Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

Truputį off topic, bet kokia graži jaunosios puokštė su tomis rožytėmis wub.gif O gal čia vėdrynai, o ne rožės? Gaila kotų nesimato biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 29 liepos 2012 - 08:27
QUOTE(Temidė @ 2012 07 29, 09:23)
O gal čia vėdrynai, o ne rožės?

drinks_cheers.gif vėdrynai.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 29, 06:26)
[size=1][/size]

wub.gif  bet tai ir gražumas tų žiedų, nemačius gyvai dar Biedermeier  wub.gif .
Reik rišt kaip pomidorus  lotuliukas.gif tas galvas, matyt. arba aptvarą daryt iš vielinės tvorelės, ant jo kraštų paremiant galvutes, pati šiemet jau kabinau vienas - neatlaikydavo ilgas kotas - išsitiesdavo pažemiui.

*saule*4u.gif  4u.gif gal ir mano vieną sutrumpinimą iššifruosit (aš tik spėjimuose dar  doh.gif ) - AFRD.

AFRD = Frederik Mistral mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saule* @ 2012 07 29, 21:24)
AFRD = Frederik Mistral  mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif ačiū!! Niugi tikrai - maniškė wub.gif !
Atsakyti
Ermitaze su ACIU kortele 30 proc. nuolaida gelems (tik nezinau ar visoms, bet: rozems, irisams, viendienems- tai tikrai). Nusipirkau zydincia Iceberg 0,7 m. uz 10Lt, dabar sedziu apsipatenkinus (dar taip saldziai ir skaniai kvepia) 4u.gif Dar vienas Iceberg krumelis 0,8 m.- liko smile.gif (labai grazus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stephanie: 29 liepos 2012 - 22:23
QUOTE(vobla @ 2012 07 29, 09:40)
bet labiau nervina maximines  pirktos su nuolaida doh.gif  skleidziasi bile kas- visai ne tas kas nufokinta ir parasyta ant dezuciu  doh.gif  ir negana to- visos orandzines.

O man niekaip nesiseka oranžinės nusipirkt doh.gif Jau keleta neprigijo, tai balta, tai rožine spalva pražydo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 07 27, 16:22)
Sprendžiant pagal rasakilą, šalaviją ir dar kažką mėlynai žydintį, tvorą, tai rožės visai nevijoklinės.

drinks_cheers.gif
Be to, vijoklinės taip ištisai nežydi, o ir gerokai reikėtų pavargt jas tvirtinant prie tokios, palyginti žemos tvoros g.gif
Atsakyti
O gal kuri zinote, kaip issifruoti Virbickienes roziu pavadinimus VIND ir VRSR? Aciu
Atsakyti
Truputis žiedelių...
user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Stephanie @ 2012 07 30, 19:46)
O gal kuri zinote, kaip issifruoti Virbickienes roziu pavadinimus VIND ir VRSR? Aciu

VRSR Rosarium Vetersen wub.gif
VINDG Indigoleta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saule*: 30 liepos 2012 - 22:02
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saule* @ 2012 07 30, 22:58)
Truputis žiedelių...

wub.gif wub.gif wub.gif neišpasakytai! *saule*, grožis koks! 4u.gif
Ar derinate jas su kitom gėlytėm, ar vienas atskyrėte?
Atsakyti
*saule*, gal ir man pagelbėtumėte kokia čia rožė FMRT ir FBRB. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2012 07 31, 16:20)
*saule*, gal ir man pagelbėtumėte kokia čia rožė FMRT ir FBRB. Ačiū.

jungiuosi prie klausimo su FRPSD ir PGRND blush2.gif doh.gif
Atsakyti