Įkraunama...
Įkraunama...

*Panevėžio mamukai ir vaikiukai*

QUOTE(aize @ 2012 09 11, 19:39)
4u.gif dar tiksliai ryt pamatuos, aš tik pagal rūbus spėju kad panašiai toks ūgis 4u.gif Eiwiles Mante tai coliukė visai wub.gif

As sakau kad coliuke nes mano Airika daugiau sveria 3- metu budama..ir to as jau ja vadinu coliuke biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,as su kava

Dar karta namie Mante pasveriau,tai rodo beveik 13 kg biggrin.gif nera ji tokia visai smulki tik ugiu maza,Mantes grupej yra mergaite kuri dar uz Mante mazesne ir smulkesne ax.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
Norėtume ir mes jungtis į jūsų plepesiukus. smile.gif
Auginu 9 mėnesių dukrytę Saulę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2012 09 12, 09:37)
Labas rytas  ax.gif
Norėtume ir mes jungtis į jūsų plepesiukus. smile.gif
Auginu 9 mėnesių dukrytę Saulę wub.gif

Sveika 4u.gif tik retai cia beuzsuka merginos biggrin.gif

Reikes ir man saviskius ismatuoti,taip ydomu pasidare paskaicius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2012 09 12, 09:36)
Labas rytas,as su kava

Dar karta namie Mante pasveriau,tai rodo beveik 13 kg  biggrin.gif nera ji tokia visai smulki tik ugiu maza,Mantes grupej yra mergaite kuri dar uz Mante mazesne ir smulkesne  ax.gif

Nu tai viens prie vieno su Airika biggrin.gif ,tik tarp ju 2 metu skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
Labą rytą,

tai negi ir atvėsę orai nepargins Jūsų į temą???

kaip augat, kaip sekasi mokyklėlėse, darželiuose??? kaip pilvinukai auga, jei dar turim tokių??? ar visi kaštoniukai jau išsiridenę???
Atsakyti
Laba diena,

Neblogai gyvenam,nera laiko kada pasedet prie kompiuterio,Eivilyte sokdina mus tai sveciai uzgriuna taip ir nepamatau dienos atrodo tik atsikeliau jau vakaras ax.gif

Na ilgai galvojau ir nusprendziau,kad man reikia naujo vezimo,tai vakar nusipirkom dabar galesim vaziuot ir vaziuot ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(eiwile @ 2012 09 15, 12:37)
Na ilgai galvojau ir nusprendziau,kad man reikia naujo vezimo,tai vakar nusipirkom dabar galesim vaziuot ir vaziuot  ax.gif

Mantės dar turėjai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2012 09 15, 12:37)

Na ilgai galvojau ir nusprendziau,kad man reikia naujo vezimo,tai vakar nusipirkom dabar galesim vaziuot ir vaziuot  ax.gif

Koki bigsmile.gif g.gif ,as vezimu maniake taip man ydomu biggrin.gif
O tai tas kur is uzsienio atsiunte nepasiteisino g.gif ,beje koki buvot gave ax.gif
Atsakyti
Niekas nerenka maksimos kortelių? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras mergaites noreciau prisijungti jusus buri 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

QUOTE(aize @ 2012 09 15, 12:53)
Labukas 4u.gif
Mantės dar turėjai? ax.gif

Turejau,bet toks pablukes,tai pardaviau ax.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2012 09 15, 18:03)
Koki  bigsmile.gif  g.gif ,as vezimu maniake taip man ydomu  biggrin.gif
O tai tas kur is uzsienio atsiunte nepasiteisino  g.gif ,beje koki buvot gave  ax.gif

https://www.babymark...liai/,prid.7107
Tik musu labai sviesios kremines spalvos ir be auto kedutes ax.gif

tetule manes nepaklausus nupirko senesnio modelio graco,kuris yra laabai sunkus as jo visai nepanesu,o kur man uzsinesti i 5 auksta,tai desiu skelbima gal kas nupirks ax.gif
Atsakyti