Labas rytas,
Seniau kai budavo karsta as alpdavau,galva svaigdavo,o dabar karstis manes visai neveikia
Buvom palangoje,labai geri orai buvo,pailsejom Tik vaziuojant i prieki patekom i avarija,bet gerai kas gerai baigiasi
Buvau pas gine ,pradziugino,kad mano arbuziukas paauges,bet siek tiek pilvas apsitraukineja,tai teks kelioms dienos atsigulti i ligonine Kita savaite vaziuosim i kauna
Seniau kai budavo karsta as alpdavau,galva svaigdavo,o dabar karstis manes visai neveikia
Buvom palangoje,labai geri orai buvo,pailsejom Tik vaziuojant i prieki patekom i avarija,bet gerai kas gerai baigiasi
Buvau pas gine ,pradziugino,kad mano arbuziukas paauges,bet siek tiek pilvas apsitraukineja,tai teks kelioms dienos atsigulti i ligonine Kita savaite vaziuosim i kauna
QUOTE(eiwile @ 2012 07 31, 10:01)
tikrai, kad gerai, kad gerai baigėsi
o čia vietoj pnv negali lašinių palašint? aš žinau, kad tavo gimdymas su rizika, bet jei tik dėl lašinių trenktis į kauną tolokai
labas dienas su auksu verkiau vakar kartu su rūta, kai praplaukė, kai ant pakylos lipo, kai medalį kabino žodž, žliumbimo vakaras buvo
Laba diena,
Lina mes i kauna vaziuosim ultragarsiniam tyrimui del sirdutes pasikonsultuoti
Dabar pagulejau cia ligoninej,jau paleido,prilasino lasiniu ,tonus matavo,subade rankas,sesele juokiasi ner pas mane nei venu nei kraujo ,vos paeme,tikrino cukru sake norma
Ziurejo sirdute labai susispaudusi sunku ka nors pasakyti
Siandien Petrauskas tikrino kraujotaka sake gera,vandenu normaliai,bus mergaite, Eivilyte sveria 2.2 kg
O as jau nebegaliu kentet kaip skauda sonkaulius,uzsikelusi ji uzpakaliuka man ant skrandzio istato kojytes i sona ir tada stumdo mano sonkaulius Mante irgi taip darydavo tik ne taip daznai ir ne taip skaudziai
Dabar pagulejau cia ligoninej,jau paleido,prilasino lasiniu ,tonus matavo,subade rankas,sesele juokiasi ner pas mane nei venu nei kraujo ,vos paeme,tikrino cukru sake norma
Ziurejo sirdute labai susispaudusi sunku ka nors pasakyti
Siandien Petrauskas tikrino kraujotaka sake gera,vandenu normaliai,bus mergaite, Eivilyte sveria 2.2 kg
O as jau nebegaliu kentet kaip skauda sonkaulius,uzsikelusi ji uzpakaliuka man ant skrandzio istato kojytes i sona ir tada stumdo mano sonkaulius Mante irgi taip darydavo tik ne taip daznai ir ne taip skaudziai
kaip miela skaityti jau taip nedaug liko
QUOTE(eiwile @ 2012 08 03, 19:04)
a, ne taip supratau kad viskas butu gerai o mergina, kad ir nedicke, vis tiek kankina mamyte kaip turi but nu nebedaug liko, greit kankins gyvai
labas rytas o man nesimiega visi isluze dar, o as is neturejimo kas veikt, liaptiapa i lova atsitysiau
labutis
Lince, ka matau
Lince, ka matau
ei,lince,sveikinimai ir nuo manes.....saunuole......
o as ka,nu neturiu kuom pasigirti darbas-namai,namai-darbas....vakare kasdieniniai rupesciai,valgis,rubai,dar su mazioais pasibuti,o dar ir iki pardes,o po visko i lovaicius nes jau visai vakaras buna.taip ir lakia mano dienelos. na bet tik tiek dziaugiuos kad darba va gavau.....
o as ka,nu neturiu kuom pasigirti darbas-namai,namai-darbas....vakare kasdieniniai rupesciai,valgis,rubai,dar su mazioais pasibuti,o dar ir iki pardes,o po visko i lovaicius nes jau visai vakaras buna.taip ir lakia mano dienelos. na bet tik tiek dziaugiuos kad darba va gavau.....
QUOTE(ingauk @ 2012 08 04, 21:17)
o ka as zinau, ka tu matai gal i kokius bernus ziuri
QUOTE(dzese @ 2012 08 04, 21:53)
ei,lince,sveikinimai ir nuo manes.....saunuole......
aciu
o as atostogauju kompas retas svecias mano rankose tik va dabar tetis su mergom isvaziaves, tai as ilsiuosi ale
QUOTE(Lince M @ 2012 08 10, 20:05)
o ka as zinau, ka tu matai gal i kokius bernus ziuri
aciu
o as atostogauju kompas retas svecias mano rankose tik va dabar tetis su mergom isvaziaves, tai as ilsiuosi ale
as tau duosiu matau bernus, ir skypej tyli, nei kriukt kai kalbinu oi tu
aciu
QUOTE(ingauk @ 2012 08 11, 19:01)
as tau duosiu matau bernus, ir skypej tyli, nei kriukt kai kalbinu oi tu
o cia gal jai viesa paslaptis todel ji neisduoda
QUOTE(dzese @ 2012 08 11, 21:05)
o cia gal jai viesa paslaptis todel ji neisduoda
sakai mat apie tai nepagalvojau
labutis
mano jura nuplauke nepalaukus manes ko gero taip jauciu, nes mazius guli dabar su 39 ir nezinau nuo ko, sake tik kojyte paskauda ir viskas