Mergaitės, ar čia pjūklelio darbas?
nelabai ryški foto, bet matosi pajuodavęs kotelis. Pas vienus kaimynus ant neprižiūrimos erškėtrožės tokių kotelių yra, dabar atsirado ant stiebinės dar arčiau mano rožių
Sunkiai matosi, bet greičiausiai jisai nukirpk viršunėlę
QUOTE(Streamy @ 2012 05 31, 09:59)
Sunkiai matosi, bet greičiausiai jisai nukirpk viršunėlę
ačiu, kirpsiu, nors ne mano Grėsmė maniškėms
Sveikos, gal žinote kas tą mano rožę užpuolė ir patarsite kuo nupurkšti? Rožė pirkta maximoje už 99 ct, išgelbėta, išauginta, prižiūrėta, žydėjo jau ne kartą ir tokiais kvepiančiais žiedais, kad labai gaila jei kenkėjai ją galutinai pražudytų... Keisčiausia, kad rožė auga namie, žemėje pirktoje iš parduotuvės. O buvo taip:
1. žemėje atsirado kirminiukų. pasiklaususi palaisčiau kalio permarganatu - jie išnyko.
2. dabar vis atsiranda baltų ir juodų taškiukų lapo vidinėje pusėje, o nuo jų lapo išorėje - džiūstantis lapas. Buvau pirkusi chemijos, purškusi, atrodo tam kartui pranyksta o po to vėl tas pats... chemijos pavadinimo nepamenu, bet purkšti reikėjo lauke, o ant lapelio, kad labai nuodinga. įdedu nuskabytų lapelių foto:
1. žemėje atsirado kirminiukų. pasiklaususi palaisčiau kalio permarganatu - jie išnyko.
2. dabar vis atsiranda baltų ir juodų taškiukų lapo vidinėje pusėje, o nuo jų lapo išorėje - džiūstantis lapas. Buvau pirkusi chemijos, purškusi, atrodo tam kartui pranyksta o po to vėl tas pats... chemijos pavadinimo nepamenu, bet purkšti reikėjo lauke, o ant lapelio, kad labai nuodinga. įdedu nuskabytų lapelių foto:
Na, aš savo roželes nupurškiau, tai lapai nebesisuka, kirminų nebėra . Vyras sako jau sukrauti pumpurai . Matyt laiku pasirodžiau sode .
O su ta stiebine rože, tai - geras. Nuskabiau visus iš koto lendančius ūgliukus ir ką pradėjo ji man leist viršūnėjė lapukus . Aišku kelios šakutės numirusios.Kaži ar nieko jei jas nukirpsiu, nes kažkaip tie stagarai negražiai atrodo, juk nebeišlys jau iš jų niekas tikrai . Patepčiau sodo tepalu. Bet žiedų turbūt nebus jau, ane? Taip sunkiai paipaliojosi ji man.
O turguj sakė, kad meskit lauk- erškėtis jau. Matysi, matysim
O su ta stiebine rože, tai - geras. Nuskabiau visus iš koto lendančius ūgliukus ir ką pradėjo ji man leist viršūnėjė lapukus . Aišku kelios šakutės numirusios.Kaži ar nieko jei jas nukirpsiu, nes kažkaip tie stagarai negražiai atrodo, juk nebeišlys jau iš jų niekas tikrai . Patepčiau sodo tepalu. Bet žiedų turbūt nebus jau, ane? Taip sunkiai paipaliojosi ji man.
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 03, 12:27)
Na, aš savo roželes nupurškiau, tai lapai nebesisuka, kirminų nebėra . Vyras sako jau sukrauti pumpurai . Matyt laiku pasirodžiau sode .
As ir Actara pavariau, bet gal paveluotai, nes radau viena zieda pragrauzta....O del stiebinukes, tai senas sakas galite drasiai ispjauti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 03, 13:07)
As ir Actara pavariau, bet gal paveluotai, nes radau viena zieda pragrauzta....O del stiebinukes, tai senas sakas galite drasiai ispjauti
AČIŪ
gal zinot kas kur normaliu lietuvisku skiepitu stiebinukiu galima isigyti? ne olandisku is maksimos ir pan.
b.kite pažiūrėk čia http://aivaweb.com/c...preview=preview
QUOTE(saulelė @ 2012 06 04, 19:00)
aciu