paviesinta ka isdarineja Seb su savo klientais...

doh.gif manau susiformuos teismu praktika kol mano fikso laikas sueis blink.gif
Atsakyti
Sveiki,

Man baigesi fiksavimas ir dabar fiksuotas siulo 3.45, o marza 2.5, kodel marza taip skiriasi, ar neturetu buti visiems vienoda?
Atsakyti
Sveiki,
ar realiai SEB kam nors pasiule po 5 metu fiksuotas MAZESNES palukanas EUR, nei turejo anksciau? Po menesio baigiasi musu fiksas ir nezinom, i kuria puse galvoti - ar ramiai laukti ir tiketis bent siek tiek mazesnio skaiciuko nei 5.2 bendroj sumoj su marza ar jau moraliskai ruostis "karui"? g.gif

Ir gal kas susidure kokio dydzio "bauda" keiciant is fiksuotu i kintamas? Nuo ko priklauso? Ar nuo paskolos dydzio kazkoks procentas ar kazkoks nustatyto dydzio administracinis mokestis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuolė @ 2013 02 07, 19:25)
Sveiki,

Man baigesi fiksavimas ir dabar fiksuotas siulo 3.45, o marza 2.5, kodel marza taip skiriasi, ar neturetu buti visiems vienoda?

Niekada ji nebuna vienoda. Bankas ja siulo pagal kliento mokuma rizikinguma, lojaluma ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2013 02 08, 10:09)
Niekada ji nebuna vienoda. Bankas ja siulo pagal kliento mokuma rizikinguma, lojaluma  ir t.t.

Iš kur tokios žinios?
Pas mus marža yra pastovi, tik kas pusmetį persifiksuoja palūkanų norma mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(fefkute @ 2013 02 07, 12:10)
http://verslas.delfi...a.d?id=60604467

Va cia pagaliau paviesinta ka isdarineja Seb su savo klientais...

Labai įdomu kuo gi ši istorija baigsis, nes kaip suprantu, teismai dar tik prasideda, nors panašu, kad bankas perlenkė lazdą.
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 02 08, 10:58)
Iš kur tokios žinios?
Pas mus marža yra pastovi, tik kas pusmetį persifiksuoja palūkanų norma  mirksiukas.gif

Pas jus pastovi JUSU marza, bet kitam klientui JUSU marzos nepritaikys.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 02 08, 11:38)
Pas jus pastovi JUSU marza, bet kitam klientui JUSU marzos nepritaikys.

aš supratau klausimą, kodėl žmogui pasibaigus fiksui ėmė siūlyti kitą maržą g.gif nes marža yra pastovi, sutartyje nurodyta, per visą paskolos grąžinimo laikotarpį ax.gif
sorry, ne taip supratau klausimą:
Sveiki,

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 02 08, 09:53)
aš supratau klausimą, kodėl žmogui pasibaigus fiksui ėmė siūlyti kitą maržą g.gif nes marža yra pastovi, sutartyje nurodyta, per visą paskolos grąžinimo laikotarpį  ax.gif
sorry, ne taip supratau klausimą:
mirksiukas.gif

aga, as ir manau kad ne taip supratot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvo dideliu klaustuku, SEB'as labai dvejojo ar suteikti mums paskola, nes vyras mano uzsiima individualia veikla... bet vakar paskambino, sake suteiks norima paskola. siuo metu derimes del marzos, kol kas siulo 1.74. Fiksuot net nezadam... vien del to, kad pasiskaicius visas nesmagias istorijas, nesinori po to "kariaut" su banku.
Atsakyti