Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

QUOTE(ingauk @ 2012 11 04, 19:57)
ta prasme mano kepa bet as nepatenkinta tokiu rezultatu koks buna nes apacia kepa dega o virsus baltas buna sad.gif

nu jo, ne kas tada...

ryt vel nauja savaite unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, kas kavos???

mano jaunuomenė tarnybose, vyras darbe, o man išeiginė, vakar irgi buvo išeiginė, ale bet kuopiau, valiau, skalbiau, po atostogų pasikaupę darbelių rolleyes.gif šiandien reikia eiti palipdyti tortams papuošimų, kol mažieji negrįžę...po pietų su R pas gydytoją, paišo BA doh.gif doh.gif doh.gif per mano atostogas pragulėjo ligoninėje, kabinasi prie plaučiakų... tik grįžo namo ir vėl čiaudo, koso ir t.t., o butas kiauras kaip rėtis, pelėsis, nors po žemėm kaskis... doh.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 11 06, 09:41)
Labas rytas, kas kavos???

mano jaunuomenė tarnybose, vyras darbe, o man išeiginė, vakar irgi buvo išeiginė, ale bet kuopiau, valiau, skalbiau, po atostogų pasikaupę darbelių rolleyes.gif  šiandien reikia eiti palipdyti tortams papuošimų, kol mažieji negrįžę...po pietų su R pas gydytoją, paišo BA  doh.gif  doh.gif  doh.gif per mano atostogas pragulėjo ligoninėje, kabinasi prie plaučiakų... tik grįžo namo ir vėl čiaudo, koso ir t.t., o butas kiauras kaip rėtis, pelėsis, nors po žemėm kaskis... doh.gif

As su arbata prisijungiu smile.gif
O tai tau, kad jus bedos vis puola unsure.gif
Olesta, pamenu kai siltinot sienas. Nepadejo anei kiek? g.gif Velniava tas pelesis, jei neina jo niekaip atsikratyti. Siunciu 4u.gif , gal nelabai gelbes, bet bent jau palaikau, kad is bedu issikapstytumet mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuožmioji_uoga: 06 lapkričio 2012 - 09:17
šiltintas tik vaikų kambarys ir tas vakar vos neapsiverkiau, žiūrim kampe atsilupo dažai ir siena šlapia šlapia sad.gif sad.gif sad.gif o apie miegamojo savo būklę, tai patyliu, šią vasarą dėl finansų nieko nesutvarkėm, tai šalsim ir kvėpuosim tuo brūdu dar ilgai sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 11 06, 12:03)
šiltintas tik vaikų kambarys ir tas vakar vos neapsiverkiau, žiūrim kampe atsilupo dažai ir siena šlapia šlapia sad.gif sad.gif sad.gif o apie miegamojo savo būklę, tai patyliu, šią vasarą dėl finansų nieko nesutvarkėm, tai šalsim ir kvėpuosim tuo brūdu dar ilgai sad.gif sad.gif sad.gif

Visai liudna.
Kaip tik uzmaciau. Naikina pelesi , bet ziuriu, kad tik Vilniuj.
Va tas ir yra, kad ta bruda kvepuojant sveikata negerini. Klausyk, o jums neiseina apeiti pvz draudimo istaiga kokia? Pripaisyti stogo ar sieno itrukimus ir lai tvarko jie, arba kompensuoja g.gif
Atsakyti
labutis
as su vakarine arbata smile.gif
nezinau Olesta ka ir patart, nes uk naikinom, bet kazkiek buvo jau padeje, bet kai keitem nama tai nezinau kaip ten kas toliau su juo kovojo, o ka naudojom tai jau neklausk nebe zinau tikrai doh.gif

kirba tokia mintis kad greitu laiku nebe bus mums sokiu ir mano visi vakarai bus vel laisvi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 06, 20:03)
kirba tokia mintis kad greitu laiku nebe bus mums sokiu ir mano visi vakarai bus vel laisvi  unsure.gif

kur tu cia soki? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 06, 21:20)
kur tu cia soki? blush2.gif

baik tu, ne as, mano Vakariuske smile.gif lankom moksleiviu namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 06, 20:33)
baik tu, ne as, mano Vakariuske smile.gif lankom moksleiviu namus smile.gif

aaa, musu kaiminka irgi lanko rolleyes.gif , ir mes gal noretumem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 06, 21:34)
aaa, musu kaiminka irgi lanko rolleyes.gif , ir mes gal noretumem unsure.gif

bandykit laime, gal priims smile.gif nors siaip labai daug mergaiciu, sake kad tiek daug nepriims bet vistiek cool.gif bus greitai konkursas tai is visos grupes ima tik 10 mergaiciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 06, 20:49)
bandykit laime, gal priims smile.gif nors siaip labai daug mergaiciu, sake kad tiek daug nepriims bet vistiek  cool.gif  bus greitai konkursas tai is visos grupes ima tik 10 mergaiciu  rolleyes.gif

tai sokius mes darzely lankom, as gal kokio dainavimo noreciau, ar darbeliu - nu ko nors, bet is kitos puses - tas veziojimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 06, 21:57)
tai sokius mes darzely lankom, as gal kokio dainavimo noreciau, ar darbeliu - nu ko nors, bet is kitos puses - tas veziojimas doh.gif

jo, taip ir kabu belekur pora beveik valandu, nes nei namo vaziuoti nes is karto reiktu atgal, nei ten sedet cool.gif bet o taciau kol dar jiems yra noras tol ir vazinesim smile.gif

labas rytas

ir vel lyja fui
Atsakyti