Sveikinimai Rūžaviausi Jūsų šeimai
ziu tema numiro
Sveikos
Olesta grazu
Meskute kaip gyvenat ?
Olesta grazu
Meskute kaip gyvenat ?
nu va mat ir atgys temutė, tik krutinti reikia
Labas rytas,kas jungiasi kavos
labas rytas, aš aš jungiuosi, jau su antru puodeliu, tiesa...
labas visoms
neseniai grizome su suneliu is uzsienio ir butu smagu susirasti pasivaiksciojimu/ pasikavinimo draugus. mano suneliui kovo 9 bus 3 menesiai. jei kas turi panasaus amziaus leliuka netoli Zharos, butu labai smagu susipazinti
lauksiu AZ
neseniai grizome su suneliu is uzsienio ir butu smagu susirasti pasivaiksciojimu/ pasikavinimo draugus. mano suneliui kovo 9 bus 3 menesiai. jei kas turi panasaus amziaus leliuka netoli Zharos, butu labai smagu susipazinti
lauksiu AZ
Deika,mes gerai...didzioji relaksuoja nuo veiklos ,anglu mokykla,lietuviska mokykla ir sokiai (mama be savaitgaliu nes visur reik suveziot ),vidurinioji relaksa imetus nuo darzelio ,o mazoji auga ne dienom bet valandom ,intensyviai mokinasi ropot ir po biski stotis
Kaip jus ten visi
Kaip jus ten visi
Labas rytas,
Nej@ su Gimtadieniu
Meškute, baltai pavydžiu, kad turi tiek laiko skirti vaikams ir jų pomėgiams, šaunuolė Mama
Nej@ su Gimtadieniu
Meškute, baltai pavydžiu, kad turi tiek laiko skirti vaikams ir jų pomėgiams, šaunuolė Mama
QUOTE(Olesta @ 2013 03 01, 09:16)
O kas belieka ,jau ir taip penktadieni sestadieni is vaiku atimu su tortais ,tai reikia kazkaip kompensuot