Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

Sveiki,

mes tai visi pasiruošę smile.gif rytoj šventė, o nuo pirmadienio į mokslus smile.gif

user posted image
Atsakyti
olesta labai puikus tavo ruosinys mokyklai. noreciau buti rusnes klasioke biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir ka veikiam bigsmile.gif

labas is ryto smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Sveikiname Rusnyte su rugsejo pirmaja 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes vakar buvom TA su abiem mergaitem,

Mante 12 kg 95 cm,pasiemem pazyma siandien laiminga isejo i darzeli

Eivile prie to paties pasvere,per 10 dienu priaugom 300 g tai dabar sveria 2 kg 570 g
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2012 09 05, 16:38)

Ziu Mante kai buvo coliuke tep ir liko wub.gif ,Airika mano daugiau sveria,nors irgi atrodo tokia coliuke ji pas man wub.gif
Atsakyti
ziu,eiwile,gandro tik uodega tesimato,tuoj isskris. nesnausk...linkiu nuosirdziai sekmes jums tame reikale....... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2012 09 07, 18:21)
ziu,eiwile,gandro tik uodega tesimato,tuoj isskris. nesnausk...linkiu nuosirdziai sekmes jums tame reikale....... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai kad ji jau daugiau nei dvi sav jau ciuciuoja mazaja princese biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena

QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 06, 03:04)
Ziu Mante kai buvo coliuke tep ir liko  wub.gif ,Airika mano daugiau sveria,nors irgi atrodo tokia coliuke ji pas man  wub.gif

Man ji visada bus coliuke wub.gif

QUOTE(dzese @ 2012 09 07, 18:21)
ziu,eiwile,gandro tik uodega tesimato,tuoj isskris. nesnausk...linkiu nuosirdziai sekmes jums tame reikale....... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu,gandras iskrido pries 3 savaites biggrin.gif pataisiau liniuote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2012 09 08, 12:02)
Laba diena
Man ji visada bus coliuke  wub.gif
Aciu,gandras iskrido pries 3 savaites  biggrin.gif pataisiau liniuote  biggrin.gif

Reikejo ir profili pasitaisyt ne tik liniuote biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(eiwile @ 2012 09 05, 16:38)

blink.gif Mano Aistė sveria ~22kg. ir ūgis jau 110cm. blush2.gif biggrin.gif Tiksliai ryt pasimatuosim, eisim pas gydytoją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2012 09 11, 19:03)
Labukas 4u.gif
blink.gif Mano Aistė sveria ~22kg. ir ūgis jau 110cm. blush2.gif  biggrin.gif Tiksliai ryt pasimatuosim, eisim pas gydytoją ax.gif

Elinga mano ciut aukstesne tik pora kg lengvesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 11, 19:32)
Elinga mano ciut aukstesne tik pora kg lengvesne  biggrin.gif

4u.gif dar tiksliai ryt pamatuos, aš tik pagal rūbus spėju kad panašiai toks ūgis 4u.gif Eiwiles Mante tai coliukė visai wub.gif
Atsakyti