Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

Sveikinimai Rūžaviausi Jūsų šeimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Atnešiau konkurso nuorodėlę.
Jame net trys laimingosios gaus nemokamas treniruotes Panevėžyje įsikūrusioje STIMULUS studijoje KONKURSAS
Pamėginkite laimę wink.gif
Atsakyti
ziu tema numiro biggrin.gif
Atsakyti
ant pavasario reikėtų atgaivinti, o gal visos iššalo??? biggrin.gif

bandom prisikviesti pavasarį, vakar su savo mergaitėmis pasėdėjau prie cukrinių žiedelių smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Olesta grazu 4u.gif

Meskute kaip gyvenat ?
Atsakyti
nu va mat ir atgys temutė, tik krutinti reikia smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,kas jungiasi kavos user posted image
Atsakyti
labas rytas, aš aš jungiuosi, jau su antru puodeliu, tiesa... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

neseniai grizome su suneliu is uzsienio ir butu smagu susirasti pasivaiksciojimu/ pasikavinimo draugus. mano suneliui kovo 9 bus 3 menesiai. jei kas turi panasaus amziaus leliuka netoli Zharos, butu labai smagu susipazinti 4u.gif

lauksiu AZ
Atsakyti
Deika,mes gerai...didzioji relaksuoja nuo veiklos biggrin.gif ,anglu mokykla,lietuviska mokykla ir sokiai (mama be savaitgaliu nes visur reik suveziot ),vidurinioji relaksa imetus nuo darzelio biggrin.gif ,o mazoji auga ne dienom bet valandom doh.gif ,intensyviai mokinasi ropot ir po biski stotis wub.gif

Kaip jus ten visi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 28 vasario 2013 - 19:43
Labas rytas,

Nej@ su Gimtadieniu

user posted image

Meškute, baltai pavydžiu, kad turi tiek laiko skirti vaikams ir jų pomėgiams, šaunuolė Mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 03 01, 09:16)

Meškute, baltai pavydžiu, kad turi tiek laiko skirti vaikams ir jų pomėgiams, šaunuolė Mama smile.gif

O kas belieka rolleyes.gif ,jau ir taip penktadieni sestadieni is vaiku atimu su tortais verysad.gif ,tai reikia kazkaip kompensuot rolleyes.gif
Atsakyti