Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

Labrytis 4u.gif

QUOTE(ingauk @ 2012 11 09, 07:43)
galima manau, pasiskambink ir paklausk, net is Vakares grupes zinau kad nuo metu vidurio tik pradejo lankyt, o cia dar tik metu pradzia smile.gif o ka jus ir kur lankot  g.gif

Kas kontaktus turit?

Aistė eina į dainavimo pamokėles Vilniaus g. "džikum dralo". Nebrangiai, 60lt./mėn tik. Tik manytume jai mažai dar to, neišsikrauna jinai tiek darželyje schmoll.gif
Atsakyti
nepatiko man ten vadove, buvom galvoje lankyt pries pora metu blush2.gif

Parko g. 79, (45) 516001
pasiskambink ir paklausk del vietu ir dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 09, 13:51)
nepatiko man ten vadove, buvom galvoje lankyt pries pora metu  blush2.gif

Parko g. 79, (45) 516001
pasiskambink ir paklausk del vietu ir dienu smile.gif

man tai irgi ne kažką, bet Aistė veržias kaip išprotėjus doh.gif Nu tai svarbu jai gerai biggrin.gif Mes praėjusiais metais vietos negavom, buvom tik pabandymui, tai Aistė taip ir nepamiršo blink.gif Tai šiais metais iš anksto užrašiau smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2012 11 09, 16:16)
man tai irgi ne kažką, bet Aistė veržias kaip išprotėjus doh.gif Nu tai svarbu jai gerai biggrin.gif Mes praėjusiais metais vietos negavom, buvom tik pabandymui, tai Aistė taip ir nepamiršo blink.gif Tai šiais metais iš anksto užrašiau smile.gif

4u.gif

jeigu vaikas tik nori tai ir gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 09, 07:43)
Kriste, o tu pvz vartei pirmoku pratybas  g.gif  o is ko dirba ir su kuo darzeli  g.gif  nepyk, man siaip idomu, nes paciai baimiu iki kaklo bet tik zinau viena jeigu jau dabar pradesiu stresuot bus tik dar blogiau  cool.gif  ateis laikas ir ismoks visi anksciau diena ar veliau  rolleyes.gif

varciau - ne tik pratybas, bet ir testus - dar spalio pradzioje testas klasei buvo - suvedziot zodzius prie piesineliu - kaip ji gali atlikt neskaitantis vaikas (mokos pagal PUPA, as irgi kazkaip nestresavau, rami buvau - bet kai matau vaiku (ne vieno) nesekmes - pradeda kinkos virpet lotuliukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 11 09, 08:47)
taip kad nepergyvenk, korpusas atskirtas nuo didžiųjų vaikų, tai užgauti ar sutrypti tikrai rizika maža...valgyklon juos irgi atskirai nuveda, nu nėr bėdos...

A sparčiai taisosi kalbos reikaluose, o su emocijomis taip greitai nepasieksim, bet dirbama daug 4u.gif

nu pas mus pirmokai bus 3 aukste (visi), rubine bendra - rusy ir ten nieks ju negano unsure.gif , o mano tokia vepliuke verysad.gif + kaip ji parejus viena susitvarkys, kaip atsirakins duris, ka veiks namie, ka pavalgys, kaip pavalgys - galvoju gal net kruvio nesiimt darbe kiek siemet unsure.gif

QUOTE(aize @ 2012 11 09, 15:16)

4u.gif

o koki darzeli Aiste lanko?
Atsakyti
Nėra jau tokia žiopliukė Tavo mergytė, ateis laikas, iki rudens dar paūgės...kas nemoka skaityti, tą išmokins, stresuojat per anksti...vieniems duoda vienus darbus, kitiems kitus, bent pas mus tai krūvis paskirstomas, pagal gabumus...testus nežinau kaip pildo nemokantieji skaityti, R kol kas renka geriausius įvertinimus iš testų, kol nieko sunkesnio neina, jai visai puikiai sekasi, nešasi iš bibliotekos knygas skaityti namo...Šaltinio pagrindinę lanko...
Atsakyti
zinau kad anksti - bet kazkaip kuriu sau problemas ir del ju nervuojuos lotuliukas.gif , su Gabiu nebuvo taip, nes aplinkoje nebuvo kas gasdina rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Kriiste @ 2012 11 09, 19:10)
o koki darzeli Aiste lanko?

dabar "Dobilą" rolleyes.gif Bet jai aktyvistei vis maža veiklos doh.gif Eina eina eina.... kaip tas zuikutis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
popietės kavai user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 11 10, 13:12)
popietės kavai ....

kuom dengtas? g.gif
Yra tortukai kur sausainiais šonai apdėti, tai kokius ten sausainius naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 11 10, 14:12)

biski per daug, pafundijo ir man siandien toki nemaza ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 10, 16:18)
QUOTE(Olesta @ 2012 11 10, 14:12)

biski per daug, pafundijo ir man siandien toki nemaza ax.gif

o as noreciau, kad ir taip bloooga doh.gif , tempa nukrito iki 35, kojos rankos tirpsta, galva skauda iki negaliu unsure.gif unsure.gif vienu zodziu - mirstu rolleyes.gif
Atsakyti