Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

QUOTE(aize @ 2012 09 20, 18:03)
Labukas 4u.gif

Aistė šiandien buvo TA, tai 113cm ir 22kg. rolleyes.gif Man ji aukšta palyginus g.gif

na mano Vakare tik 116 cm ir 16 kg cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 09 20, 19:35)
na mano Vakare tik 116 cm ir 16 kg  cool.gif

kaip svoris skiriasi unsure.gif O ūgiu veik vienodos, nors skirtumas ~1,5m. Man Aistė per metus paaugo 10cm., praėjusį rugsėjį buvo 103cm. rolleyes.gif
Atsakyti
Aize suvienodejo musu paneles biggrin.gif ,nors taviske anksciau tikrai drutesne buvo smile.gif
Atsakyti
Labrytis 4u.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 20, 22:23)
Aize suvienodejo musu paneles  biggrin.gif ,nors taviske anksciau tikrai drutesne buvo  smile.gif

Tai kad drūta mano niekada nebuvo schmoll.gif tiki apskritaveidė tokia gal, nes svoris visada vidutiniškas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

siandien buvom TA Eivilyte sveria 3 kg (+730 g) ir 50 cm (+2cm) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2012 09 21, 23:14)
Labas vakaras,

siandien buvom TA Eivilyte sveria 3 kg (+730 g) ir 50 cm (+2cm)  ax.gif

Ojeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena

Mantei gerkle raudona,geriam antibiotikus,temperaturos nebera,bet dabar sedziu ikalinta namie doh.gif

Dar buvom pas ortopeda,tai bijojo vaika i rankas paimti biggrin.gif ziuri jis i mane issigandusiom akim,sako ateikit kai uzaugsit po kokiu 3 menesiu biggrin.gif

Pas neurologe buvom,sako ar priaugot svorio,sakau zinoma jau ir zandus uzsiauginom,juoktis pradejo biggrin.gif

Pirmadieni vaziuosim inkstuko echo daryt kaip bijau... doh.gif Dar galvytes echo reiks privaciai nuvezti,nes talonu nera doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Aistė pas močiutę svečiuose, MB žvejoja.... Laisvė ir ramybė wub.gif

QUOTE(eiwile @ 2012 09 22, 12:40)
Laba diena

Mantei gerkle raudona,geriam antibiotikus,temperaturos nebera,bet dabar sedziu ikalinta namie  doh.gif

Dar buvom pas ortopeda,tai bijojo vaika i rankas paimti  biggrin.gif ziuri jis i mane issigandusiom akim,sako ateikit kai uzaugsit po kokiu 3 menesiu  biggrin.gif

Pas neurologe buvom,sako ar priaugot svorio,sakau zinoma jau ir zandus uzsiauginom,juoktis pradejo  biggrin.gif

Pirmadieni vaziuosim inkstuko echo daryt kaip bijau... doh.gif Dar galvytes echo reiks privaciai nuvezti,nes talonu nera  doh.gif

Mes jau persirgom doh.gif Sveikit 4u.gif

Vaiko mažo nematęs g.gif doh.gif lotuliukas.gif

wub.gif

O tai visai nėra ar labai ilgai laukti g.gif
Atsakyti
Man siandien iseigine,nieko neveikiu ax.gif

QUOTE(aize @ 2012 09 22, 14:58)
Vaiko mažo nematęs g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

O tai visai nėra ar labai ilgai laukti g.gif

Kai atejom sako per anksti atejot,tai sakau mums jau menuo,tada sako pirma kart toki maza vaika matau,reikejo apverst ant pilvelio tai jis atsitrauke sako apverskit jus biggrin.gif

Talonu yra tik labai ilgai laukti,nuvesiu privaciai bus paciai greiciau ir ramiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2012 09 22, 14:58)

Vaiko mažo nematęs g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu zn kai cia menesio vaikas mazesnis nei buna kudikiai gime,tai gal ir nugazdino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 22, 21:25)
Nu zn kai cia menesio vaikas mazesnis  nei buna kudikiai gime,tai gal ir nugazdino  biggrin.gif

tai gydytojai turėtų būt matę visokių tų vaikų gal biggrin.gif Bajeristas irnesakyk.gif
Atsakyti
Labas rytas,

mane tai labiausiai nustebino kaune kai ryte vizituoja gydytoja sesele nurengia ir pasveria vaika,atejo viena ryta sesele tokia motera su metais jau ir sako bukit gera padekit vaika ant svarstykliu as bijau paimti va tada tai nustebau,nes juk ten tai yra ir mazesniu vaiku,o ir dirba tokiam skyriuje ir turbut ne pirma diena biggrin.gif
Atsakyti