Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

QUOTE(eiwile @ 2012 09 17, 14:07)
Laba diena,
Turejau,bet toks pablukes,tai pardaviau  ax.gif
https://www.babymark...liai/,prid.7107
Tik musu labai sviesios kremines spalvos ir be auto kedutes  ax.gif

Fainuolis rolleyes.gif ,o auto kedute turit is anksciau?,kad be jos pirkot g.gif ,man asmeniskai labai patogu ant remo uzsimest auto kedute pardei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 17, 20:06)
Fainuolis  rolleyes.gif ,o auto kedute turit is anksciau?,kad be jos pirkot  g.gif ,man asmeniskai labai patogu ant remo uzsimest auto kedute pardei  thumbup.gif

Man patiko kad labai lengvas remas,nors ratai mazi bet minkstai vaziuoja,lopsys didelis ir sportine dalis pilnai issitiesia thumbup.gif

Auto kedute turim nauja,pirkom babilone ziema per ispardavima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2012 09 12, 10:37)
Norėtume ir mes jungtis į jūsų plepesiukus. smile.gif
Auginu 9 mėnesių dukrytę Saulę wub.gif

labas smile.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 09 15, 08:13)
ar visi kaštoniukai jau išsiridenę???

ne visi biggrin.gif

QUOTE(aize @ 2012 09 15, 19:23)
Niekas nerenka maksimos kortelių? smile.gif  4u.gif

negalėčiau to pavadinti rinkimu, bet kai gaunam, tai niekada neatsisakom biggrin.gif jau pusė vaikiško kibiriuko turim lotuliukas.gif

QUOTE(linabr @ 2012 09 16, 17:26)
labas vakaras mergaites noreciau prisijungti jusus buri 4u.gif

mirksiukas.gif

sveikos smile.gif eiwile, sveikinimai tau sulaukus antros atžalėlės wub.gif aš jau irgi laukiu vasario biggrin.gif nors iš kitos pusės, nėštumas paskutinis, tai noris pasimėgaut ir šita būsena dar wub.gif žodžiu, nei prie gražių, nei prie protingų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 09 15, 08:13)
Labą rytą,

tai negi ir atvėsę orai nepargins Jūsų į temą???

kaip augat, kaip sekasi mokyklėlėse, darželiuose??? kaip pilvinukai auga, jei dar turim tokių??? ar visi kaštoniukai jau išsiridenę???

klausimas kaip tik tau, nes turi sviezia pirmokele smile.gif kaip su namu darbais ar tikrai mokytojai neturi teises siemet ju uzduoti g.gif blush2.gif

QUOTE(eiwile @ 2012 09 15, 12:37)
Laba diena,

su nauju pirkiniu 4u.gif

QUOTE(linabr @ 2012 09 16, 17:26)
labas vakaras mergaites noreciau prisijungti jusus buri 4u.gif

zinoma 4u.gif

pasipasakokit daugiau apie save blush2.gif
QUOTE(Lince M @ 2012 09 18, 09:34)
labas smile.gif
ne visi biggrin.gif

sveikos smile.gif eiwile, sveikinimai tau sulaukus antros atžalėlės wub.gif aš jau irgi laukiu vasario biggrin.gif nors iš kitos pusės, nėštumas paskutinis, tai noris pasimėgaut ir šita būsena dar wub.gif žodžiu, nei prie gražių, nei prie protingų lotuliukas.gif

tik jau nereikia spjaudytis kad paskutinis mirksiukas.gif

laba diena
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 09 18, 10:00)
tik jau nereikia spjaudytis kad paskutinis  mirksiukas.gif

jokiais būdais nesispjaudau, bet sąmoningas ir lauktas paskutinis rolleyes.gif o kaip bus iš tikrųjų, ateitis parodys mirksiukas.gif o ir metai nebe tie, kad planuot vaikų septynias eiles aplink pečių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2012 09 18, 10:06)
jokiais būdais nesispjaudau, bet sąmoningas ir lauktas paskutinis rolleyes.gif o kaip bus iš tikrųjų, ateitis parodys mirksiukas.gif o ir metai nebe tie, kad planuot vaikų septynias eiles aplink pečių lotuliukas.gif

tai kad ir viena eile maza dar biggrin.gif
Papildyta:
gal zinot ka nors apie gastro gydytojus, pas kuria geriau man vaika registruoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 09 18, 13:52)
tai kad ir viena eile maza dar biggrin.gif
Papildyta:
gal zinot ka nors apie gastro gydytojus, pas kuria geriau man vaika registruoti  g.gif

a pas man pečius mažas irgi tongue.gif

dėl gastro nieko nepatarsiu, nesilankėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2012 09 18, 15:09)
a pas man pečius mažas irgi tongue.gif

dėl gastro nieko nepatarsiu, nesilankėm smile.gif

bet ji galima gali padidinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielos panevėžietės 4u.gif

Kviečiame 7 – 11 metų vaikučius po pamokų, belaukiant iš darbo grįžtančių tėvelių, pas mus įdomiai ir prasmingai praleisti laiką.

Popamokinio užimtumo (dienos centro) užsiėmimai:
• Pamokų ruoša
• Meninė – kūrybinė veikla (įvairių technikų rankdarbiai)
• Sportas (kineziterapija)
• Dailės terapija
• Žaidimai (stalo žaidimai, viktorinos ir pan.)

Popamokiniai užsiėmimai vyksta 4k. per savaitę (išskyrus penktadieniais) 13.00 – 17.20val.

Šermukšniuko kolektyvas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Išsamesnė informacija až
Atsakyti
laba diena
Atsakyti
sveiki, norėjau pasveikint mažutėlių princesių sulaukusias mamytes:) būkit laimingos, sveikos ir aukit greitai:)
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Aistė šiandien buvo TA, tai 113cm ir 22kg. rolleyes.gif Man ji aukšta palyginus g.gif
Atsakyti