Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(Otaip @ 2012 07 31, 05:51)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  neišpasakytai! *saule*, grožis koks!  4u.gif 
Ar derinate jas su kitom gėlytėm, ar vienas atskyrėte?

aciuks.gif ačiukas, dar tik pirmi metai, kaip auginu rožytes, vyksta kūrybinis darbas smile.gif vijoklinėms raganes į kompaniją pasodinau šiais metais
QUOTE(saulelė @ 2012 07 31, 16:20)
*saule*, gal ir man pagelbėtumėte kokia čia rožė FMRT ir FBRB. Ačiū.

QUOTE(vobla @ 2012 07 31, 16:39)
jungiuosi prie klausimo  su FRPSD ir PGRND blush2.gif  doh.gif

FMRT Mariatheresia; FBRLB Berleburg
FRPS Rhapsody in Blue; PGRDH Grandhotel
kodai yra tik tokie panašiausi sąrašiuke, žiūrėkite ar atitinka pagal aprašymą
rašykite į až, neterškime temos tais kodais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saule*: 31 liepos 2012 - 18:35

FMRT Mariatheresia- vau koks grozis...ir man tokios ka tik prireike doh.gif
Atsakyti
o gal kas patars kur vilniuje ar aplink galima butu igigyti mazu t.y. zemu roziu iki 30cm aukscio 4u.gif
Atsakyti
kelios nuotraukos mano gražuolių
user posted image
Bernstein Rose iš Sibirkos
user posted image
Leonardo Da Vinči pirmametė
user posted image
Šiemet pirkta stiebinukė
user posted image
Bevardė
user posted image
bevardė baltoji apsupta Knirps
user posted image
Bad Birnbach iš sibirkos
user posted image
Atsakyti
merginos , kurios auginat rozes vazonuose ir tampot ziema miegot, kokiu joms salygu ziema reikia, kad sekmingai perziemotu. mastau, kad gal vienmetes vazonuose pakeist rozemis, nes...nusibodo...tik vat klausimas ar tikrai turesiu kur per ziema tinkamai sandeliuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 08 02, 11:59)
merginos , kurios auginat rozes vazonuose ir tampot ziema miegot, kokiu joms salygu ziema reikia, kad sekmingai perziemotu. mastau, kad gal vienmetes vazonuose pakeist rozemis, nes...nusibodo...tik vat klausimas ar tikrai turesiu kur per ziema tinkamai sandeliuot g.gif

As tampau tik stiebine, vargas man su ja, bet prilenkti prie zemes ir dengti nedristu (jei nuluztu...), taciau turiu kelis vazonus su rozemis, jos ziemos grunte, spali ten jas perkelsiu ir kitais metais jau nebeliesiu, tegul auga zemeje. I vazonus as sodinciau miniatiurines (kur maximos uzverstos), jos persodintos labai atsigauna ir gausiai zydi, artejant ziemai visa vazona ikasciau i zeme, dar kuo nors uzmesciau ant virsaus ir turetu perziemoti 4u.gif
Atsakyti
Aš taipat darau ikasu į žemę ir puikiausiai išmiega,o pavasarį jei atgalios į vazoną su visu žemės kukuliu aiškujei pavyksta
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 08 02, 12:32)
As tampau tik stiebine, vargas man su ja, bet prilenkti prie zemes ir dengti nedristu (jei nuluztu...), taciau turiu kelis vazonus su rozemis, jos ziemos grunte, spali ten jas perkelsiu ir kitais metais jau nebeliesiu, tegul auga zemeje. I vazonus as sodinciau miniatiurines (kur maximos uzverstos), jos persodintos labai atsigauna ir gausiai zydi, artejant ziemai visa vazona ikasciau i zeme, dar kuo nors uzmesciau ant virsaus ir turetu perziemoti 4u.gif

as kazkaip apie knirps vazone susvaigau g.gif
bet tos maximines, tai jo- irgi variantas. pas mane is vieno vazono, 4 isimtos jau iki keliu isaugo. o ziedu ziedu...tik spalva kazko isbluko g.gif
arba dar bidermeieri vazone wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 02 rugpjūčio 2012 - 13:29
QUOTE(vobla @ 2012 08 02, 11:59)

aš irgi išimu iš vazono, įkasu į gruntą, o pavasarį atgal į vazoną.

QUOTE(vobla @ 2012 08 02, 14:26)
as kazkaip apie knirps vazone susvaigau g.gif

thumbup.gif
aš išvis pamišus dėl jų lotuliukas.gif čia pirmametės:

user posted image

grunte:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 08 02, 18:01)
aš irgi išimu iš vazono, įkasu į gruntą, o pavasarį atgal į vazoną.
thumbup.gif
aš išvis pamišus dėl jų lotuliukas.gif  čia pirmametės:

user posted image

grunte:

user posted image

user posted image

ooooooo, dievuliau...koks grožis....kokia veislė tų kur vazonuose? kaip manot ar šaltam rusį peržiemotų?
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 08 02, 21:36)
ooooooo, dievuliau...koks grožis....kokia veislė tų kur vazonuose? kaip manot ar šaltam rusį peržiemotų?

ačiu smile.gif pas mane čia visur knirpsiukai 4u.gif
Peržiemotų, jei iki kokių +5 būtų rusy. Aš tai įkasu į gruntą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 02 rugpjūčio 2012 - 20:44
QUOTE(Awita @ 2012 08 02, 22:41)
ačiu  smile.gif  pas mane čia visur knirpsiukai  4u.gif

smile.gif Labai dailūs visi jūsų krūmeliai bigsmile.gif
Noriu pasiteirauti: Jūsų nuotraukose knirpsiukai tokie pilnaviduriai, o kitų čia rodytų tokie su mažiau žiedlapiukų, labiau tuščiaviduriai.. kokie jie tikrieji? Taip išgirta temoje rūšis, kad ir man prireikė ax.gif

Ir kur jūs juos perkate? Ar bandėte įsišaknydinti?
Atsakyti