Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

Brangieji, tarp Panevėžio ir Latvijos sienos po autoavarijos išsigandęs pabėgo didžiulis baltas pirėnų kalnų šuo. Jis draugiškas, bet labai išsigandęs, šeimininkai visais mėgina jį susigrąžinti. Gal kas nors kur nors pastebėsite?
Nuoroda FB
(atkreipkit dėmesį kad žinutėje patikslintas telefono numeris)
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(***Meskute*** @ 2013 02 28, 19:42)
Deika,mes gerai...didzioji relaksuoja nuo  veiklos  biggrin.gif ,anglu mokykla,lietuviska mokykla  ir sokiai (mama be savaitgaliu nes visur reik suveziot ),vidurinioji  relaksa imetus nuo darzelio  biggrin.gif ,o mazoji auga ne dienom bet valandom  doh.gif ,intensyviai mokinasi ropot ir po biski stotis  wub.gif

Kaip jus ten visi  bigsmile.gif

Smagu kad gerai ir linksmai gyvenat smile.gif

Siemet Guste pariuosiamoj grupej,jau nuo vasaros galo i mokykla eis, Martyna jau pereis i kita mokykla o caraitis karalaitis mano esas viskam vadovas ir viskas turi buti pagal ji tai oi kaip vargstu doh.gif doh.gif
Mano merginos irgi sokius lanko tik vat nesugalvoju kur karalaiti ipaisyti gal sakau isikrautu,ramesnis butu g.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2013 03 01, 12:01)
O kas belieka  rolleyes.gif ,jau ir taip penktadieni sestadieni is vaiku atimu su tortais  verysad.gif ,tai reikia kazkaip kompensuot  rolleyes.gif

Tai jau profe tortu kepime esi smile.gif oi noreciau dabar tavo torto gabalelio wub.gif

Atsakyti
Žadu pirmadienį užsakinėti http://www.everything5pounds.com
Krepšiukus siųsti į el paštą kitasmailas2@gmail.com
Pasvalys, Panevėžys.
Atsakyti
QUOTE(Deika @ 2013 03 05, 12:11)

Tai jau profe tortu kepime esi  smile.gif oi noreciau dabar tavo torto gabalelio  wub.gif

Toli grazu iki profes smile.gif,o torto gabaliuko ir as noreciau ;dd,zinai kaip batsiuvys be batu taip ir seimyna be tortu ;d
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Meskute ar Olesta patarsit kodel man kepant torto paploti nesigauna grazus,vienodai iskiles,vis koks kampas nusvyra doh.gif kame beda ? Nors senai ir bekepiau nes praradau vilti gerai iskepti doh.gif

Ir dar isvaziuojam savaitei i kalnus o dickes gimimo diena bus,zinoma vesiuosi pirktinius paplocius bet kaip galeciau sutepti ? turiu kondensuoto,ar grietineles g.gif zinoma be zele nes ne namu salygos g.gif gal minciu turit ? skanu,lengva, pertepima wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,

arba netolygiai apskirstai biskvito tešlą, arba dujinė kreivai stovi biggrin.gif pagal kokį receptą kepi biskvitą??? skanų lengvą...mikserį į kalnus vešies??? grietinėlė+konditerinė varškė+persikai, bet į kalnus nelabai musėt...ką aš žinau kokiom ten sąlygom daryti reiktų...lengviausia tai ko gero būtū 500 g grietinės ir 3 pakeliai tirpintos želatinos Oetker firmos...jau virinto vandens tai tikrai turėsi ko gero...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 03 21, 11:16)
Sveikutės,

arba netolygiai apskirstai biskvito tešlą, arba dujinė kreivai stovi biggrin.gif pagal kokį receptą kepi biskvitą??? skanų lengvą...mikserį į kalnus vešies??? grietinėlė+konditerinė varškė+persikai, bet į kalnus nelabai musėt...ką aš žinau kokiom ten sąlygom daryti reiktų...lengviausia tai ko gero būtū 500 g grietinės ir 3 pakeliai tirpintos želatinos Oetker firmos...jau virinto vandens tai tikrai turėsi ko gero...

Na va kita syki reikes nulyginti geriau smile.gif ir dar turbut kepti pagal laika ir nedarineti dureliu orkaites g.gif man baigus kepti,isimu ir tik koks kampas sukrenta doh.gif
mikseri vešiuosi tik nezinau kokiu produktu pasiimti ir nesinori viska išnaudoti ir patirti fiasko doh.gif kita beda pas mus varškes nera tokios kaip Lt, na mascarpone yra dar kaip išeitis.
O kaip su grietine ir žele gaminti reikia ?
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Noriu paklausti ar kuri nors vedate savo mažuosius į Nemuno g. poliklinikos baseiną? Nerandu informacijos apie jį unsure.gif , gal kuri nors vaikšto, kaip ten viskas vyksta, ar kokios nors pamokėlės ar tik šiaip pasiplaukiojimai? smile.gif O gal Panevėžy yra kur nors kitų baseinų kur mažiesiems būtų kažkokie pratimai ar dar kas, maniškiui dar tik 2,5metukų, bet labai mėgsta maudynes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2013 03 26, 12:25)
Noriu paklausti ar kuri nors vedate savo mažuosius į  Nemuno g. poliklinikos baseiną?

nevedam smile.gif o tu nueik ir viską pati išsiklausinėk trenerių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 03 26, 14:02)
nevedam smile.gif o tu nueik ir viską pati išsiklausinėk trenerių mirksiukas.gif

taip ir darysiu po Velykų, galvojau pasiklausinėsiu iš anksto kaip ten kas, bet nieko nepešiau, teks skambinti ir bandyt keliauti maudytis smile.gif
Atsakyti
Su mamyčių švente, mielosios! smile.gif
Tegul šiandiena būna pilna nedidelių, bet tokių brangių dovanėlių - jūsų vaikučių šypsenų... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,kaip ramu cia
Atsakyti