Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

Uoga, su tortadieniu tave smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 07, 07:34)
jo, taip ir kabu belekur pora beveik valandu, nes nei namo vaziuoti nes is karto reiktu atgal, nei ten sedet  cool.gif  bet o taciau kol dar jiems yra noras tol ir vazinesim smile.gif

labas rytas

ir vel lyja fui

nu jei turi laiko - kodel gi ne, as irgi vesciau - bet dabar fiziskai nespeciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 07, 18:55)
nu jei turi laiko - kodel gi ne, as irgi vesciau - bet dabar fiziskai nespeciau schmoll.gif

tai iki keliu dirbi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 07, 18:16)
tai iki keliu dirbi  g.gif

kaip kuria diena - bet buna kad iki 18 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 07, 20:19)
kaip kuria diena - bet buna kad iki 18 mirksiukas.gif

bent moksleiviu namuos dienas gali rinktis kurios tau patogiau, pvz Matas galetu eiti nuo visas keturias dienas, nes yra pora grupiu tai mes einam tada kada Vakarei sokiai, kad man nereiktu kas diena vazinet taip kad mirksiukas.gif prie gero noro viskas imanoma tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 07, 20:18)
bent moksleiviu namuos dienas gali rinktis kurios tau patogiau, pvz Matas galetu eiti nuo visas keturias dienas, nes yra pora grupiu tai mes einam tada kada Vakarei sokiai, kad man nereiktu kas diena vazinet taip kad  mirksiukas.gif  prie gero noro viskas imanoma tada smile.gif

nu po darbo, kad ir ne iki 18 val - nebejauciu jokio noro kazkur valkiotis, ir dar kelias valandas laukt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 07, 22:23)
nu po darbo, kad ir ne iki 18 val - nebejauciu jokio noro kazkur valkiotis, ir dar kelias valandas laukt blush2.gif

vadinas ne laiko nera o noro brangioji mirksiukas.gif

labas rytas
ir vel lyja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 08, 08:00)
vadinas ne laiko nera o noro brangioji  mirksiukas.gif

įdomu koks noras būtų pas tave, atidirbus pilną darbo dieną darbe, tada dar užleki į pardę apsiprekini, namie vakarienę paruošt, suruošt rytojui viską, su vaikais pabendraut... aš tik galvoju kaip čia laiką susidėliojus, kad vakarais nors pusvalandį galėčiau kojas ištiest biggrin.gif gera šnekėt, kai namie būni, tada suprantu, kad ir noro, ir laiko yra viskam mirksiukas.gif

labas dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2012 11 08, 11:43)
įdomu koks noras būtų pas tave, atidirbus pilną darbo dieną darbe, tada dar užleki į pardę apsiprekini, namie vakarienę paruošt, suruošt rytojui viską, su vaikais pabendraut... aš tik galvoju kaip čia laiką susidėliojus, kad vakarais nors pusvalandį galėčiau kojas ištiest biggrin.gif gera šnekėt, kai namie būni, tada suprantu, kad ir noro, ir laiko yra viskam mirksiukas.gif

labas dienas smile.gif

suprasciau jeigu dirbtum parom ar fizini darba, o dabar kai dar su masina tai nuvesti kiek sugaistum ir parvest vaika g.gif
bet ai, kaip kas nori taip ir daro cool.gif ir visai ne dirbi ar ne dirbi esme manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 08 lapkričio 2012 - 12:20
Ingauk, aciu uz sveikinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 08, 12:16)
suprasciau jeigu dirbtum parom ar fizini darba, o dabar kai dar su masina tai nuvesti kiek sugaistum ir parvest vaika  g.gif
bet ai, kaip kas nori taip ir daro  cool.gif  ir visai ne dirbi ar ne dirbi esme manau  mirksiukas.gif

senai dirbus tu biggrin.gif o kur dėtis per tą laiką, kol ji ten pabus? stumt laiką bile tik... važinėt namo ir atgal ne pigiai gautus rolleyes.gif namo grįžti tada +-20 val., kada paruošt vakarienę? kada skirt laiko didesniam vaikui? viskas atrodo paprasta ir suderinama teoriškai, bet... biggrin.gif aišku, įmanoma, visiškai to neneigiu, tik nematau būtinybės tam, kai vaikas lanko darželį ax.gif todėl labai puikiai suprantu ir kristę ir neteigiu, kad nėra noro rolleyes.gif greičiu butinybės 4u.gif
Atsakyti
na iki 18.00 dirbant kasdien, tikrai sunku surasti laiko dar vaiko būreliams, o kur vyras, kur kitas vaikas??? kada pačiai pailsėti prieš kitą darbo dieną??? aš dirbu pamainomis ir tai niekur nieko nevežioju, didieji patys nueina, R mokykloje prisiėmė daug būrelių, jai veiklos sočiai, o mažylis pavargsta darželyje, vakar Ingutė nuėjo pasiimti, sakė visi valgo vakarienę, o Augustas nukamuotas masažistės nepakeliamai miegojo wub.gif norėjo čia vyras, kad lankytų R mieste ką nors dar... tai užteko mano vieno argumento, o kas vežios??? jis dirba kasdien iki 18.30 po 18.30 varghu bau abejoju ar be laikas ir arbedirba kas, mano grafikas pamaininis slenkantis, vieną kartą galėsiu nuvežti, kitą ne, tai koks tas lankymas??? pirma klasė, sočiai veiklos su namų darbais, su būreliais mokykloje:šoka, dainuoja, Zipio draugus lanko, saugaus eismo abėcėlę, gal 4 skiertingi būreliai pas ją kasdienai veiklos pakanka, plius prailginta grupė... kaip pirmoj klasėj sakyčiau sočiai...vėliau jei norės prašom...
Atsakyti