Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

QUOTE(Kriiste @ 2012 10 31, 21:21)
nu jo - kai man nieko nekepanciai - tai super paguoda thumbup.gif bendram vaizde - skonis super gavos, tik del kai kuriu padarytu klaidu del nepatirties (visas direktore ivardino) - neisvaizdi, bet va jau para beveik praejo - ta isvaizda irgi atrodo gereja - arba akys priprato lotuliukas.gif

nu man jeigu istraukus isvaizdos nera tai ir po dienos ar dvieju jos nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 31, 20:49)
nu man jeigu istraukus isvaizdos nera tai ir po dienos ar dvieju jos nebus  rolleyes.gif

o va man kazkaip ji keicias - koks vaizdas buvo kai vakar istraukiau ir siandien ryte - nelyginamas vaizdas, o va po darbo gryzus - isvis nieko, net galeciau "prastumt" kaip be defektu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

kaip sveikos, kaip gyvos??? mes su vyru buvom išlėkę atostogų pas mano sesę thumbup.gif parvažiavom ir vėl rutina, darbas, namai, tortai, problemos, kaip ir Jums visoms smile.gif moliūgų neskaptuojam, bet Rusnė vakar buvo pas draugę Helovyno vakarėlyje, tai parėjo visa švytinti, kaip Helovyno vaiduokliukas, patenkinta, piešė, pasakojo istorijas, sėdėjo tamsoje biggrin.gif susigalvoja žodžiu...man šiandien išeiginė, ale česnakai nepasodinti liko per atostogas, tai reikėtų nulėkti sukišti žemėn...ir be abejo kapinių lankymas...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 11 01, 08:53)
Labas rytas,

kaip sveikos, kaip gyvos???  mes su vyru buvom išlėkę atostogų pas mano sesę thumbup.gif  parvažiavom ir vėl rutina, darbas, namai, tortai, problemos, kaip ir Jums visoms smile.gif moliūgų neskaptuojam, bet Rusnė vakar buvo pas draugę Helovyno vakarėlyje, tai parėjo visa švytinti, kaip Helovyno vaiduokliukas, patenkinta, piešė, pasakojo istorijas, sėdėjo tamsoje biggrin.gif susigalvoja žodžiu...man šiandien išeiginė, ale česnakai nepasodinti liko per atostogas, tai reikėtų nulėkti sukišti žemėn...ir be abejo kapinių lankymas...

FB maciau kad saunios buvo tavo atostogos, tik ko gero galetu jos buti ilgesnes siek tiek ar ne smile.gif

labutis
Atsakyti
Sveiko, nepykit labai jei ne į temą, bet nebežinau kur ir ieškoti daugiau info. Gal žinote Panevėžyje Kalėdų senelį (darželiui). Labai reikia, pirmosios Kalėdos daržiuke, tai nesinori, kad kokia auklėtoja būtų tuo seneliu... 4u.gif
Labai prašau, jei tik žinote kokio Kalėdų senelio tel. nr. parašykite až.

Labai labai būsime dėkingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dopke3 @ 2012 11 01, 17:04)
Sveiko, nepykit labai jei ne į temą, bet nebežinau kur ir ieškoti daugiau info. Gal žinote Panevėžyje Kalėdų senelį (darželiui). Labai reikia, pirmosios Kalėdos daržiuke, tai nesinori, kad kokia auklėtoja būtų tuo seneliu... 4u.gif
Labai prašau, jei tik žinote kokio Kalėdų senelio tel. nr. parašykite až.

Labai labai būsime dėkingi 4u.gif

jeigu gerai suprantu tai mazi vaikai, tai drasiai ir is tevu kas nors gali pabuti juo doh.gif
Atsakyti
jooo, galėjo būti ilgesnės, bet ir taip jau labai gerai turėjom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 01, 17:33)
jeigu gerai suprantu tai mazi vaikai, tai drasiai ir is tevu kas nors gali pabuti juo  doh.gif

is tevu ar kas is artimu draugu.pernai mano vyresnis sunus pabuvo,na ir ka,viskas gerai. siemet jo draugas kaip ir pazadejes,tai va grupes teveliams nereikes vel daug galvos sukti,nes senelis pats prasosi,o vaikis draugiskas,snekus,bendraujantis,iskalbingas,tikrai tiks. kai ateina pas mano sunus tai su mazaisiais sudraugauja...o dar po nauju jis pasizadejo,o ir prisimena savo pazada pabuti seneliu. sakysite nesugeba,nueis gi anksciau,seimininkute taip is paslapciu aprodys vaikucius,susakys koks kurio vardas,dar ka reike pasufleruos,na ir tikrai tikiu kad pabus gerai,ir nereikes jau labai brangiu seneliu. na cia kol vaikuciai mazesni,na jau kai priesmokyklinukai kazin ar tiks toks variantas....
Atsakyti
labutis
gal kas kavos kartu noretu pagerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 03, 14:24)
labutis
gal kas kavos kartu noretu pagerti smile.gif

aha, jei su arbata priimsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 03, 15:39)
aha, jei su arbata priimsi blush2.gif

su kuo tik nori, gali ir su balta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 03, 16:19)
su kuo tik nori, gali ir su balta  lotuliukas.gif

kaip tik baltas pasukas geriu - apsipirkau - vietoje pieno, tai dabar viena pasekmes naikinu lotuliukas.gif
Atsakyti