Truputį off topic, bet kokia graži jaunosios puokštė su tomis rožytėmis O gal čia vėdrynai, o ne rožės? Gaila kotų nesimato
QUOTE(Temidė @ 2012 07 29, 09:23)
O gal čia vėdrynai, o ne rožės?
vėdrynai.
QUOTE(Otaip @ 2012 07 29, 06:26)
[size=1][/size]
bet tai ir gražumas tų žiedų, nemačius gyvai dar Biedermeier .
Reik rišt kaip pomidorus tas galvas, matyt. arba aptvarą daryt iš vielinės tvorelės, ant jo kraštų paremiant galvutes, pati šiemet jau kabinau vienas - neatlaikydavo ilgas kotas - išsitiesdavo pažemiui.
*saule*, gal ir mano vieną sutrumpinimą iššifruosit (aš tik spėjimuose dar ) - AFRD.
bet tai ir gražumas tų žiedų, nemačius gyvai dar Biedermeier .
Reik rišt kaip pomidorus tas galvas, matyt. arba aptvarą daryt iš vielinės tvorelės, ant jo kraštų paremiant galvutes, pati šiemet jau kabinau vienas - neatlaikydavo ilgas kotas - išsitiesdavo pažemiui.
*saule*, gal ir mano vieną sutrumpinimą iššifruosit (aš tik spėjimuose dar ) - AFRD.
AFRD = Frederik Mistral
QUOTE(*saule* @ 2012 07 29, 21:24)
AFRD = Frederik Mistral
ačiū!! Niugi tikrai - maniškė !
QUOTE(vobla @ 2012 07 29, 09:40)
bet labiau nervina maximines pirktos su nuolaida skleidziasi bile kas- visai ne tas kas nufokinta ir parasyta ant dezuciu ir negana to- visos orandzines.
O man niekaip nesiseka oranžinės nusipirkt Jau keleta neprigijo, tai balta, tai rožine spalva pražydo
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 27, 16:22)
Sprendžiant pagal rasakilą, šalaviją ir dar kažką mėlynai žydintį, tvorą, tai rožės visai nevijoklinės.
Be to, vijoklinės taip ištisai nežydi, o ir gerokai reikėtų pavargt jas tvirtinant prie tokios, palyginti žemos tvoros
QUOTE(*saule* @ 2012 07 30, 22:58)
neišpasakytai! *saule*, grožis koks!
Ar derinate jas su kitom gėlytėm, ar vienas atskyrėte?
*saule*, gal ir man pagelbėtumėte kokia čia rožė FMRT ir FBRB. Ačiū.
QUOTE(saulelė @ 2012 07 31, 16:20)
*saule*, gal ir man pagelbėtumėte kokia čia rožė FMRT ir FBRB. Ačiū.
jungiuosi prie klausimo su FRPSD ir PGRND