Jei nežinai rožės veislės pavadinimo, kaip atskirti, kad tai besidriekianti rožė? t.y., kaip žinoti, kad galima ją palikti gulėti ant žemės, o nereikia paremti kokiomis atramomis, gal yra kokie požymiai?
Aš žinojau, tačiau besidriekiančios tiesiog gula ant žemės Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2012 07 16, 13:51)
gal sita varda turi?
pirkau analoga Rudaminoj- bet be vardo...
saukiu- neatsiliepia( ta prasme nezinau ko is jos tiketis, kiek ji pleciasi, kai negaliu apie ja pasiskaityt)
Jediara, o ką jūs darot su Knirps peržydėjusiais ir bebyrančiais žiedeliais? Karpote? Pernai aš karpydavau, o šiemet taip išbujojo, kad nebeįmanoma visų žiedelių sužiūrėt, praradau kontrolę
suabejojau ar pas mane bus Knirps is kur pas paprasta dieduli turguj uz 10 litu. bet kazkas panasaus- sliauzia, driekiasi, ziedai kekemis, daug, bet nedidukai...
suabejojau ar pas mane bus Knirps is kur pas paprasta dieduli turguj uz 10 litu. bet kazkas panasaus- sliauzia, driekiasi, ziedai kekemis, daug, bet nedidukai...
Įdėsiu ir aš savo vasaros gražuolių. Gal tuo pačiu kas nors atpažins kokią, nes nežinau jų vardų.... nesisekė spalvą pagaut, bet realiai ji šiltai rausva - pumpurai beveik raudoni, o prasiskleidus nublunka:
pirkta kaip "parko", bet žiedai apie 12 cm skersmens, neapsakomai kvepia...:
rožių neauginu, bet kambarinėms gėlėms taip yra buvę- voratinkinė erkutė, ilgai kankinausi, dabar purškiu actar nuodu, rezultato dar laukiu, bet kol kas lyg ir nėra tos erkutės....
va čia kaip įdomiai , pas mane lyg ir nebesimato ir augaliukai po truputį lyg ir atsigauna...bet gal aš per anksti apsidžiaugiau...ot nerimą pasėjot, kadangi dabar ne namie tai spirgėsiu kol grįšiu ar nesuvalgė mano turtų...
bet ar gali taip būti, kad neneikintų, juk bjaurus nuodas, ant instrukcijos rašo, kad net bites žudo...