ingauk,pirmiausia tai tave su gimtadieniu
na o as po menesio darbo darba pasikeiciau
deirana,o tu kuriame gale gyveni? na ka nors apie save papasakok
Sveikos..... ale rimtai yra kita tema mamuku ir ten visos tos senosios....... atsiprasau , kad cia ilindau
QUOTE(*DAIVA* @ 2012 06 13, 17:42)
Sveikos..... ale rimtai yra kita tema mamuku ir ten visos tos senosios....... atsiprasau , kad cia ilindau
tigi gali ir su mumis bendrauti,argi mes tau perprastos??
nu ne gal ka as zinau ..... gal as jums per prasta
QUOTE(*DAIVA* @ 2012 06 13, 21:41)
nu ne gal ka as zinau ..... gal as jums per prasta
Eik jau per prasta ,nejuokik
Dzese kur dabar dirbi
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 06 13, 21:48)
nori pasijuokt???tigi nusigyvenau del darbu,bet buvau priversta del dukriuko,nes naujam darbe bent jau valandos normalios kur vaikus galiu pati nusivesti i darzeli ir parsivesti,gal dukryte nebestresuos. taigi valytoja gamykloje nes panele mano sustresavo ir taip is rimto,nes tiek su ja bedu pasidare.o del atlyginimo ar konditeres ar vatvalytojos ,dar valytojos didesnis,nes kai gavau pirma alga tai net juoktis noro nebebuvo,uz arklio darba minimumas,o cia dar ir daugiau biski bus nei minimumas
QUOTE(dzese @ 2012 06 13, 22:14)
nori pasijuokt???tigi nusigyvenau del darbu,bet buvau priversta del dukriuko,nes naujam darbe bent jau valandos normalios kur vaikus galiu pati nusivesti i darzeli ir parsivesti,gal dukryte nebestresuos. taigi valytoja gamykloje nes panele mano sustresavo ir taip is rimto,nes tiek su ja bedu pasidare.o del atlyginimo ar konditeres ar vatvalytojos ,dar valytojos didesnis,nes kai gavau pirma alga tai net juoktis noro nebebuvo,uz arklio darba minimumas,o cia dar ir daugiau biski bus nei minimumas
Nera cia ko juoktis ,kai gerai zinau kad toki darba gaut kai kur reikalauja su diplomu but
Svarbu kad pupa nestresuotu
Labas rytas,
Dzese, smagu, kad pupai bus ramiau
Dzese, smagu, kad pupai bus ramiau
QUOTE(dzese @ 2012 06 13, 15:45)
ingauk,pirmiausia tai tave su gimtadieniu
aciu
blyn as net negalvociau eiciau ir toki dirbti, nes dabar jau stogas tikrai nuvaziaves
QUOTE(*DAIVA* @ 2012 06 13, 17:42)
o ko cia atsiprasinet juk niekas taves nevaro ir is cia, galima juk ir cia papliurpt, aisku jeigu nera noro tai
labutis
uz lango tokia silta saulyte atrode o lauke visai vesoka
QUOTE(ingauk @ 2012 06 15, 10:49)
aciu
blyn as net negalvociau eiciau ir toki dirbti, nes dabar jau stogas tikrai nuvaziaves
su laiku galesiu perleist,nes as su laiku i gamyba planuoju pereit,tad galesiu tau snipstelt kad laiku ir vieton nueitum del darbo. o siandien biski kalbejau su itakingu zmogiuku tai jis ir uzsimine apie gamyba. tad va gal bus sansas ir man
Laba,visoms.Gal ir mane priimsit i savo gretas ?Panevezyje gyvenu nesenai,auginu maziuka,tai kaip ir bendraminciu ne per daugiausiai turiu .Butu smagu papliurpti apie bele ka .
na jole tai pliurpiam tada
kuriame gale miesto gyveni? is kur atvykai? na ka nors placiau gal
kuriame gale miesto gyveni? is kur atvykai? na ka nors placiau gal