Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

QUOTE(ingauk @ 2012 08 11, 19:01)
as tau duosiu matau bernus, ir skypej tyli, nei kriukt kai kalbinu oi tu  cool.gif

nu kad kai kalbėjom, dar labai taip jau niekam nesiskelbėm smile.gif o paskui, kai tapo vieša paslaptis, kam kaip sekės, tas taip ir sužinojo biggrin.gif

kaip matukas jaučias 4u.gif
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos mamytes. gyvenu Ie- auginu pametinukus- beveik 2 mergyte ir 4 men berniuka- daug drabuzeliu lieka nesunesiotu ar net neuzdetu.Mielai kam nors juos perleisciau uz persiuntimo kaina.Pati buvusi paneveziete- tevukai dabar ten- tad jau savaitgali planuoju issiusti nemaza dali drabuzeliu- kombinezonai- slaiztukai bodziukai ...sukneles kelnytes ir pan.Galeciau pabandyti pafotkit ir ideti jei kuriai kas domintu.Rasykit man i az

Atsakyti
Laba diena,

Kaip gera grizti namo thumbup.gif

Nuvaziavom i kauna pasitikrint,su vyru buvom ramus,pries tai mane apziurejes buvo petrauskas,tase isimeciau del visa ko nors man dar iki termino 2-3 savaites
Greit sypsena pakeite asaros,prieme labai maloni daktare tik pradejo ziureti ultrgarsu iskart pasake kad ji labai mazute ir neveltui atvaziavom,palydi i priimamaji guldo i skyriu,iskart pasitinka gydytoja iskart vedasi tyrimams,klausiu kada isleis namo,o ji linksmai sako isleisim kartu su lelyte jei tyrimai blogi ar sutinku rytoj del operacijos...su vyru abu soke...vyrui ryte i darba,as ligoninej,Mantes nera kam palikti...
Ryte atejo docentas su gydytoju komanda ir nusprende laikyti mane iki 39 savaiciu,kaklelis mano nepasiruoses jei tik lelytes bukle pabloges iskart i operacine....
Per 10 dienu pakeiciau 7 palatos drauges,susipazinau su seimomis,tikrai gerai praleidau laika,tik vistiek pasiilgau namu,o Mante manes nelabai biggrin.gif per tas dienas buvo tai pas viena mociute tai pas kita o ten jei laisve,kai gryzau puole ne man o vyrui ant ranku biggrin.gif
Daktarai nuostabus,Docentas pasipiktines,kad panevezys anksciau manes neatsiunte,kasdien ziuri ultragarsu,matuoja tonus nenorejo isleisti,bet labai norejau namo,antradieni vel vaziuosim pasitikrint gydytoja pasitiks iskart skyriuje vel padarys tyrimus,jei uzeis skausmai ar nubegs vandenys liepe lekt su greitaja i klinikas...
Ligoninene kol gulejau Eivilyte paaugo ir as taip pat biggrin.gif Eivilyte priaugo 250 g,o as 2 kg
Atsakyti
Eiwile tai kiek tavo coliuke sveria wub.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 08 18, 21:51)
Eiwile tai kiek tavo coliuke sveria  wub.gif

Tai vakar svere apie 2 kg 353 g wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2012 08 18, 22:09)
Tai vakar svere apie 2 kg 353 g  wub.gif

Mante panasaus svorio gime ane bigsmile.gif
Bet eho juk paklaida dar turi ...tai maz i didesne puse tavo mazoji bus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 18 rugpjūčio 2012 - 22:19
labutis,

meskute, kaip tavo seimyna laikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 08 21, 18:22)
labutis,

meskute, kaip tavo seimyna laikos  ax.gif

Mes geraiiiiiiiiiiiiii wub.gif ,dekui kad teiraujies 4u.gif
Didziosios merginos labai myli mazaja wub.gif ,grazu is sono ziuret kai didziosios bendrauja mazosios kalba su ja...t.y., guguoja kartu su mazaja ,o jai laimes wub.gif thumbup.gif
Mazoji ramiake kaip ir pirmosios buvo,zodz sekas man su vaiku ramumu wub.gif
Atsakyti
laba

atejau su kava, gal kas nors kartu prisijungia g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
turiu 50 lt. dovanų kuponą iš parduotuvės Beadshop (yra antrame Babilone) bet man ten nei akmenukų, nei karoliukų, nei papuošalų gamybos smulkmenėlių nereikia. Gal kuri susidomėtų? Atiduočiau už 40 litų smile.gif Yra ir internetinė svetainė www.beadshop.lt galima pažiūrėt kuo ten prekiauja. 4u.gif
Atsakyti
sveikos panevėžietės,

gal kam reikia katinuko ? yra 4 mažyliai kuriems ieškome naujų namų

user posted image
Atsakyti
na tai kaip merginos ruosiates rugsejo 1? g.gif
Atsakyti