Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

Laba diena,

gal kas iš mamyčių yra lanke vokiečių kalbos kursus? Labai reiktų patarimo kur galima būtų pramokti šią kalba.

Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Seniau kai budavo karsta as alpdavau,galva svaigdavo,o dabar karstis manes visai neveikia biggrin.gif

Buvom palangoje,labai geri orai buvo,pailsejom thumbup.gif Tik vaziuojant i prieki patekom i avarija,bet gerai kas gerai baigiasi ax.gif

Buvau pas gine ,pradziugino,kad mano arbuziukas paauges,bet siek tiek pilvas apsitraukineja,tai teks kelioms dienos atsigulti i ligonine doh.gif Kita savaite vaziuosim i kauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2012 07 31, 10:01)
Buvom palangoje,labai geri orai buvo,pailsejom  thumbup.gif  Tik vaziuojant i prieki patekom i avarija,bet gerai kas gerai baigiasi  ax.gif

Buvau pas gine ,pradziugino,kad mano arbuziukas paauges,bet siek tiek pilvas apsitraukineja,tai teks kelioms dienos atsigulti i ligonine  doh.gif Kita savaite vaziuosim i kauna  ax.gif

tikrai, kad gerai, kad gerai baigėsi 4u.gif

o čia vietoj pnv negali lašinių palašint? aš žinau, kad tavo gimdymas su rizika, bet jei tik dėl lašinių trenktis į kauną tolokai rolleyes.gif

labas dienas smile.gif su auksu bigsmile.gif verkiau vakar kartu su rūta, kai praplaukė, kai ant pakylos lipo, kai medalį kabino biggrin.gif žodž, žliumbimo vakaras buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Lina mes i kauna vaziuosim ultragarsiniam tyrimui del sirdutes pasikonsultuoti ax.gif

Dabar pagulejau cia ligoninej,jau paleido,prilasino lasiniu ,tonus matavo,subade rankas,sesele juokiasi ner pas mane nei venu nei kraujo ,vos paeme,tikrino cukru sake norma

Ziurejo sirdute labai susispaudusi sunku ka nors pasakyti

Siandien Petrauskas tikrino kraujotaka sake gera,vandenu normaliai,bus mergaite, Eivilyte sveria 2.2 kg thumbup.gif

O as jau nebegaliu kentet kaip skauda sonkaulius,uzsikelusi ji uzpakaliuka man ant skrandzio istato kojytes i sona ir tada stumdo mano sonkaulius doh.gif Mante irgi taip darydavo tik ne taip daznai ir ne taip skaudziai doh.gif
Atsakyti
kaip miela skaityti wub.gif wub.gif wub.gif jau taip nedaug liko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2012 08 03, 19:04)
Lina mes i kauna vaziuosim ultragarsiniam tyrimui del sirdutes pasikonsultuoti  ax.gif

a, ne taip supratau smile.gif kad viskas butu gerai 4u.gif o mergina, kad ir nedicke, vis tiek kankina mamyte kaip turi but biggrin.gif nu nebedaug liko, greit kankins gyvai lotuliukas.gif

labas rytas smile.gif o man nesimiega doh.gif visi isluze dar, o as is neturejimo kas veikt, liaptiapa i lova atsitysiau biggrin.gif
Atsakyti
labutis
Lince, ka matau bigsmile.gif
Atsakyti
ei,lince,sveikinimai ir nuo manes.....saunuole......
o as ka,nu neturiu kuom pasigirti darbas-namai,namai-darbas....vakare kasdieniniai rupesciai,valgis,rubai,dar su mazioais pasibuti,o dar ir iki pardes,o po visko i lovaicius nes jau visai vakaras buna.taip ir lakia mano dienelos. na bet tik tiek dziaugiuos kad darba va gavau.....
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 08 04, 21:17)
labutis
Lince, ka matau  bigsmile.gif

o ka as zinau, ka tu matai blink.gif biggrin.gif gal i kokius bernus ziuri biggrin.gif

QUOTE(dzese @ 2012 08 04, 21:53)
ei,lince,sveikinimai ir nuo manes.....saunuole......

aciu smile.gif 4u.gif

o as atostogauju thumbup.gif kompas retas svecias mano rankose biggrin.gif tik va dabar tetis su mergom isvaziaves, tai as ilsiuosi ale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2012 08 10, 20:05)
o ka as zinau, ka tu matai blink.gif  biggrin.gif gal i kokius bernus ziuri biggrin.gif
aciu smile.gif  4u.gif

o as atostogauju thumbup.gif kompas retas svecias mano rankose biggrin.gif tik va dabar tetis su mergom isvaziaves, tai as ilsiuosi ale ax.gif
as tau duosiu matau bernus, ir skypej tyli, nei kriukt kai kalbinu oi tu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 08 11, 19:01)
as tau duosiu matau bernus, ir skypej tyli, nei kriukt kai kalbinu oi tu  cool.gif

o cia gal jai viesa paslaptis biggrin.gif biggrin.gif todel ji neisduoda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2012 08 11, 21:05)
o cia gal jai viesa paslaptis biggrin.gif  biggrin.gif todel ji neisduoda biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

sakai g.gif mat apie tai nepagalvojau blush2.gif

labutis

mano jura nuplauke nepalaukus manes ko gero taip jauciu, nes mazius guli dabar su 39 ir nezinau nuo ko, sake tik kojyte paskauda ir viskas doh.gif cool.gif g.gif
Atsakyti