Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

QUOTE(Olesta @ 2012 12 11, 21:07)
paaugliams telefonai, nes nei vienas nebeturi normaliai veikiančio...

nu ta maniskis turi doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Visos kazkur dinge,
mes tai sukames namie,Abi mano merginos dvi savaites prakrioke abi gavo antibu,bet pasveiko
Mante eina i darzeli,o Eivilyte valgo miega ir tevelius sokdina ax.gif
Antradieni bus darzelyje svente,idomu kaip bus ,siemet patys pirkom dovanas ax.gif
Atsakyti
labas vakarelis. visos susale,uzsale muset,kazkuom uzsieme kad paplepet neuzsuka biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,

ruošiamės šventiniams karnavalams, nebėr kada plepėt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 12 11, 18:16)
visai neblogai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif supakavau beveik visas, išskyrus tas, kurios dar parduotuvių lentynose... dar 4 telefonai ir bus baigta biggrin.gif
nu nieko sau dovanos pas jus bigsmile.gif

QUOTE(Kriiste @ 2012 12 11, 19:17)
Sakyk ka savo paaugliam isrinkai - esu panikoje, reik min 2 dovaneliu, o teturiu viena ir ta nelabai vykus - tik is bedos blush2.gif  doh.gif

tai kas per dovana kad nelabai tokia g.gif blush2.gif

QUOTE(eiwile @ 2012 12 12, 19:50)
Labas vakaras

sveikatytes mergytem mazytem smile.gif

labas rytas

geda, bet as visu dar neturiu, nes nu nerandu kokios reikia leles berniuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 12 15, 08:28)
tai kas per dovana kad nelabai tokia  g.gif  blush2.gif

ai modeliukas kazkoks, su distanciniu - raso kad nuo 8 metu - tad tikiuos sudetingiau valdomas, bet esme - kad zaislai nebelabai domina, nors ju gaut nori, rubai nedomina ir apskritai jam geriausiai butu koks keturratis, ar kompas - bet nu tokiu dovanu neisgalim pirkt, be to po metu kitu ir lektuvo reiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 12 15, 12:12)
ai modeliukas kazkoks, su distanciniu - raso kad nuo 8 metu - tad tikiuos sudetingiau valdomas, bet esme - kad zaislai nebelabai domina, nors ju gaut nori, rubai nedomina ir apskritai jam geriausiai butu koks keturratis, ar kompas - bet nu tokiu dovanu neisgalim pirkt, be to po metu kitu ir lektuvo reiks doh.gif

tai zinai ir as gal noreciau kokios masinos ar namo, bet gi cool.gif

labas rytas

kas buvot babilone mugej, ar verta vaziuoti, nors siaip tai reiktu kazkaip pasiekt man pati babilone nei kad muge domina, bet o taciau nezinau net ka daryt, ir baisiai tingisi, bet daugiau dienu neturesiu kada nulekti iki jo doh.gif
Atsakyti
labu 4u.gif
vat ir man panasi situacija,sian tik viena iseigine,butinai reikia i turgu,tingisi labai,bet daugiau nebebus gi kada. tad va rengiuos ir varysiu. zmoniu ti jauciu milijonas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 12 16, 09:40)
tai zinai ir as gal noreciau kokios masinos ar namo, bet gi  cool.gif

labas rytas

taiva - ir neperku lotuliukas.gif , bet paauglius jau ziauriai sunku nustebinti kuo ar nudziuginti - pamatysi, kai taviskiam bus koks 12-14 mirksiukas.gif , ypac kai mazoji gauna dovaneliu ir jomis be galo dziaugias, jis irgi noretu zaislu - nu bet ispakuos, apziures ir tikrai nezais - gi nebemazas unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas

QUOTE(ingauk @ 2012 12 16, 09:40)
kas buvot babilone mugej, ar verta vaziuoti, nors siaip tai reiktu kazkaip pasiekt man pati babilone nei kad muge domina, bet o taciau nezinau net ka daryt, ir baisiai tingisi, bet daugiau dienu neturesiu kada nulekti iki jo  doh.gif

dabar cido arenoj kalėdinė mugė vyksta 4u.gif Galvoju gal šiandien nuvažiuosim pažiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2012 12 16, 11:32)
labu 4u.gif
vat ir man panasi situacija,sian tik viena iseigine,butinai reikia i turgu,tingisi labai,bet daugiau nebebus gi kada. tad va rengiuos ir varysiu. zmoniu ti jauciu milijonas doh.gif

man reiktu su abiem trenktis tai ir stabdo dar tokiu oru smile.gif

QUOTE(aize @ 2012 12 16, 13:43)
Labukas
dabar cido arenoj kalėdinė mugė vyksta 4u.gif Galvoju gal šiandien nuvažiuosim pažiūrėt rolleyes.gif

mes buvom penktadieni nes vaikai dainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 12 16, 16:54)
man reiktu su abiem trenktis tai ir stabdo dar tokiu oru smile.gif
mes buvom penktadieni nes vaikai dainavo  mirksiukas.gif

o man tuo klausimu geriau,nes yra kas pasaugo juos tai nereikia vestis kartu 4u.gif
Atsakyti