Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 9

QUOTE(mamadonata @ 2012 07 16, 09:10)
Temide, puikus rozynas  thumbup.gif

QUOTE(Otaip @ 2012 07 16, 21:50)

Temidė  thumbup.gif  saunuolis vyras!!

Nustebino ir mane bigsmile.gif Grįžau po atostogų ir radau šią staigmeną, kuri šiemet jau ir žiedais džiugina. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2012 07 16, 13:47)

Jei nežinai rožės veislės pavadinimo, kaip atskirti, kad tai besidriekianti rožė? blush2.gif t.y., kaip žinoti, kad galima ją palikti gulėti ant žemės, o nereikia paremti kokiomis atramomis, gal yra kokie požymiai?  ax.gif

Aš žinojau, tačiau besidriekiančios tiesiog gula ant žemės rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2012 07 16, 13:51)
gal sita varda turi?
pirkau analoga Rudaminoj- bet be vardo...
saukiu- neatsiliepia( ta prasme nezinau ko is jos tiketis, kiek ji pleciasi, kai negaliu apie  ja pasiskaityt)

Tai Knirps ax.gif
Atsakyti
vijokline,atspari salciam,ziemoja nedengta,tiksliaus pavadinimo nezinau,prisiauginta is sakeles gautos nuo kaimynes ax.gif
user posted image
Atsakyti
blakstiena5, kaip įdomiai persipina atspalviai bigsmile.gif ir žiedlapiai gražiai sudėti thumbup.gif
Atsakyti
Jediara, o ką jūs darot su Knirps peržydėjusiais ir bebyrančiais žiedeliais? Karpote? Pernai aš karpydavau, o šiemet taip išbujojo, kad nebeįmanoma visų žiedelių sužiūrėt, praradau kontrolę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 07 17, 16:01)
blakstiena5, kaip įdomiai persipina atspalviai  bigsmile.gif ir žiedlapiai gražiai sudėti  thumbup.gif

aciu 4u.gif pernai buvo vos keletas ziedu,matomais nepatiko vieta kur augo,rudeni persodinom,siemet ziedu daug daugiau
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 16, 23:07)

Tai Knirps ax.gif

suabejojau ar pas mane bus Knirps g.gif is kur pas paprasta dieduli turguj uz 10 litu. bet kazkas panasaus- sliauzia, driekiasi, ziedai kekemis, daug, bet nedidukai...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 07 17, 17:36)
suabejojau ar pas mane bus Knirps g.gif  is kur pas paprasta dieduli  turguj uz 10 litu. bet kazkas panasaus- sliauzia, driekiasi, ziedai kekemis, daug, bet nedidukai...

įdėk foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 07 17, 18:05)
įdėk foto  mirksiukas.gif

krusa ziedus nukruso pries pora dienu verysad.gif . bet vel daug pumpuru- jei dar koks kataklizmas neuzgrius- butinai nufotkinsiu...
Atsakyti
Įdėsiu ir aš savo vasaros gražuolių. Gal tuo pačiu kas nors atpažins kokią, nes nežinau jų vardų....
nesisekė spalvą pagaut, bet realiai ji šiltai rausva - pumpurai beveik raudoni, o prasiskleidus nublunka:
user posted image
user posted image
pirkta kaip "parko", bet žiedai apie 12 cm skersmens, neapsakomai kvepia...:
user posted image
user posted image
šliaužianti, irgi kvepianti:
user posted image
user posted image
dar nežiniukė:
user posted image
ir pora miniatiūrinių:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 07 10, 09:38)
rožių neauginu, bet kambarinėms gėlėms taip yra buvę- voratinkinė erkutė, ilgai kankinausi, dabar purškiu actar nuodu, rezultato dar laukiu, bet kol kas lyg ir nėra tos erkutės....

Actara nenaikina voratinklinės erkės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2012 07 18, 16:04)
Actara nenaikina voratinklinės erkės  doh.gif

va čia kaip įdomiai g.gif , pas mane lyg ir nebesimato ir augaliukai po truputį lyg ir atsigauna...bet gal aš per anksti apsidžiaugiau...ot nerimą pasėjot, kadangi dabar ne namie tai spirgėsiu kol grįšiu ar nesuvalgė mano turtų... verysad.gif
bet ar gali taip būti, kad neneikintų, juk bjaurus nuodas, ant instrukcijos rašo, kad net bites žudo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voras34: 18 liepos 2012 - 15:58