Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(Juračiuks @ 2012 07 27, 16:32)
Na, va pagaliau pražydo mano stiebinė  thumbup.gif

Verta buvo laukti wub.gif Ir kiek daug žiedų thumbup.gif
Atsakyti
Stephani,Temidė ačiū biggrin.gif

Čia tik pirmieji žiedai- kokie 5 prasiskleidė, o yra dar kok15 turbūt wub.gif
Atsakyti
Mano naujokė ax.gif

user posted image
Atsakyti

wub.gif kiek žiedų.

Pas man iš Maksimos Virbickienės Abrakadabra rožė jau kad "atidirbinėja" tuos 18 Lt. biggrin.gif - vis krauna ir krauna po žiedą wub.gif , kai pirkau su tokiom nuolaidom, tikrai nepagalvojau, kad taip sėkmingai bus.

QUOTE(Oli_vija @ 2012 07 27, 11:57)
g.gif  g.gif  g.gif aš rinkčiaus bantry bay, nes žiedus krauna ant pirmamečių ūglių.

4u.gif Oli_vija visad pasirengus padėti first.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 28, 05:46)

Pas man iš Maksimos Virbickienės Abrakadabra rožė jau kad "atidirbinėja" tuos 18 Lt.  biggrin.gif  - vis krauna ir krauna po žiedą  wub.gif , kai pirkau su tokiom nuolaidom, tikrai nepagalvojau, kad taip sėkmingai bus.

sitos beja visa neblogos. siemet 4 ju sodinau- ziuresiu kaip ziemos. tik vat viena veisle- nu nezinau ka su ja daryti unsure.gif - pirkau su daug sunkiasvoriu ziedu- visai susiplojusi augala. kad nebutu sunku naujam augalui prigyt- visus , net maziausius pupurelius ir ziedus nukirkau, o ji vel naujais apsipyle. pats augalas taip ir guli istezes, nes tie kopusto dydzio ziedai ant tokiu plonu sakeliu doh.gif nezinau ka daryt, kad sutvirtetu, nes dabar tie zeidai guli tiesiog ant zemes.
gal kas pades issifruot jos pavadinima- pasiskaityciau nete kaip ja auginti: FBDRM
sitam paveiksliuke per viduri, tokia sviesi ruzava: http://aivaweb.com/i...des2lap2012.jpg
man ji tokia grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 07 28, 09:30)
sitos beja visa neblogos. siemet 4 ju sodinau- ziuresiu kaip ziemos. tik vat viena veisle- nu nezinau ka su ja daryti unsure.gif - pirkau su daug sunkiasvoriu ziedu- visai susiplojusi augala. kad nebutu sunku naujam augalui prigyt- visus , net maziausius pupurelius ir ziedus nukirkau, o ji vel naujais apsipyle. pats augalas taip ir guli istezes, nes tie kopusto dydzio ziedai ant tokiu plonu sakeliu doh.gif  nezinau ka daryt, kad sutvirtetu, nes dabar tie zeidai guli tiesiog ant zemes.
gal kas pades issifruot jos pavadinima- pasiskaityciau nete kaip ja auginti: FBDRM
sitam paveiksliuke per viduri, tokia sviesi ruzava: http://aivaweb.com/i...des2lap2012.jpg
man ji  tokia grazi wub.gif

FBDRM = Bedermier mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 07 28, 10:30)

Kaip nervina tos jų nesamonės mad.gif
Atsakyti
Gal kuri auginate krumine Iceberg roze, kokie atsiliepimai? Aciu
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 07 28, 09:30)
.

wub.gif bet tai ir gražumas tų žiedų, nemačius gyvai dar Biedermeier wub.gif .
Reik rišt kaip pomidorus lotuliukas.gif tas galvas, matyt. arba aptvarą daryt iš vielinės tvorelės, ant jo kraštų paremiant galvutes, pati šiemet jau kabinau vienas - neatlaikydavo ilgas kotas - išsitiesdavo pažemiui.

*saule*, 4u.gif 4u.gif gal ir mano vieną sutrumpinimą iššifruosit (aš tik spėjimuose dar doh.gif ) - AFRD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 29 liepos 2012 - 05:28
blush2.gif man pačiai labai gražu - tik susmulkėjo žiedukai, gal drėgmės trūkumas po šios karštos savaitės unsure.gif :
user posted image
Atsakyti
Šiemet taip pat pirkau Virbickienės ūkio,parašiau jiem i gmaila ir man visus pavadinimus atraše. Jokios bėdos.
Čia lenkaitės
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saule* @ 2012 07 28, 23:01)
FBDRM = Bedermier  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(jediara @ 2012 07 28, 23:08)
Kaip nervina tos jų nesamonės  mad.gif

biggrin.gif mane irgi...
bet labiau nervina maximines pirktos su nuolaida doh.gif skleidziasi bile kas- visai ne tas kas nufokinta ir parasyta ant dezuciu doh.gif ir negana to- visos orandzines. tik matos, kad skirtingu veisliu, nes skirtingi ziedai, atspalviai... dabar zinok kas cia per padarai ir kokio jie dydzio bus... g.gif

QUOTE(Otaip @ 2012 07 29, 06:26)
[size=1][/size]

wub.gif  bet tai ir gražumas tų žiedų, nemačius gyvai dar Biedermeier  wub.gif .
Reik rišt kaip pomidorus  lotuliukas.gif tas galvas, matyt. arba aptvarą daryt iš vielinės tvorelės, ant jo kraštų paremiant galvutes, pati šiemet jau kabinau vienas - neatlaikydavo ilgas kotas - išsitiesdavo pažemiui.

tikrai ziauriai grazi- dar grazesne nei nuotraukoj. ale nefotogeniska- niekaip nepagaunu graziai nufotkint, gal kad labai saulekaitoj auga g.gif o dar kai ziedai ant zemes pasitiese unsure.gif
Atsakyti