Brangieji, tarp Panevėžio ir Latvijos sienos po autoavarijos išsigandęs pabėgo didžiulis baltas pirėnų kalnų šuo. Jis draugiškas, bet labai išsigandęs, šeimininkai visais mėgina jį susigrąžinti. Gal kas nors kur nors pastebėsite?
Nuoroda FB
(atkreipkit dėmesį kad žinutėje patikslintas telefono numeris)
Sveikos
Smagu kad gerai ir linksmai gyvenat
Siemet Guste pariuosiamoj grupej,jau nuo vasaros galo i mokykla eis, Martyna jau pereis i kita mokykla o caraitis karalaitis mano esas viskam vadovas ir viskas turi buti pagal ji tai oi kaip vargstu
Mano merginos irgi sokius lanko tik vat nesugalvoju kur karalaiti ipaisyti gal sakau isikrautu,ramesnis butu
Tai jau profe tortu kepime esi oi noreciau dabar tavo torto gabalelio
QUOTE(***Meskute*** @ 2013 02 28, 19:42)
Deika,mes gerai...didzioji relaksuoja nuo veiklos ,anglu mokykla,lietuviska mokykla ir sokiai (mama be savaitgaliu nes visur reik suveziot ),vidurinioji relaksa imetus nuo darzelio ,o mazoji auga ne dienom bet valandom ,intensyviai mokinasi ropot ir po biski stotis
Kaip jus ten visi
Kaip jus ten visi
Smagu kad gerai ir linksmai gyvenat
Siemet Guste pariuosiamoj grupej,jau nuo vasaros galo i mokykla eis, Martyna jau pereis i kita mokykla o caraitis karalaitis mano esas viskam vadovas ir viskas turi buti pagal ji tai oi kaip vargstu
Mano merginos irgi sokius lanko tik vat nesugalvoju kur karalaiti ipaisyti gal sakau isikrautu,ramesnis butu
QUOTE(***Meskute*** @ 2013 03 01, 12:01)
O kas belieka ,jau ir taip penktadieni sestadieni is vaiku atimu su tortais ,tai reikia kazkaip kompensuot
Tai jau profe tortu kepime esi oi noreciau dabar tavo torto gabalelio
Žadu pirmadienį užsakinėti http://www.everything5pounds.com
Krepšiukus siųsti į el paštą kitasmailas2@gmail.com
Pasvalys, Panevėžys.
Krepšiukus siųsti į el paštą kitasmailas2@gmail.com
Pasvalys, Panevėžys.
QUOTE(Deika @ 2013 03 05, 12:11)
Toli grazu iki profes ,o torto gabaliuko ir as noreciau ;dd,zinai kaip batsiuvys be batu taip ir seimyna be tortu ;d
Sveikos
Meskute ar Olesta patarsit kodel man kepant torto paploti nesigauna grazus,vienodai iskiles,vis koks kampas nusvyra kame beda ? Nors senai ir bekepiau nes praradau vilti gerai iskepti
Ir dar isvaziuojam savaitei i kalnus o dickes gimimo diena bus,zinoma vesiuosi pirktinius paplocius bet kaip galeciau sutepti ? turiu kondensuoto,ar grietineles zinoma be zele nes ne namu salygos gal minciu turit ? skanu,lengva, pertepima
Meskute ar Olesta patarsit kodel man kepant torto paploti nesigauna grazus,vienodai iskiles,vis koks kampas nusvyra kame beda ? Nors senai ir bekepiau nes praradau vilti gerai iskepti
Ir dar isvaziuojam savaitei i kalnus o dickes gimimo diena bus,zinoma vesiuosi pirktinius paplocius bet kaip galeciau sutepti ? turiu kondensuoto,ar grietineles zinoma be zele nes ne namu salygos gal minciu turit ? skanu,lengva, pertepima
Sveikutės,
arba netolygiai apskirstai biskvito tešlą, arba dujinė kreivai stovi pagal kokį receptą kepi biskvitą??? skanų lengvą...mikserį į kalnus vešies??? grietinėlė+konditerinė varškė+persikai, bet į kalnus nelabai musėt...ką aš žinau kokiom ten sąlygom daryti reiktų...lengviausia tai ko gero būtū 500 g grietinės ir 3 pakeliai tirpintos želatinos Oetker firmos...jau virinto vandens tai tikrai turėsi ko gero...
arba netolygiai apskirstai biskvito tešlą, arba dujinė kreivai stovi pagal kokį receptą kepi biskvitą??? skanų lengvą...mikserį į kalnus vešies??? grietinėlė+konditerinė varškė+persikai, bet į kalnus nelabai musėt...ką aš žinau kokiom ten sąlygom daryti reiktų...lengviausia tai ko gero būtū 500 g grietinės ir 3 pakeliai tirpintos želatinos Oetker firmos...jau virinto vandens tai tikrai turėsi ko gero...
QUOTE(Olesta @ 2013 03 21, 11:16)
Sveikutės,
Na va kita syki reikes nulyginti geriau ir dar turbut kepti pagal laika ir nedarineti dureliu orkaites man baigus kepti,isimu ir tik koks kampas sukrenta
mikseri vešiuosi tik nezinau kokiu produktu pasiimti ir nesinori viska išnaudoti ir patirti fiasko kita beda pas mus varškes nera tokios kaip Lt, na mascarpone yra dar kaip išeitis.
O kaip su grietine ir žele gaminti reikia ?
Sveikos mamytės,
Noriu paklausti ar kuri nors vedate savo mažuosius į Nemuno g. poliklinikos baseiną? Nerandu informacijos apie jį , gal kuri nors vaikšto, kaip ten viskas vyksta, ar kokios nors pamokėlės ar tik šiaip pasiplaukiojimai? O gal Panevėžy yra kur nors kitų baseinų kur mažiesiems būtų kažkokie pratimai ar dar kas, maniškiui dar tik 2,5metukų, bet labai mėgsta maudynes
Noriu paklausti ar kuri nors vedate savo mažuosius į Nemuno g. poliklinikos baseiną? Nerandu informacijos apie jį , gal kuri nors vaikšto, kaip ten viskas vyksta, ar kokios nors pamokėlės ar tik šiaip pasiplaukiojimai? O gal Panevėžy yra kur nors kitų baseinų kur mažiesiems būtų kažkokie pratimai ar dar kas, maniškiui dar tik 2,5metukų, bet labai mėgsta maudynes
QUOTE(Veja Feja @ 2013 03 26, 12:25)
Noriu paklausti ar kuri nors vedate savo mažuosius į Nemuno g. poliklinikos baseiną?
nevedam o tu nueik ir viską pati išsiklausinėk trenerių
QUOTE(Lince M @ 2013 03 26, 14:02)
nevedam o tu nueik ir viską pati išsiklausinėk trenerių
taip ir darysiu po Velykų, galvojau pasiklausinėsiu iš anksto kaip ten kas, bet nieko nepešiau, teks skambinti ir bandyt keliauti maudytis
Su mamyčių švente, mielosios!
Tegul šiandiena būna pilna nedidelių, bet tokių brangių dovanėlių - jūsų vaikučių šypsenų...
Tegul šiandiena būna pilna nedidelių, bet tokių brangių dovanėlių - jūsų vaikučių šypsenų...
Labas vakaras,kaip ramu cia