Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

Labas vakaras,

oi siandien kiek streso apturejau,nuejau i poliklinika kraujo atsakymo paziureti ir nuosprendzio isgirsti leis vaistus ar ne ,registraturoj vos pastoviu kaip bijau dar kurjeris velavo galiausiai seseles susigincijo viena sako reiki leist kita ne doh.gif o as vos laikausi ,o tos gincijasi kol surado vedeja ir issiaiskino pasirodo nereikia biggrin.gif vadinasi Eivilytes kraujo grupe bus kaip mano minusine ,tokia laiminga isejau o tiek prisinervavau taip as adatu bijau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Oi Eiwile streso kad turejai,imk 4u.gif

Kaip merginos Jonines svesit bigsmile.gif
Atsakyti
parėjau iš darbo, nepavydžiu naktinei pamainai...nes toks kontingentas nuo pietų pradėjo gultis, kad oj oj oj... kas per velnio mada švęsti puntant alkoholį, kaip besaikiai veršiai nuo grandinės nutrūkę, kažkas baisaus, išvažiavau iki parduotuvės rytdienai sumuštiniams kelionei produktų, tai pakraupau, buvau vienintelė moteris, neperkanti alkoholio, visi kiti nuo butelio iki vežimo tempė pilnu tempu, kažkas kraupaus... man kitą kartą butelio šampės sau gaila, o čia vežimais, degtinę, alų... kažkas man nesuprantamo... schmoll.gif ir argi čia šventimas??? kai pamatai, kokie pakliūna pas mus po tokių šventimų, tai bijai ir vaikus į renginius išleisti ir pati nebenori niekur eiti, eisim va su Inga pasijungsim filmą pažiūrėsim kokį romantinį ir bus mums Joninės...

Jonų Joną sveikiname su Joninėmis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano anytele Janina,bet taip mane sunervino,kad negaus ta proga torto blush2.gif
Atsakyti
olesta,tau pritariu,nebemoka liaudis zmoniskai svesti be alkoholio,besaikio gerimo,o kiek visko po to nutinka.....mes taip pat prie teliko prasedejom taip ramiai,iseiginem pasidziaugem,ilgai telika ziurejau,per rusiska kanala neblogas filmas apie gyvenima buvo,po jo dar kitas taip pat geras,taip lyg antros val nakties ir uzsisedejau. maziais pasidziaugiau,nes jie manes pasiilgsta. tai visas laisvas laikas mano buna tik jiems ir su jais. neisivaizduoju ka be ju daryciau...........
Atsakyti
ei,tai ko taip visos tyliai tyliai??? g.gif g.gif
Atsakyti
labutis
del gerimo tai neriekia ir svenciu kiek yra perkanciu tokius dalykus, retai kada pamatysi prie kasos kas neperka cool.gif

mano mazius galva prasikirto, kaip tycia, vel ryt einam pas gydytoja, jau bus geda tikrai, nes ana karta pries pat gydytoja pora gal dienu irgi buvo prasikirtes smilkini doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Kas liecia sventes tai baisu,nuejo mb po darbo pavarges i parduotuve apsipirkti ir pristojo jaunimelis kad alaus nupirktu,nenupirko tai vos masinai langu neisdauze doh.gif

O as pakraupus musu medicina,ryte ruosiuosi eit pas gine ,skamba mano telefonas,is poliklinikos ,gydytoja skambina bukit gera greit atvaziuokit vaistus reikia suleist doh.gif man iskart silpna pasidare ,grizo mano gine po atostogu ir pakele veja nes man dar iki siol vaistai nesuleisti,o kas blogiausia kad kalta pati vyriausioji gydytoja nes nemoka tyrimo atsakymo paskaityti doh.gif visa laime ,kad dar nepervelu iki 33 savaiciu turi suleist ax.gif nuo to streso visa diena negera

Gine gal del to nesusipratimo israse man nemokama privatu echo darys 07 10 ,liepe judesiukus skaiciuoti ,truputi kraujas pasilpes gelezies israse,sake kol kas komplikaciju jokiu nera tad gimdysiu cia ax.gif
Atsakyti
bet kaip greitai laikas eina doh.gif žiūrėk kiek čia liko ir supsi mažylę jau smile.gif

Meškute, kaip tau sekasi su trijule???
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 06 27, 23:18)

Meškute, kaip tau sekasi su trijule???

Dekui kad teiraujies 4u.gif ,mum sauniai wub.gif wub.gif ,seses irgi laimingos wub.gif ,atrodo tik gime,o jau uz triju dienu menesiukas doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Meskute kaip greitai,jau menesiukas bus wub.gif o atrodo tik tik ir kaip greitai laikas bega doh.gif

As gavau atsakyma kad islaikiau ir zodziu ir rastu norvegu kalbos testa. Uff bus galima truputeli atsipusti smile.gif
Atsakyti
Saunuole Deika!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuko mamyte: 29 birželio 2012 - 12:43