Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

Mergaitės, ar čia pjūklelio darbas?

user posted image

nelabai ryški foto, bet matosi pajuodavęs kotelis. Pas vienus kaimynus ant neprižiūrimos erškėtrožės tokių kotelių yra, dabar atsirado ant stiebinės dar arčiau mano rožių blush2.gif
Atsakyti
Sunkiai matosi, bet greičiausiai jisai 4u.gif nukirpk viršunėlę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 05 31, 09:59)
Sunkiai matosi, bet greičiausiai jisai 4u.gif nukirpk viršunėlę 4u.gif

ačiu, kirpsiu, nors ne mano blush2.gif Grėsmė maniškėms doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kas tą mano rožę užpuolė ir patarsite kuo nupurkšti? Rožė pirkta maximoje už 99 ct, išgelbėta, išauginta, prižiūrėta, žydėjo jau ne kartą ir tokiais kvepiančiais žiedais, kad labai gaila jei kenkėjai ją galutinai pražudytų... Keisčiausia, kad rožė auga namie, žemėje pirktoje iš parduotuvės. O buvo taip:
1. žemėje atsirado kirminiukų. pasiklaususi palaisčiau kalio permarganatu - jie išnyko.
2. dabar vis atsiranda baltų ir juodų taškiukų lapo vidinėje pusėje, o nuo jų lapo išorėje - džiūstantis lapas. Buvau pirkusi chemijos, purškusi, atrodo tam kartui pranyksta o po to vėl tas pats... chemijos pavadinimo nepamenu, bet purkšti reikėjo lauke, o ant lapelio, kad labai nuodinga. įdedu nuskabytų lapelių foto:
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ir man reikia pagalbos, kuo galeciau padeti savo rožėmis, lapams kažkas nutiko

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na, aš savo roželes nupurškiau, tai lapai nebesisuka, kirminų nebėra . Vyras sako jau sukrauti pumpurai thumbup.gif . Matyt laiku pasirodžiau sode blush2.gif .

O su ta stiebine rože, tai - geras. Nuskabiau visus iš koto lendančius ūgliukus ir ką pradėjo ji man leist viršūnėjė lapukus thumbup.gif . Aišku kelios šakutės numirusios.Kaži ar nieko jei jas nukirpsiu, nes kažkaip tie stagarai negražiai atrodo, juk nebeišlys jau iš jų niekas tikrai g.gif . Patepčiau sodo tepalu. Bet žiedų turbūt nebus jau, ane? Taip sunkiai paipaliojosi ji man.
O turguj sakė, kad meskit lauk- erškėtis jau. Matysi, matysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 03, 12:27)
Na, aš savo roželes nupurškiau, tai lapai nebesisuka, kirminų nebėra . Vyras sako jau sukrauti pumpurai  thumbup.gif . Matyt laiku pasirodžiau sode  blush2.gif .

O su ta stiebine rože, tai - geras. Nuskabiau visus iš koto lendančius ūgliukus ir ką pradėjo ji man leist viršūnėjė lapukus  thumbup.gif . Aišku kelios šakutės numirusios.Kaži ar nieko jei jas nukirpsiu, nes kažkaip tie stagarai negražiai atrodo, juk nebeišlys jau iš jų niekas tikrai  g.gif . Patepčiau sodo tepalu. Bet žiedų turbūt nebus jau, ane? Taip sunkiai paipaliojosi ji man.
O turguj sakė, kad meskit lauk- erškėtis jau. Matysi, matysim  mirksiukas.gif

As ir Actara pavariau, bet gal paveluotai, nes radau viena zieda pragrauzta....O del stiebinukes, tai senas sakas galite drasiai ispjauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 06 03, 13:07)
As ir Actara pavariau, bet gal paveluotai, nes radau viena zieda pragrauzta....O del stiebinukes, tai senas sakas galite drasiai ispjauti 4u.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
gal zinot kas kur normaliu lietuvisku skiepitu stiebinukiu galima isigyti? ne olandisku is maksimos ir pan.
Atsakyti

b.kite pažiūrėk čia http://aivaweb.com/c...preview=preview
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 04 birželio 2012 - 19:01
QUOTE(saulelė @ 2012 06 04, 19:00)

aciu
Atsakyti
sveikos Roziu myletojos 4u.gif

As turiu rozyte, ji buvo visiskai numirus, medinukas tik likes ir atsigavo uzaugo ir jau zydejo vel ir dabar va pupmpuras ir va.. kazkokia nesamone uzpuole ja balti zali ir visokie kitokie reikalai ant jos... tai kaip man panaikinti tai, ar jau vsio sakutes jai g.gif
user posted image
Atsakyti